5 най-добри игри за бягство, които ще изпитат акъла ви

Ето няколко игри за бягство, които ще проверят вашата изобретателност.

Бягство или бягство е поджанр на игри на тема пъзел. За тези, които не знаят, играта за бягство е видео игра, която поставя играча на сложно място или ситуация и основната цел е да избяга . Звучи просто, нали?

Някои разработчици използват темата за бягство за по -интензивно игрово изживяване , докато други я използват като основна механика. Не рядко на играта за бягство се дава и доста сложна сюжетна линия . Ето няколко игри за бягство, които ще проверят вашата изобретателност.

  • 10 от най-ужасните игри в света досега
  • 7 Тази игра има още една мини игра, която не е по-малко забавна в нея
  • 15 офлайн военни игри за Android и компютър, изтеглете тук!

5 най-добри игри за бягство, които ще изпитат вашата хитрост

1. Adventure Escape Series

Adventure Escape е поредица от тематични игри за бягство, разработени от Haiku Games . Тази поредица от игри набляга на разрешаването на доста сложна мистерия, за да избягате от състояние или място.

Тази серия има прости, но атрактивни графики, опростена механика на геймплея и сюжет, който не е скучен. Всички заглавия от поредицата могат да бъдат изтеглени безплатно от Play Store , с възможност за закупуване на ръководство по време на игра.

2. Monument Valley Series

Серията Monument Valley е една от най -емблематичните серии от пъзел игри за бягство , пускани някога за мобилни устройства. Всяко ниво в тази игра поставя играча някъде, което трябва да избягва.

Една от силните страни на тази серия е нивелирният дизайн, който е супер красив и е празник за очите. Въпреки че повечето нива са лесни за изпълнение, оптичната илюзия, която се появява, се превръща в уникално явление за всеки, който играе тази игра.

3. Cube Escape Series

Поредицата Cube Escape е игра за бягство, създадена от Rusty Lake, която работи отдавна. Досега има 9 заглавия Cube Escape с най-новото заглавие Cube Escape: Seasons .

В тази игра играчите трябва да намират предмети и да решават пъзели, докато се опитват да избягат от ситуацията. Тази игра също има проста графика, но все пак е интересно да се играе. Всяко заглавие от серията Cube Escape е безплатно за изтегляне и без реклами.

4. Ескапистите

The Escapists е игра за бягство, която току-що беше пусната за мобилни устройства. Тази игра първоначално беше пусната само за компютър и конзоли, преди най-накрая да бъде пренесена на Android и iOS. Може да се каже, че тази игра е игра за симулация на бягство от затвора.

Необходима е по-зряла стратегия и разбиране, за да се постигне една цел, а именно бягство от затвора. Тази игра с ретро графика също има различни интересни сценарии, които играчите могат да използват, за да избягат.

5. Република

Republique е една от най-сложните тематични игри, излизали някога досега. В тази игра играчът играе хакер, който използва способностите си, за да насочи момиче на име Hope To Freedom да избяга от ужасната дистопична среда .

Необходими са корекции, за да можете да играете добре тази игра. Тази игра има 5 глави , всяка от които предлага интензивно и пристрастяващо предизвикателство.

Това бяха някои игри за бягство, които ще проверят нивото ви на интелигентност . Горните игри са силно обезкуражени за геймърите, които са мързеливи да се замислят, тъй като играта за бягство първоначално е създадена, за да натрупа мозъка и да оцени до каква степен мозъкът на геймъра може да работи. Надявам се, че е полезно!