гледайте филма коко (2017) пълен филм

Наистина ли искате да гледате филма Коко (2017) от Дисни Пиксар, но объркани къде? Не се притеснявайте, просто погледнете статията на ApkVenue за тази

Анимационните филми са синоним на деца. Предаваните послания и значения обаче са универсални, за да може всеки, който ги гледа, да ги смила.

По същия начин с анимационния филм Коко (2017) , резултат от сътрудничеството между студията Pixar и Disney . Ще бъдете поканени да се смеете и плачете, когато гледате този филм.

Заинтригуван от вълнението от историята, представена във филма за Коко? Продължавайте да слушате тази статия на Jaka, банда!

Synopsis Film Coco (2017)

Мигел Ривиера е момче от Мексико, което живее със своето щастливо семейство. Мигел има мечта да стане известен музикант.

За съжаление семейство Ривиера толкова мрази музиката. Всъщност, когато някой пускаше музика пред дома му, бабата на Мигел веднага се ядосваше.

Мигел открива и защо семейството му толкова мрази музиката, когато самият Мигел има музикален талант. Както се оказа, прадядо му е музикант.

Прадядо му обаче напусна семейството им завинаги, за да преследва мечтата си на музикант и никога не се завърна.

Това е причината семейството на Ривиера да мрази толкова много музиката. Музиката им напомня за прадядото на Мигел, който е избягал от семейството си.

Веднъж Мигел избягал от къщата, защото не можел да свири музика.

Между другото, по това време в Мексико имаше фестивал на смъртта, за който се смята, че е времето, когато духовете преминават в човешкия свят.

Мигел открадна китарата на покойния Ернесто де ла Круз , неговия идол и най-известният мексикански музикант. Той вярва, че Ернесто де ла Круз е неговият прадядо.

В резултат на кражба на китарата той се загуби в света на смъртта. Как се губи историята на Мигел? Гледайте сами, банда!

Интересни факти за Коко (2017)

За да сте още по-любопитни и нямате търпение да гледате филма за Коко, ApkVenue ще ви разкаже някои интересни факти от този анимационен филм.

  • Оранжевите цветя, които се появяват през целия филм, са цветя от ацтекски невен . Това цвете винаги се използва на празника на смъртта (Dia de Muertos) в Мексико.

  • Този филм има тема, която е забранена за показване в Китай. Китайските филмови цензори обаче бяха толкова трогнати от този филм, че му беше позволено да се излъчи.

  • Когато се излъчи в Мексико, този филм победи Avengers (2012) като филм с най-много приходи в Мексико.

  • Коко е най-дълго съществуващият анимационен филм под номер 1 в касата.

  • Мигел трябва да свири само на китара, а не да пее. Въпреки това, Антъни Гонсалес , гласният актьор на Мигел е талантлив певец. И накрая, Мигел във филма Коко пее и свири на китара.

  • Появата на света на смъртта във филма за Коко е вдъхновена от град в Мексико, наречен Гуанахуато , който съдържа много цветни къщи на хълмове.

Гледайте филм Коко (2017)

Информация Коко
Отзиви (Брой рецензенти) 8,4 (295 381)
Продължителност 1 час 45 минути
Жанр Анимация, приключения, семейство
Дата на излизане 22 ноември 2017 г.
Директор Лий Ункрич, Адриан Молина
Играч Антъни Гонсалес, Гаел Гарк а Бернал, Бенджамин Брат

След като прочетете резюмето и интересните факти и изгледахте трейлъра на филма Коко (2017), със сигурност нямате търпение да гледате този филм.

Не се притеснявайте, ApkVenue е подготвил специален линк за тези от вас, които искат да гледат филма Коко (2017) по-долу.

>>> Гледайте Коко (2017) <<<

Това беше статията на Джака за филма за Коко, издаден през 2017 г. Вълнуващо и трогателно едновременно, нали, банда?

Какъв друг филм бихте искали да видите следващ? Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba