7 най-добри приложения за Android с прозрачна камера 2020

Знаете, има приложение за полупрозрачна камера. Този път ApkVenue ще прегледа списъка с най-добрите приложения с прозрачна камера за Android (актуализация 2020).

Приложението с камера невидимо е може би едно от уникалните приложения за Android, които все още са най-търсени от много хора днес, банди.

Можете да използвате това приложение, за да се възползвате от функциите на прозрачната камера, известна още като прозрачни дрехи и камера, която е прозрачна за телесни органи като рентгенови лъчи .

Но въпросът е: „Има ли наистина полупрозрачно приложение за камера за Android, което е оригинално?“ . Или просто шеги и измами ?

Така че, за да отговори на въпроса ви, ApkVenue прегледа колекция от най-добрите приложения за невидимост за Android, които можете да опитате, както е показано по-долу.

Най-добрата колекция от приложения за полупрозрачни камери за Android, наистина оригинални?

Въоръжени с прозрачно приложение за камера, можете да правите уникални снимки или да редактирате видеоклипове с прозрачни предмети върху дрехи, човешки органи, животни или други предмети.

Можете да използвате това оригинално полупрозрачно приложение за Android, за да се забавлявате с приятелите си, така че телефонът с Android, който използвате, да изглежда още по-изтънчен.

Тогава какво ще кажете за качеството на най-добрата прозрачна камера за Android? За тези от вас, които са любопитни, нека го проверим!

1. Moosejaw X-Ray (най-добра носеща камера за Android)

Източник на снимки: play.google.com

Mooseejaw X-Ray е най-доброто приложение чрез камера за Android за преглед на дамско и мъжко бельо.

Е, самото приложение на Moosejaw X-Ray може да се използва само ако имате списание Moosejaw, както печатни, така и цифрови версии, банда.

Само като насочите камерата към един от каталозите или списанията, направени от Moosejaw, можете веднага да видите какво бельо носи моделът.

Най-доброто прозрачно приложение за дрехи за Android е изтеглено от Google Play, но все пак можете да го инсталирате чрез APK файла.

Подробности Moosejaw X-Ray
Разработчик UkAPPSCITY
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.1MB
Рейтинг 3,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Moosejaw X-Ray тук:

Marxent Labs Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Рентгенова шега на цялото тяло

Източник на снимки: play.google.com

Ако други приложения могат да сканират само определени части на тялото, X-Ray Full Body Prank ще покаже цялото тяло на човека, когото сканирате , знаете ли.

Тази камера с рентгенов скенер ще покаже вътрешните органи на целевия човек под формата на череп, от главата до петите.

Начинът, по който работи, е доста лесен. Просто трябва да изберете шаблон, който подхожда на вашия приятел и да сканирате скелета. Наистина лесно, нали?

Подробности Рентгенова шега на цялото тяло
Разработчик StarApps7
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 26MB
Рейтинг 3.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете рентгеновата шега с цялото тяло тук:

Рентгенова шега на цялото тяло чрез Google Play Store

3. Шега на скенера за тяло

Източник на снимки: play.google.com (Изтеглете оригиналното приложение за прозрачна камера за Android тук!)

Body Scanner Prank е прозрачно приложение за камера, което може да покаже всички скелети в тялото, включително органи като сърцето, белите дробове и други.

С това приложение на Body Scanner Prank можете да шегувате приятелите си, като можете да видите какво има в тялото им, знаете ли.

О, да, шега на Body Scanner е едно от приложенията с прозрачна камера, което е забранено в Google Play. Все пак можете да изтеглите чрез връзката по-долу. Много уникално, нали?

Подробности Шега на скенера за тяло
Разработчик Мултиплейър игра на живо
Минимална ОС Android 3.0 и по-нови версии
Размер 3.4MB
Рейтинг 3.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете шега на тялото скенер тук:

Приложения Фото и изображения porrassoft ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за полупрозрачна камера ...

4. Ефект на камерата на скенер Xray

Източник на снимки: play.google.com

За тези от вас, които искат да правят снимки с рентгенови ефекти , има и приложение, наречено Xray Scanner Camera Effect, което има страхотни резултати от снимки.

Тук не е възможно да се сканират дрехи или органи. Но все още можете да създадете черно-син ефект като рентгеновите снимки тук.

Ако се интересувате да го опитате, можете да изтеглите най-добрата прозрачна камера за Android чрез следната връзка, банда.

Подробности Ефект на камерата на скенер Xray
Разработчик Мистър Боркен
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 2.6MB
Рейтинг 3.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Xray Scanner Camera Effect тук:

Xray Scanner Camera Effect чрез Google Play Store

5. Шега на Xray Scanner

Източник на снимки: play.google.com (Резултатите от камерата с Android на телефона са подходящи за шега на приятелите ви.)

Xray Scanner Prank е истинско полупрозрачно приложение, което може да покаже вътрешните органи на тялото. Как да използвате този Xray скенер шега също не е трудно, банда!

Номерът е, че можете да поставите Android в лявата си ръка, след това да отворите Xray Scanner Prank, след което да наклоните телефона с Android, както желаете.

Регулирайте положението на камерата и ръката си, докато положението е както е показано на екрана. Тази най-добра прозрачна камера за Android APk показва само измислена версия на резултатите от рентгеновите лъчи.

Тази шега на Xray Scanner наистина е създадена за забавление, банди и, разбира се, може да бъде материал за забавни шеги с приятелите ви.

Подробности Шега на Xray скенер
Разработчик porrasoft
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 3.7MB
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете шега на Xray Scanner тук:

Приложения Фото и изображения porrassoft ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Камера за скенер Xray (приложението за камера невидимост е забранено от Play Store)

Източник на снимки: play.google.com

Не много по-различно от Xray Scanner Prank, това приложение за прозрачна камера Xray Scanner Camera може да се използва и за сканиране на вашите вътрешни органи.

Започвайки от части на тялото като крака, гърди, глава и много други, които можете да изследвате сами и разбира се, ще бъде по-забавно, ако го използвате заедно с приятелите си.

Резултатите от изображенията, показани от това приложение, също са доста ясни, показаната костна форма ще се види чисто и ясно.

Любопитни ли сте да опитате? Разбира се, не ви навреди да изтеглите APK за прозрачна камера за Android, който не е в Google Play Store на връзката по-долу, банда!

Подробности Камера за скенер Xray
Разработчик ForU Navenn
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 4MB
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Xray Scanner Camera тук:

Приложения за снимки и изображения ForU Naveen ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Xray Scanner Animals

Източник на снимки: play.google.com

Не сте доволни от избора на приложение за камера, което може да ви накара да видите през? Опитайте Xray Scanner Animals, банда!

Освен предмети от човешко тяло, можете да използвате и приложението Xray Scanner Animals, за да откриете скелетите на животните около вас.

Това прозрачно приложение за камера е много подходящо да се използва за забавление с приятелите ви, когато има много животни, които бродят около вашата среда.

Този уникален APK на камерата наистина ще покаже костите на животни, като вашата домашна котка или куче, банди. Доста интересно, нали?

Подробности Рентгенов скенер Животни
Разработчик Шеги и игри за Android
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 3.1MB
Рейтинг 2.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Xray Scanner Animals тук:

Xray Scanner Animals чрез Google Play Store

Intermezzo : Наистина ли има оригинално приложение за невидима камера?

Източник на снимки: xiaomitoday.com (Накрая отговори, че няма прозрачно приложение за камера за телефони с Android, нали?)

Тези от вас, които четат тази статия, може да попитат: „Наистина ли има прозрачно приложение за камера?“ или „Има ли собствено приложение за прозрачна камера за Android?“ .

Ако искате да знаете истинският отговор е категорично НЕ , банда. И въпреки че, разбира се, прилагането на тази функция изисква доста скъпи разходи и оборудване.

Както Jaka докладва на страницата Quora , която обяснява, че дори най-добрите мобилни телефони с най-добрите камери днес не са оборудвани с хардуер, способен да записва ултравиолетови лъчи и дори рентгенови лъчи .

Всъщност, за да запишете инфрачервения спектър, ви е необходим специален мобилен телефон като CAT S60, който е оборудван с функцията FLIR камера за термообработка .

Което е да се насладите на мобилен телефон с тази функция, можете да го получите на цени, започващи от 8-12 милиона IDR, банда.

По този начин, обхвата на приложение на невидимост на фотоапарата, което виждате по-горе е приложение, което е забавление или шега отвесни направен така, че да можете да работите на вашия приятел. Обяснете?

И така, това са едни от най-добрите приложения с прозрачна камера за телефони с Android, които можете да опитате да шегувате с приятелите си, банда.

Най-доброто приложение за прозрачна камера за Android е само шега, а не истинско, защото ако е реално, това ще наруши политиката за поверителност на потребителите на мобилни телефони.

Така че не забравяйте, че горният набор от приложения е просто забавление. За тези от вас, които от самото начало мислят „странно“ , побързайте и променете решението си! Късмет.

Прочетете също статии за приложенията на камерата или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .