сложен! Ето как да заключите дистанционно смартфон с Android

В днешно време не само функционира като средство за комуникация, смартфоните се използват и за съхраняване на различни важни файлове, свързани с работата, училището и личните въпроси. Ако смартфонът, който използвате, е загубен или някой друг го използва без разрешение, значи не е загубен само смартфонът, нам

В днешно време, не само като инструмент за комуникация, смартфоните се използват и за съхраняване на различни важни файлове, независимо дали са свързани с работа, училище или лични въпроси. Ако смартфонът, който използвате, е загубен или някой друг го използва без разрешение , тогава не само смартфонът се губи, но и файловете, които съхранявате на него, също ще бъдат застрашени от сигурност .

За съжаление отново вашият смартфон не използва парола или сензор за пръстови отпечатъци. Ако се случи нещо подобно, първото нещо, което трябва да направите, е да заключите вашия Android смартфон от разстояние, така че данните, съдържащи се в него, да останат в безопасност. Знаете ли , можете ли да го заключите дистанционно? Да, можеш! Хайде, ApkVenue просто ви казва как лесно да заключите смартфон с Android от разстояние .

  • Как да отключите екрана на Android с помощта на „Пистолет“
  • 6 лесни за отгатване андроид брави и как да ги защитим
  • Как да отворите екрана за заключване на Android с помощта на E-KTP! Още не знаете, нали?

Лесни начини за дистанционно заключване на смартфон с Android

1. Отворете диспечера на устройства с Android

За да заключите вашия Android смартфон от разстояние, можете да използвате Android Device Manager . Android Device Manager е функция, предоставена от Google, за да помогне на потребителите на Android да проследяват, контролират и дори извличат данни от загубени смартфони. Една от функциите за управление, предоставени от Android Device Manager, е дистанционното заключване на вашия Android смартфон . За да използвате диспечера на устройствата с Android, можете да въведете следната връзка, като използвате вашия лаптоп, компютър или друго устройство със смартфон . Драйвери за приложения и смартфони Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Влезте с помощта на Google акаунт

След това трябва да влезете с помощта на акаунта в Google , който използвате на смартфона с Android, който искате да заключите. След успешно влизане ще се появи информация за марката и типа смартфон , който искате да заключите.

3. LOCK Smartphone You

Ако показаната информация относно марката и типа смартфон е вярна, можете веднага да заключите смартфона, като изберете менюто LOCK .

4. Въведете парола

След като влезете в менюто LOCK, трябва да създадете парола според това, което искате. След това завършете, като щракнете върху „ЗАКЛЮЧВАНЕ“ в долната част.

5. Вашият смартфон е бил успешно заключен

Ако горният процес е изпълнен успешно, ще се появи известие и вашият Android смартфон автоматично ще бъде заключен . По този начин данните в него ще бъдат безопасни.

Е, това е лесен начин за дистанционно заключване на вашия Android смартфон . Не е нужно да се паникьосвате , направете този метод и данните на вашия Android смартфон ще бъдат в безопасност. Ако имате други начини за дистанционно заключване на вашия Android смартфон , можете да го напишете в коментарите по-долу!

Банер: tweaktown.com