20 препоръки за най-добрите корейски филми, тъжни и съкрушаващи сърцето

Харесвате ли мелодрамата и сте фен на корейските филми? Това са препоръките за 20-те най-сърцераздирателни тъжни корейски филма. От семейни филми до романтични.

Тъжните корейски филми могат да бъдат алтернатива, ако сте прекалено заети, за да гледате всички епизоди на тъжни корейски драми, които обикновено предлагат доста голям брой епизоди.

Въпреки че продължителността е по-малка, никога не се съмнявайте в сюжета и нивото на тъга, банда! Защото е гарантирано, че няма да можете да сдържите сълзите.

Освен това корейските тъжни филми също обикновено предлагат няколко основни теми, като тъжни корейски филми за баби и внуци, за семейството и т.н., за да можете да изберете кой ви харесва най-много.

Е, ако сте объркани кое заглавие е най-доброто, тук ApkVenue има препоръки за най-новите корейски тъжни филми за 2020 г. и най-добрите индонезийски субтитри .

Препоръки за най-новите и най-добрите тъжни корейски филми през 2020 г.

Списъкът с корейски тъжни филми по-долу наистина в повечето случаи вече не се показва на големия екран или театри, банди. Но все пак можете да го гледате с корейското приложение за стрийминг на живо .

Като Viu или Netflix, които можете да гледате директно на вашия Android или iOS смартфон .

Но ако портфейлът ви е тънък и не можете да се абонирате, можете също да гледате най-тъжните корейски филми чрез корейски сайтове за гледане на филми.

Хайде, просто разгледайте пълния списък с препоръки по-долу!

Тъжни корейски филми за болестта

Не само западните филми, корейските филми, които правят основни истории за болести, наистина са най-ефективни в това да накарат публиката да пролее сълзи.

Ако харесвате и търсите най-тъжните корейски филми за болести, ето някои от най-добрите препоръки.

1. Един ден (2017)

„Един ден“ е тъжен корейски филм от 2017 г., който разказва за болест или кома, преживяна от един от героите на филма.

Застрахователният следовател на име Ганг-Су (Ким Нам-гил) среща духа на жена на име Ми-Со (Чун Ву-хи), която попада в автомобилна катастрофа.

Това беше първата му среща в болницата и само Ганг-Су можеше да види жената.

Mi-So моли Gang-Soo да направи едно нещо и само той може да го направи. Каква молба искаше Ми-Со и накрая ли се е събудила от комата?

Заглавие Един ден
На живо 5 април 2017 г.
Продължителност 1 час 58 минути
Производство Измисли камък
Директор Лий Йонг-ки
В ролите Ким Нам-гил, Чун Ву-хи, Баек Санг-хи и др
Жанр Драма, фентъзи
Рейтинг 82% ( AsianWiki.com )


6,5 / 10 ( IMDb.com )

2. Подготовката (2017)

Смъртта е сигурно и абсолютно нещо в живота. Така че всяко човешко същество трябва да го подготви, включително за близките, които ще остави след себе си.

Този корейски мелодрамен филм, озаглавен „Подготовката“, разказва историята на Ае-скоро (Ко Ду-шим), която е диагностицирана с рак и животът й е кратък.

Докато чака смъртта си, той трябва да подготви сина си Ин-кьо (Ким Сунг-кюн), който е на 30 и е умствено изостанал в подготовката за живот без майка си.

Тази тъжна история за връзката между майка и син може да ви накара да осъзнаете колко много обичат родителите, особено майките, към децата си.

Заглавие Подготовката
На живо 9 ноември 2017 г.
Продължителност 1 час 44 минути
Производство Opus Pictures
Директор Чо Йънг-юн
В ролите Ko Du-shim, Kim Sung-kyun, Yoo-sun и др
Жанр Драма
Рейтинг 82% ( AsianWiki.com )


8,0 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни препоръки за филми за други болести ~

3. Моят досаден брат (2016)

Следващият най-тъжен корейски филм е „ Моят досаден брат“, който разказва тъжната история за връзката между братята Ду-сик (Джо Джунг-сук) и Ду-млад (До Кюнг-су) .

Ду-сик накрая излиза от затвора с оправданието да се грижи за по-малкия си брат, който е бил сляп от инцидент на състезанието по джудо. Освен това се казва, че родителите им са починали.

За негова изненада Ду-сик използва само парите, наследени от родителите си, за собствено удоволствие. Слепият Ду-млад продължава да изпитва стрес и губи волята си за живот.

Докато един ден не се установи, че Ду-сик има сериозно заболяване. По-късно болестта се превръща в повратна точка за отношенията между двамата братя.

Самият Джака е гледал тъжен корейски филм за болестта, преживяна от тези герои, банда. Гарантирано ще бъдете накарани да плачете, докато не останете без тъкан!

Заглавие Моят досаден брат
На живо 23 ноември 2016 г.
Продължителност 1 час 50 минути
Производство CJ Entertainment
Директор Куонг Су-кюнг
В ролите Do Kyung-soo, Ek Harris, Ji Dae-han и др
Жанр Драма, комедия
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


7,3 / 10 ( IMDb.com )

4. Моят блестящ живот (2014)

Следващият тъжен корейски филм е „ Моят блестящ живот“ за тези от вас, които търсят препоръки за корейски тъжни семейни филми или за болест.

Mi-ra (Gang Dong-won) и Dae-soo (Song Hye-kyo) са родители на A-reum (Jo Sung-mok) , тийнейджър, който има рядко заболяване, наречено синдром на прорегия .

Това заболяване прави A-reum да изглежда като 80-годишен дядо, въпреки че е само на 16 години. Тази болест донесе на семейството му много негативни настроения.

Един ден на A-Reum се диагностицира, че не му остава дълъг живот. Родителите й продължават да се борят за лечение на A-Reum. Ще се възстанови ли? Гледайте го сами!

Заглавие Моят блестящ живот
На живо 3 септември 2013 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Производство Zip Cinema, Opus Pictures
Директор Лий Дже-Йънг
В ролите Song Hye-kyo, Gang Dong-won, Baek Il-seob, et al
Жанр Драма
Рейтинг 89% ( AsianWiki.com )


6,8 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни корейски филми за майката

Майката е една от най-важните фигури в живота ни. Неговият образ, за ​​който е известно, че е готов да се жертва, за да зарадва децата си, прави фигурата му способна да предизвиква сълзи.

По същия начин това, което се случва в корейските филми, банди. Не малко режисьори взеха темата за Майката, за да направят тъжен филм, който може да предизвика поток от сълзи.

Например, следващият списък с корейски тъжни филми за майка е срам за вас да пропуснете.

1. Ким Джи-млад: Роден 1982 (2019)

Източник на снимки: KoreanFilmBiz KoBiz (Ким Джи-млад: Роден през 1982 г. е един от препоръчаните тъжни корейски филми, които трябва да гледате).

Произхождайки от един от най-добрите корейски филми, Kim Ji-young: Born 1982 е идеален за гледане, докато чакате излизането на друг нов тъжен корейски филм.

Самият този филм разказва за жена на 30-годишна възраст на име Ким Джи Йонг (Jung Yu-Mi), която очевидно е обременена с ежедневието си като напълно домакиня.

Въпреки че продължава да се опитва усилено да отглежда дъщеря си, Джи-млад изглежда претърпява много промени, въпреки че се чувства добре.

Притеснен, съпругът й Юнг Дае-хьон (Гонг Йо) най-накрая отишъл за помощ при психиатър.

Заглавие Ким Джи-млад: Роден през 1982 г.
На живо 20 ноември 2019 г.
Продължителност 1 час 58 минути
Производство Lotte Cultureworks
Директор Ким До-Йънг
В ролите Jung Yu-Mi, Gong Yoo, Kim Mi-Kyung и др
Жанр Драма
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


7,4 / 10 ( IMDb.com )

2. Сватбена рокля (2010)

Тази сватбена рокля може да ви накара да изглеждате така, сякаш сте гледали романтични корейски драми цяла нощ. Гарантирано този филм ще успее да ви разплаче, когато го гледате.

Разказва историята на Ko-woon (Song Yoon-a) , самотна майка, която работи като дизайнер на сватбени рокли. Той има единствена дъщеря Со-ра (Ким Хян Ги) .

Този тъжен корейски филм за майка разкрива факта, че Ко-уон е диагностициран с рак и не му остава много време.

Без да казва на сина си, тя се опита да изпълни всички нейни желания, включително да направи сватбена рокля за дъщеря си.

Но неочаквано детето научи за болестта си. Со-ра мълчаливо сбъдва всички желания на майка си.

Заглавие Сватбена рокля
На живо 14 януари 2010 г.
Продължителност 1 час 49 минути
Производство Пътни снимки
Директор Kwon Hyeong-jin
В ролите Kim Hyang-gi, Song Yun-ah, Jeon Mi-seon и др
Жанр Драма
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


7,6 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни препоръки за филми за други майки ~

3. Дълго посещение (2010)

Дългото посещение, което е свързано с борбата на майка, е задължително за вас, за да гледате. Гарантирано, че искаме да побързаме с покаянието и да се извиним на нашите майки у дома.

Този филм разказва за близките отношения между майка и дете. Джи-сук (Парк Джин-хи) е любимата дъщеря на майка си , майката (Ким Хе-сук) е готова да направи всичко за нея.

От една страна той е щастлив, но и раздразнен, защото макар Джи-сук да е възрастен, да има семейство и да има деца, майка му все още се държи с него като с дете.

Любовта обаче все още изпълва сърцето на Джи-сук за майка му. Един ден той се прибрал вкъщи, без да даде дума да изненада майка си, след което я завел на екскурзия.

Заглавие Дълго посещение
На живо 22 април 2010 г.
Продължителност 1 час 47 минути
Производство Пътни снимки
Директор Ю Сун-ю
В ролите Парк Джин-хи, Ким Хе-сук, Джо Йонг-джин и др
Жанр Драма
Рейтинг 87% ( AsianWiki.com )


7,3 / 10 ( IMDb.com )

4. Хармония (2010)

Вземайки опит в женски затвор в Корея, Harmony е друга препоръка за най-добрия тъжен корейски филм, банда.

Този филм разказва историята на Ким Мун Ок (Na Moon Hee) , професор по музика в университет, който трябва да бъде задържан в затвора за случай.

Там Мун Ок е настанен в специална килия за задържане на жени с различни и различни престъпни среди.

Един от тях е Хонг Чон Хе (Ким Юндзин), която е принудена да роди и отгледа детето си в затвора в резултат на убийството на собствения си съпруг, тъй като не може да търпи многократни изтезания.

Тогава обаче Jeong Hye трябва да се откаже от 18-месечното си бебе, за да бъде осиновено от някой друг.

Докато един ден, за да може да се срещне с бебето си за един ден, Jeong Hye също сформира хорова група в затвора и Moon Ok като диригент.

Заглавие Хармония
На живо 28 януари 2010 г.
Продължителност 1 час 55 минути
Производство CJ Entertainment
Директор Кан Дае-Кю
В ролите Kim Yunjin, Na Moon-Hee, Gang Ye-Won и др
Жанр Драма
Рейтинг 87% ( AsianWiki.com )


7,4 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни корейски филми за татко

Освен майка, бащата е фигура, която е не по-малко важна в живота ни. Неговата отдаденост беше огромна, за да може да издържа правилно семейството си.

Усилията и упоритата й работа често са вдъхновение за създателите на филми да правят тъжни филми. Ако се интересувате от гледането му, можете да видите списъка с препоръки по-долу.

1. Ода на баща ми (2014)

Освен това има препоръка за тъжен корейски филм за татко, озаглавен „ Ода на баща ми“ . Филмът, който излезе през 2014 г., съдържа списък с най-добрите играчи, един от които е Hwang Jung-min.

Deok-soo (Hwang Jung-min) е момче, което е отделено от баща си по време на корейската война. Трябваше да живее тежко до края на живота си.

Тя работи усилено седем дни в седмицата, за да издържа семейството и да изпълни обещанието си към баща си. Отдадеността му го отвежда до предизвикателна работа в Германия.

Именно там той отново срещна първата си любов, Йънг-джа (Ким Юн-джин) . Той обаче трябваше да замине във Виетнам, за да стане военен войник.

Ода на баща ми е наистина филм, който ви учи на всеотдайност и саможертва, банда.

Заглавие Ода на баща ми
На живо 17 декември 2014 г.
Продължителност 2 часа 6 минути
Производство JK Films
Директор Парк Су-джин
В ролите Hwang Jung-min, Kim Yun-jin, Oh Dal-su и др
Жанр Драма, война
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

2. Чудо в клетка No7 (2013)

Снимката е предоставена от: Шира Шеро (Снима се в затвора, Чудото в килия №7 е един от най-добрите корейски тъжни филми за татко).

Търсите тъжен корейски филм в затвора? Miracle in Cell No.7 е един от най-добрите избори.

Този филм ще източи сълзите ви с историята за близостта само на баща и дъщеря.

Yong-goo (Ryu Seung-ryong) е самотен родител с психично заболяване, който трябва да се грижи за собствената си дъщеря Ye-seung (Kal So-won) .

Един ден Йонг Гу се оказва обвинен в изнасилване и убийство на момиче.

Заради обвинението той беше хвърлен в затвора в килия номер 7. Тук започва чудодейната история за любовта между него и сина му.

Благодарение на помощта на съкилийника си, Йонг Гу все още може да се срещне тайно с Йе-сеун. Въпреки това, краят на този филм наистина ще боли сърцето си, банда. Побързайте и го гледайте!

Заглавие Чудо в клетка No. 7
На живо 19 юли 2013 г.
Продължителност 2 часа 7 минути
Производство Fineworks, CL Entertainment
Директор Лий Хван-кюнг
В ролите Ryu Seung-ryong, Kal So-won, Oh Dal-su, et al
Жанр Драма, комедия
Рейтинг 86% ( AsianWiki.com )


8,2 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни препоръки за филм за друг татко ~

3. Надежда (2013)

Трагично е, ако прочетете предисторията на историята, повдигната в този филм, наречен Надежда .

Надеждата разказва истинската история на 8-годишно момиче, което е жертва на неидентифицирано мъжко сексуално насилие, което я травмира цял живот.

След като преживява този сърцераздирателен инцидент, Су Уон (Ли-ра) винаги отказва да се срещне с възрастни мъже, включително баща си Донг Хун (Сол Кюнг-гу) .

Dong-hoon продължава да се опитва да общува със сина си, включително да се налага да носи любимия костюм на анимационния костюм на So-woon.

Виждайки борбата на бащата да отгледа дъщеря си, разбира се, те кара да се чувстваш трогнат, нали?

Заглавие Надежда
На живо 2 октомври 2013 г.
Продължителност 2 часа 2 минути
Производство Lotte Entertainment
Директор Лий Джун-ик
В ролите Lee Re, Sol Kyung-gu, Uhm Ji-win и др
Жанр Драма
Рейтинг 89% ( AsianWiki.com )


8,3 / 10 ( IMDb.com )

Романтични тъжни корейски филми

Тъжен и романтичен, когато се комбинира, той трябва да бъде шедьовър на филма, който гарантирано ще направи публиката по-бедна.

Ако търсите алтернатива на корейските тъжни комедийни филми, можете да гледате следния списък с романтични тъжни филми, банда. Не забравяйте да подготвите кърпичка!

1. Настройте се за любов (2019)

Ако търсите романтичен корейски филм или тъжна драма, Tune in for Love е един от най-добрите за гледане.

Разказва за любовта на две малки деца; Mi Soo (Kim Go Eun) и Eun Ja (Kim Gook Hee), които бяха принудени да се разделят поради обстоятелства.

Освен това икономическата криза, която удари Южна Корея през 1997 г., направи любовната история на двамата още по-сложна и не мина гладко.

Тогава съдбата ще събере ли двамата? Просто гледайте филма, докато чакате излизането на най-новия корейски тъжен филм от 2020 г., банда!

Заглавие Настройте се за Любовта
На живо 5 ноември 2019 г.
Продължителност 2 часа 2 минути
Производство Movie Rock
Директор Jung Ji-Woo
В ролите Kim Go-Eun, Jung Hae-In, Park Hae-Joon, et al
Жанр Драма, романтика
Рейтинг 89% ( AsianWiki.com )


7,1 / 10 ( IMDb.com )

2. Момче върколак (2012)

Има ли някой от вас, който се радва на любовна история на тийнейджър, която е невинна и искрена?

Момче върколак е в състояние да доведе публиката до тъжна атмосфера, която кара хората да се чувстват ядосани, където историята на баба на име Ким Сун-й (Парк Бо-Йънг), която припомня миналото си, когато е бил на 17 години.

Ким Сун-й е красиво, но интровертно момиче . Тогава той срещнал млад мъж, който се държал като див вълк.

Ким Сун-й се опита да се доближи до тийнейджъра и да го укроти, затова го нарече Чул-су (Сонг Джонг-ки) .

Те се сближиха и се обичаха. Силата на Чул-су обаче го накара да го ловят много хора.

Каква е тяхната история за оцеляването? Успя ли Чул-су да живее живот с Ким Сун-й?

Заглавие Момче Върколак
На живо 31 октомври 2012 г.
Продължителност 2 часа 2 минути
Производство Fieldil Pictures, Пътят на коприната
Директор Джо Сун Хи
В ролите Song Jong-ki, Park Bo-young, Lee Yeong-ran и др
Жанр Фантазия, романтика
Рейтинг 86% ( AsianWiki.com )


6,9 / 10 ( IMDb.com )

Други препоръки за романтичен тъжен филм ~

3. Винаги (2011)

Все още ли искате други корейски препоръки за тъжен филм? Ако е така, опитайте да гледате корейски филм, озаглавен Винаги , банда!

Този филм разказва историята на боксьора на име Чеол Мин (Со Джи Суб), който избира да се оттегли от работата си и да смени професиите си, за да стане странна работа.

В разгара на хаоса, преживян в живота му, Чеол Мин един ден среща сляпо момиче на име Юнг Хва (Хан Хио-Джо), което накрая го кара да осъзнае и да се чувства виновен.

Освен представяне на романтична история, има и няколко екшън сцени, които могат да ви накарат да се напрегнете. Не по-малко вълнуващи от корейските екшън филми!

Заглавие Винаги
На живо 14 март 2011 г.
Продължителност 1 час 48 минути
Производство HB Entertainment
Директор Песен Ил-Гон
В ролите So Ji-Sub, Han Hyo-Joo, Yoon Jong-Hwa и др
Жанр Драма, екшън, романтика
Рейтинг 96% ( AsianWiki.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

4. Момент за запомняне (2004)

Източник на снимки: Ringfield (A Moment To Remember е един от най-добрите тъжни романтични корейски филми, които трябва да гледате).

Накрая има корейски филм, тъжен романтик за болестта, озаглавен „Момент за запомняне“ . За тези от вас, които все още се срещат, трябва да сте по- глупави, когато гледате този романтичен корейски филм.

Този филм е адаптация на японски телевизионен сериал, а именно Pure Soul . Историята се фокусира върху любовната история на млада двойка, която е тествана за силата си поради заболяване.

Су-джин (син Йе-джин), който по това време е бил на 27 години, е диагностициран с болестта на Алцхаймер, което го прави неспособен да си спомни кой е настоящият му любовник.

Вместо това той се обади на любовника си с името на бившата си приятелка. Това кара любимия й да задава въпроса кой Су-джин наистина обича.

Заглавие Запомнящ се момент
На живо 5 ноември 2004 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Производство CJ Entertainment, Сидус
Директор Джон Х. Лий
В ролите Jung Woo-sung, Son Ye-jin, Baek Jong-hak и др
Жанр Драма, романтика
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


8,2 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни корейски филми за семейството

Какъвто и да е проблемът, семейството е единственият път към дома, който винаги ще ви приеме такива, каквито сте.

Ако ви харесва или търсите най-тъжните корейски филмови препоръки за семейството, ето списъкът на най-добрите.

1. Рожден ден (2019)

Снимката е предоставена от: EonTalk (Рожденият ден е един от препоръчаните корейски тъжни филми за семейството).

Първо, има филм, наречен „ Рожден ден“, който може да не е толкова щастлив, колкото си мислите от заглавието, банда.

Рожденият ден взе адаптация на истинската история за фериботната катастрофа на MV Sewol, която уби повече от 300 души, повечето от които бяха студенти.

Този филм разказва историята на двама родители, Jung-il (Sol Kyung-gu) и Soon-nam (Jeon Do-yeon) , които загубиха сина си в резултат на инцидента.

Юнг-ил продължава да се чувства виновен, че не е бил със сина си, когато настъпи смъртта. Същото се случи и със Soon-nam.

За да го възпоменат, те правят събитие за рожден ден, за да отбележат смъртта на сина му, който вече не го придружава, бандата.

Заглавие Рожден ден
На живо 3 април 2019 г.
Продължителност 2 часа
Производство Филмът RedPeter
Директор Лий Джонг-ун
В ролите Sol Kyung-gu, Jeon Do-yeon, Tang Joon-sang и др
Жанр Драма
Рейтинг 84% ( AsianWiki.com )


6,9 / 10 ( IMDb.com )

2. Бъди с теб (2018)

Следва тъжен корейски филм 2018, озаглавен „ Бъди с теб“, който е филм със семейна тема.

Филмът, адаптиран по японския филм Има, Ай ни Юкимасу, разказва за семейство, загубило майка си Су-а (Сон Йе-джин) .

Така че бащата, Ву-джин (So Ji-sub) трябва да се грижи сам за детето си. Година по-късно Су-а се връща, но не помни нищо.

Съпругът и синът се опитват да възстановят паметта на жена си, за да се върнат към живота както преди. Успешни ли бяха и двете им усилия? По-добре просто го гледайте!

Заглавие Бъда с теб
На живо 14 март 2018 г.
Продължителност 2 часа 12 минути
Производство Movie Rock
Директор Lee Jang-hoon
В ролите Така Ji-seob, Son Ye-jin, Bae Yoo-ram, et al
Жанр Драма, фентъзи, романтика
Рейтинг 96% ( AsianWiki.com )


7,6 / 10 ( IMDb.com )

Тъжни препоръки за филми за други семейства ~

3. Канола (2016)

Е, следващата е препоръка за тъжен корейски филм за нейната баба и внучка, озаглавен „ Канола“, което е жалко, че пропускате.

Този филм разказва историята на баба на име Gye Choon (Youn Yuh Jung) и нейната внучка, Hye Ji (Kim Go Eun), които живеят в село.

Един ден двамата случайно се разделят, докато са в средата на претъпкан пазар. Оттогава Юх Юнг се опитва да намери любимия си внук.

След 12 години раздяла, един ден Gye Choon среща жена, която според него е изчезналата му внучка.

Но за съжаление това момиче сега се е променило за разлика от това, което Gye Choon е знаел преди.

Заглавие Рапица
На живо 19 май 2016 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Производство -
Директор Чанг
В ролите Юн Юх-Юнг, Ким Го-Юн, Ким Хи-Уон и др
Жанр Драма
Рейтинг 86% ( AsianWiki.com )


7,0 / 10 ( IMDb.com )

4. Хан Гонг-джу (2013)

Han Gong-ju е най-добрият корейски филм с тъжна история, която не бива да пропускате.

Този филм разказва историята на момиче от гимназията на име Хан Гонг-джу (Чун Ву-Хи), което е жертва на изнасилване от приятели в училище.

Когато най-добрият му приятел, който също е жертва, реши да се самоубие, защото не може да понесе психологическото бреме, което изпитва, Гонг-джу всъщност се бори с всички сили, за да получи справедливост.

За съжаление усилията му не вървят гладко. Изнасилвачите са сплашили Гонг-джу да оттегли доклада.

Още по-тъжно е, че родителите на Гонг-джу дори не подкрепиха бизнеса на детето си и вместо това получиха подкупи от родителите на извършителите.

Заглавие Хан Гонг-джу
На живо 17 април 2014 г.
Продължителност 1 час 52 минути
Производство Филмът на Вил Лий
Директор Лий Су-Джин
В ролите Chun Woo-Hee, Jung In-Sun, Chae So-Young и др
Жанр Драма
Рейтинг 85% ( AsianWiki.com )


7,2 / 10 ( IMDb.com )

5. Мълчание (2011)

Освен това, има филм с участието на Гонг Ю, озаглавен „ Тишина“, който излезе през 2011 г.

Този корейски мелодрамален филм, базиран на истински роман, разказва историята на Канг Ин Хо (Гонг Йо) , учител, който разследва случаи на изтезания, преживявани от неговите ученици.

Тогава Канг Ин Хо, който преподава изкуства в специално училище за глухи деца, открива изненадващ факт.

Където е известно, че някои деца са преживели физическо и сексуално насилие от учители и директори на училища.

Не мълчете, Ин Хо, който е подпомогнат от активист за правата на човека на име Сео Ю Джин (Jung Yu Mi) , незабавно помага на децата и се опитва да изложи случая пред целия свят.

Заглавие Безшумен
На живо 22 септември 2011 г.
Продължителност 2 часа 5 минути
Производство Sangeori Pictures
Директор Хванг Донг-Хюк
В ролите Gong Yoo, Jung Yu-Mi, Kim Hyun-Soo и др
Жанр Драма
Рейтинг 90% ( AsianWiki.com )


8.1 / 10 ( IMDb.com )

БОНУС: Списък с приложения за безплатно гледане на тъжни филми с индонезийски субтитри ( Актуализация 2020)

Подобно на рецензията на Jaka в началото, можете веднага да гледате и изтегляте корейски филми чрез няколко стрийминг приложения като Viu или Netflix .

Освен двете платени приложения, всъщност има няколко други алтернативни приложения, които можете да използвате безплатно.

Тогава какви са препоръките за приложението за гледане на корейски тъжни индонезийски субтитри ? Хайде, вижте пълните препоръки по-долу, добре!

ВИЖТЕ СТАТИИ

ВИДЕО: Как да изтеглите корейски драматичен хотел Del Luna, включително корейски филми!

Е, това е списък с препоръки за версията на Джака за тъжни корейски филми, които трябва да гледате, банда. ApkVenue отново ви напомня да подготвите тъкан преди гледане!

Докато чакате излизането на най-новия корейски филм за тъжна 2020 г., по-добре опитайте да гледате препоръките за филми от ApkVenue по-горе.

Кой корейски филм според вас е най-тъжен? Или изобщо имате други препоръки? Хайде, пишете в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за корейски филми или други интересни статии от Даниел Кахяди .