имате нужда от пари? Ето 14 вида хобита, които правят пари

Забавната работа е платено хоби. Но кои са хобитата, които могат да се използват като работа? Е, тук са 14 вида хобита, които могат да спечелят пари.

За някои хора свободното време е възможност да се заемат с хоби, което им харесва. Тъй като не може да се отрече, когато сте в колеж или работите, със сигурност няма да можете да отделите време да се занимавате с хобитата, които харесвате. Не е ли?

Времето е пари. Следователно, освен че се използва за правене на хоби, което ви харесва, ще бъде по-полезно, ако хобито, в което сте, може да печели пари.

Можете ли да направите хоби като работа? Да, можеш. Това е вид хоби, което може да спечели пари .

  • Селфи хоби? Това е списък на задължителните приложения на вашия смартфон
  • 17 приложения за Android, за да печелите големи пари с вашия смартфон
  • 3 начина да печелите пари от интернет и да ви забогатяват

Хобита, които могат да печелят пари

Както каза Ридван Камил , "Най-забавната работа в света е платено хоби." . Тогава как правите хобито си работа?

Отговорът е прост, а именно като се заемете с хоби, което осигурява предимства както за вас, така и за другите.

1. Писане на хобита

Не е тайна, че писането е един вид хоби, което генерира пари. И интересното е, че писането също е хоби, което всеки може да направи.

Не е преувеличено, когато сте били в училище, трябва да ви е казано да измисляте опит или да създавате статус в Path и Facebook, нали?

Всичко, което трябва да направите, е да обработвате думи и да се научите да разбирате дикцията, вашето хоби може да се превърне в работа. Не е нужно да сте велик писател, който публикува книги, много блогъри могат да печелят пари и също да търсят връзки.

Apps Social & Messaging Path, Inc. ИЗТЕГЛИ

И така, искате да опитате да пишете, но да ви плащат? Можете да опитате да станете сътрудник на JalanTikus. Имате възможност да получите пари или кредит 50 000 IDR за всяка ваша публикация, която се излъчва на JalanTikus.

Не само пари, можете също да станете известни, като публикувате името си в Jalan Tikus. Прочетете: Вземете PULSE 50 хиляди за всяка статия, която публикувате в Jalantikus!

2. Игра на хобита

Били ли са ви някога мъмрене от майка ви, че играете игри? Опитайте се да покажете видеоклипове на PewDiePie , SeaNanners и CaptainSparklez, които са реални примери за тези, които могат да играят игри като хоби, което печели пари.

Ще се ядосат ли отново родителите ви, защото продължавате да играете игри?

Ако обичате да играете мобилни игри, има и много мобилни игри, които могат да спечелят пари. Като продажба на акаунти в Clash of Clans, продажба на акаунти в Hearthstone и други игри.

Ако възнамерявате да продадете своя COC акаунт, първо прочетете статията Продаваща ценова листа за ID на акаунта Clash of Clans Town Hall 1-11 .

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

3. Хоби за фотография

Не обвързано с времето, хобито на фотографията е едно от хобитата, които могат да се правят по всяко време и навсякъде, тъй като доставчиците са издали смартфони, оборудвани с възможности на камерата.

Ако случайно пътувате до място, което има интересен изглед и произвежда добри снимки, не се колебайте да бъдете включени в фотоконкурса.

И отново, ако имате квалифицирани фотографски умения, можете да опитате да отворите сватбени фото услуги или документация с помощта на DSLR камера.

Защото момчетата, които се мотаят около DSLR камерите, са секси. Раздел за документация .. хе-хе.

4. Селфи хобита и заявяване на снимка

Тъй като се чувствате фотогенични , не е грешно, ако наистина обичате да поискате да бъдете снимани с различни пози от други хора. Или може би наистина харесвате селфита ?

Няма нужда да се срамувате, продължете да развивате хобито си върху това. Чрез активно mem- публикуване на снимки автопортрет, или представляват снимките си в Instagram, не е вероятно можете да привлече агенция или служба на приятелите си, които се нуждаят от един модел.

И пак, ако имате много последователи в Instagram, наистина може да се превърне в Influencer или да бъде одобрен от една марка . Освен това това хоби е безплатно.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Хоби за графичен дизайн

За информация днес информацията, предавана от медия, зависи от придружаващата графика.

Ако изображението не е привлекателно, понякога хората са мързеливи да кликнат и да прочетат предадената информация. Тук е необходима ролята на умни хора и хобита на графичния дизайн, за да може то да се превърне в хоби, което може да печели пари.

Така че, ако обичате да правите драскулки, правейки графични дизайни, не бъдете мързеливи да споделяте изображенията на работата си в интернет чрез социални медии или дискусионни форуми. Или добавете уменията си за графичен дизайн към LinkedIn.

Социални приложения и приложения за съобщения Linkedin Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Музикално хоби

Това едно хоби е обичано от много млади хора и също е хоби, което може да спечели пари. Ако харесвате музиката и умеете да свирите на музикални инструменти, не се колебайте да запълните свободното си време, практикувайки го.

Овладяването на музикален инструмент може да ви отведе до група, членове на оркестър или дори преподавател по музика. И не се заблуждавайте, повечето преподаватели по музика плащат повече от обикновените преподаватели!

7. Видео правене на хобита

Откакто съществува интернет, това хоби се превърна в най-обичаното от потребителите на интернет хоби. Чрез YouTube можете да споделяте различни свои видеоклипове.

Ако вашето видео е страхотно и има много абонати , не е невъзможно да бъдете помолени да направите видео за събитие .

За да се превърнете в хоби за печелене на пари, можете да прочетете статията: Правете пари от YouTube с тези 5 вида видеоклипове!

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

8. Основни хобита в социалните медии

Въпреки че звучи странно, играта на социални медии (sosmed) наистина се превърна в хоби, което печели пари днес.

Заедно с мобилната първа ера , много компании използват интернет, за да управляват бизнеса си. Е, това е времето, когато вашата война, чието хоби е да играе социални медии, е много полезна.

Можете да получите плащане само за извършване на промоции чрез собствените си социални медии ( зумер ) или да получите плащане за управление на социални медии, собственост на компания. Ей, признай, наистина обичаш да играеш социални медии, нали?

Apps Social & Messaging Path, Inc. ИЗТЕГЛИ

9. Хоби за рисуване

Говорейки за хоби, което прави пари, би било много греховно, ако хобито на рисуването не е включено в него. Не е нужно да сте художник, който притежава галерия, за да демонстрирате работата си, можете да печелите пари само като рисувате в свободното си време.

В днешно време много хора подаряват подаръци на своите партньори под формата на снимки на картини, нали? Е, тези от вас, които обичат рисуването, наистина могат да отворят услуга за рисуване на снимки.

Заплащането не е евтино, може да достигне от 100 000 до 500 000 IDR за снимките, които рисувате. Не е ли интересно?

10. Готварско хоби

Готвенето е умение, което много хора със сигурност ще притежават. Не само за момичета, момчетата също могат да се насладят на готвене.

Ако уменията ви за готвене са квалифицирани, можете да опитате да отворите кетъринг бизнес или да експериментирате с нови, уникални храни.

Можете също така да следите различни събития, за да намерите талантливи готвачи, които в момента се провеждат от много телевизионни станции.

11. Хоби за ядене

Ако през цялото това време сте свикнали да харчите пари за закупуване на храна, определено не вярвате, че можете да платите само с ядене, нали?

Ако обичате да хапвате и освен това случайно имате блог, шансовете ви да спечелите пари са огромни. Защото напоследък трябва да сте запознати с термина FoodBlogger , нали?

Е, само като прегледате храна или места за хранене, можете да получите много посетители, които след това можете да използвате, за да инсталирате adsense в блога си.

Дори ако вашият блог има само име, можете да опитате да предложите сътрудничество с други места за хранене, така че да пускате реклами или да помагате за популяризирането му.

Apps Productivity Automattic, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Градински хобита

Кой казва, че градинарството не е хоби за печелене на пари? Толкова грешно. Градинарството на плодове, зеленчуци или цветя може да спечели пари.

Важното е да се отнасяте сериозно към това градинарско хоби, за да постигнете добри градински резултати, така че да носи ползи за другите. Ако успеете, можете да наемете няколко души, които да го управляват.

Резултатът? Можете да получите десетки милиони оборот на месец, без да се налага да се чувствате притиснати от тенденциите, защото хората никога няма да спрат да се нуждаят от градински продукти.

13. Бойни хобита

Изучаването на бойни изкуства е не само полезно за предпазване от нежелани събития, но и много полезно за вашето здраве.

Но не се заблуждавайте, бойните изкуства също са едно от хобитата, които правят пари. Ако сте експерт по бойни изкуства, можете да отворите училище по бойни изкуства.

Или ако имате късмет, кой знае дали има филмов продуцент, който се интересува да се присъедините към последния им екшън филмов проект.

14. Хоби Ngoprek (смартфон или компютър)

На пръв поглед управлението на смартфон наистина прилича на мода. Но ако сериозно се занимавате с това, това наистина може да бъде хоби, което прави пари.

Можете просто да отворите коренна услуга на Android, да затворите iPhone, да сервирате HP със софтуерна грешка , да преинсталирате смартфон или компютър, да актуализирате ОС и т.н. Столицата само се учи.

Как, интересно не е ли да имаш хоби, което може да ти спечели пари? Затова отсега нататък не се колебайте да се захванете с хоби, което може да е от полза за другите.

Защото всички хобита, които са полезни за вас и другите, са хобита, които печелят пари.