15 най-добри wifi хак приложения за android

Много хора се замислят как да хакват WiFi пароли чрез устройство с Android. Сега дори с устройства с Android можем да извършваме хакерски атаки

Много хора обмислят как да проникнат пароли за WiFi чрез устройство с Android. Сега дори с устройства с Android можем да извършваме хакерски атаки. Хакването на вашата собствена WiFi мрежа също не е лесен въпрос, но все още не е невъзможно да се направи, ако знаете няколко прости стъпки и трикове.

Един от най-лесните начини, по които можем да хакнем WiFi мрежи, е да използваме специален софтуер, направен от експерти по хакване. Е, този път имате късмет, защото ApkVenue ще сподели целия списък с wifi хак приложения, които можете да опитате за себе си безплатно. Вместо да станем любопитни, нека да разгледаме списъка по-долу.

  • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
  • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

15 най-добри приложения за хакване на Wifi за Android

1. Wps Connect

Wps Connect е приложение за хакване на wifi за хакване на wifi, което работи само на вкоренени Android. Чрез това приложение можем да деактивираме всички потребители, които са свързани към една и съща мрежа. Интересното е, че с приложението Wps Connect можем също да хакнем всяка Wifi мрежа и да се свържем автоматично с тях. Изтеглете Wps Connect и започнете да хакнете всички Wifi мрежи около вас.

Приложения Производителност FroX ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Wifi Wps Wpa тестер

Wifi Wps Wpa Tester също е приложение за хакване на wifi, което работи само за вкоренени Android. Това приложение е и едно от най-добрите за хакване на wifi мрежи около вас. Когато се свържем с това приложение, ще бъдем свързани с няколко рутера, които имат уязвимости в сигурността, за да бъдат хакнати цели.

Почистване и настройка на приложения Alessandro Sangiorgi ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Wifi Kill

Wifi Kill е приложение, което ни позволява да изключим всички устройства, свързани към една и съща wifi мрежа. Използвайки това приложение, лесно ще ограничите достъпа до интернет до всички мрежи, свързани към една и съща мрежа. Хайде, трябва да побързате и да опитате това страхотно приложение.

Приложения Производителност Wifi Kill ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Проверка на Wifi

Wifi Inspect е многофункционално приложение, което често се използва от специалистите по компютърна сигурност за наблюдение на мрежата на тези, които се опитват да проникнат в него. Да, за използването му това приложение се използва по-скоро като приложение за наблюдение на сигурността, а не за хакерски дейности. Но как така все още може да се използва за хакване, не вярвате ли? Пробвам. Andreas Hadjittofis Браузърни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Инструменти за хакерство на Android за тестване на проникване

ZAnti е приложение за хакване на wifi, което се използва за проникване на мрежова сигурност. Това приложение често се използва за определяне на нивото на защита, което е в мрежата. Това приложение също е много лесно за използване, което често се използва от администратор на ИТ сигурността, за да симулира атаки в голяма мрежа.

Zimperium Networking Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Fing Network Tools

Fing Network Tools е едно от най-добрите приложения за хакерство на Wi-Fi мрежови анализатори, което работи само на корен Android. Това приложение може да сканира устройства, свързани към Wifi мрежа, много бързо и точно. Fing Network Tools е много професионално приложение за мрежов анализатор, което също има прост интерфейс, който ще ви помогне да определите нивото на сигурност във вашата мрежа, да откриете нарушители и да разрешите възникналите мрежови проблеми.

Apps Networking Fing Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Arpspoof

Arpspoof е приложение за хакерство на wifi за наблюдение на мрежи, чийто код е написан директно от експерта по мрежова сигурност Dug Song. Това приложение може да пренасочва трафика в локалната мрежа, като презаписва ARP Replies и след това го изпраща на конкретна цел или всички хостове, които са на един и същ трафик в локалната мрежа.

Приложения за производителност Стефан Улман. ИЗТЕГЛИ

8. Откриване на мрежата

Network Discovery е доста просто и страхотно приложение за хакване на wifi, защото не се нуждае от root достъп, за да изпълнява всичките си функции. С това приложение можем да проследяваме цялата подробна информация в мрежата, която в момента е свързана с устройството с Android.

Изтеглете Apps Productivity Aubort Jean-Baptiste

9. Nmap за Android

Nmap е едно от най-добрите приложения за мрежов скенер или търсач на портове на Android. Това приложение всъщност е разработено за Unix, но вече е достъпно за Windows и Android. Готино!

Производителност на приложенията Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Мрежов спуфер

Network Spoofer е едно от най-добрите приложения за хакване на wifi за тестване на мрежовата сигурност. Това приложение може да се използва и за промяна на пътя на уебсайт на чужд компютър само чрез мобилно устройство. Въпреки че Network Spoofer не е инструмент за проникване в мрежата, това приложение може да се използва за хакване на мрежи само с устройство с Android.

Приложенията за производителност ще изтеглят Shackleton

11. WiFi Finder

Wifi Finder е доста просто приложение за намиране на Wifi мрежи около вас. Това приложение може също да се използва за преглед на подробна информация за точка за достъп до Wifi, местоположения на обаждания, филтриране на определени доставчици и много други функции, които трябва да опитате сами.

12. Wifi анализатор

Wifi Analyzer е приложение за хакване на wifi, което може да показва всички Wifi канали около вас. С това приложение ще улесним анализа на мрежата и ще проверим кой рутер е зает.

Farproc Мрежови приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

13. Wifi You

Wifi You е много мощно приложение за хакване на wifi за събиране на милиони пароли за wifi, споделени от много потребители на интернет по света. С това приложение можем лесно да се свържем с безплатен wifi, който е по целия свят.

14. Aircrack-ng

Aircrack-ng е приложение за wifi хакване, което тества сигурността на мрежата, за да гарантира, че защитата в мрежата е достатъчно сигурна. Чрез това приложение можем да гарантираме, че wifi мрежата е напълно защитена. В момента разработчикът на Aircrack-ng е направил това приложение, за да може да работи на платформата Android.

Инструменти за разработчици на Aircrack Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

15. Kali Linux Nethunter

Всеки, който е замесен в хакерския свят, знае за Kali Linux. Kali Linux е операционна система, която често се използва за хакерски цели. Kali Linux Nethunter е основно приложение за извършване на тестове за проникване с помощта на устройство с Android. Така че за тези от вас, които са сериозни в това да станете хакер, трябва да изпробвате това приложение и да се научите.

Това са някои wifi хакерски приложения, които могат да се използват за хакване на wifi пароли само чрез устройство с Android . Така че, ако не вярвате, моля, опитайте и не се изненадвайте, ако изведнъж станете известен хакер по-късно. Cmiww се надявам, че е полезно.