гледайте филма jailangkung 2 (2018) пълен филм

Търсите препоръки за вълнуващ и вълнуващ индонезийски филм на ужасите? Можете да гледате филма Jailangkung 2 в следващата статия, банда

Ужасът е най-популярният филмов жанр, предпочитан от индонезийската публика. Има стотици, дори хиляди филми на ужасите, направени от индонезийски деца.

Един от филмите на ужасите, който е доста интересен за публиката, е Jailangkung 2, с участието на Джефри Никол и Аманда Роулс .

Е, ако се интересувате от гледането на този индонезийски филм на ужасите, първо разгледайте статията на Jaka по-долу, банда!

Синопсис филм Jailangkung 2 (2018)

Историята на този филм все още продължава с първия Jailangkung. Разказва на тримата братя на име Бела , Ангел и Тася .

Тримата и баща им все още оплакват смъртта на майка си. Самотната Тася се почувствала много тъжна и пропуснала майка си.

Едно време Тася случайно намери и изгледа видеоклип, показващ как баща й общува с майка си с помощта на медиите от джайлангкунг.

Тася също иска отново да общува с майка си. Той изпълнява ритуала на джайлангкунг с надеждата да комуникира отново с майка си.

Тази игра на jailangkung обаче всъщност се отваря малко по малко за мистерията на мистериозния SS Ourang Medan, бандата.

Заинтригуван от продължението на историята във филма Jailangkung 2? Просто го гледате сами, банда.

Интересни факти за филма Jailangkung 2 (2018)

Ако наистина не се интересувате от този един филм, може би трябва да прочетете някои интересни факти за процеса на производство на филми Jailangkung 2.

  • Въпреки че има жанр на ужасите, филмът Jailangkung 2 разказва малко за историята на холандския кораб-призрак, SS Ourang Medan, който беше вдъхновението за играта.

  • Освен че подчертава забележителността, този филм популяризира и естествената красота на Индонезия, знаете ли. Сцената за гмуркане в Bunaken и други райони е един от плюсовете за този филм.

  • Този филм е продължение на филма Jailangkung, който е рестартиране на филма, наречен Jelangkung (2001). Тези три филма са режисирани от Хосе Пурномо и Ризал Мантовани .

  • Този филм е последната презентация от актьора Деди Сутомо преди смъртта му на 18 април 2018 г. Разбира се, този филм ще бъде спомен за семейството и феновете му.

Гледайте филма Jailangkung 2 (2018)

Заглавие Jailangkung 2
На живо 15 юни 2018 г.
Продължителност 1 час 23 минути
Директор Ризал Мантовани, Хосе Поерномо
В ролите Аманда Роулс, Джефри Никол, Хана Ал Рашид
Жанр Ужас
Рейтинг 4.8 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете конспекта, интересни факти и гледате трейлъра по-горе, трябва да сте по-любопитни за този един филм?

Няма нужда да се притеснявате, банда. ApkVenue ви е подготвил линк, за да гледате безплатно филма Jailangkung 2, знаете ли.

>>> Гледане на филм Jailangkung 2 <<<

Това беше статията на Jaka за филм на ужасите, озаглавен Jailangkung, която беше забавна, но доста ужасна. Какви други филми бихте искали да гледате, банда?

Ще се видим отново в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba