7 от най-добрите актьори-жени-котки за всички времена, не само изглежда!

Въпреки че не е главният герой, Catwoman е герой, който е доста труден за игра. Ето 7 от най-добрите актьорски кадри за всички времена

Батман е един от най-емблематичните супергерои на франчайза DC Universe. Въоръжен с джаджи и интелигентност, Батман е в състояние да победи всичките си врагове.

Един от най-известните врагове на Батман е Жената котка . Тази жена в котешки костюм всъщност също не е престъпник.

Ролите на Catwoman винаги са различни във филмите за Батман, понякога хитри, понякога мили. От многото актьори-жени-котки, разбира се има и най-добрите, разбира се.

7 Най-добър актьорски състав за всички времена

Самата жена-котка е пъргав крадец и освен това е добър в бойните изкуства. Няколко пъти Батман беше смазан, когато видя тази една жена-котка.

Жената котка се появява десетки пъти в почти всички филми и сериали за Батман. Всички актьори на Catwoman са добре познати и красиви актриси, нали знаете.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже за 7-те най-добри актьори- жени-котки за всички времена . Не само печеливш външен вид, но и добра актьорска игра.

1. Мишел Пфайфър - Завръщането на Батман (1992)

Мишел Пфайфър е жена- котка във филма „ Батман се завръща“, който излезе през 1992 г. Знаете ли, че е оценена като най-добрия актьор-жена-котка.

Причината е, че Мишел успя да промени образа на Жената котка, известна като Селина Кайл, която е небрежна и впечатлителна, в независима жена, която също е умна.

Актьорството на Мишел също е наистина страхотно, знаете ли. Той може да изиграе герой против герой, който много добре се държи като котка.

2. Джули Нюмар - телевизионен сериал за Батман (1966)

2-ро място в най-добрия актьорски състав за всички времена е на Джули Нюмар . Джули Нюмар играе Жена котка в сериала от 1966 г.

Джули беше жената котка, когато за първи път влезе на малкия екран. По негово време жената котка имаше разглезен характер.

Въпреки това Джули успя да изобрази ролята на елегантната жена-котка и възпитава чувства към Батман много добре.

3. Адриен Барбо - Батман: Анимационният сериал (1992)

Кой би си помислил, че третата позиция в списъка на най-добрия състав на жената котка е гласов актьор? Адриен Барбо е гласът на жената-котка в анимационния филм на Батман през 1992 г.

Гласът на Adrienne Barbeau наистина съвпада с чувствената личност на Catwoman. Смята се, че Адриен може да различи ролята си, когато запълва гласа на Селина и Жената котка.

В тази анимация можем да видим и как връзката между Батман и Жената котка, която първоначално е била просто колежка, в крайна сметка се влюби един в друг.

Други най-добри ролеви жени за котки ...

4. Eartha Kitt - Батман телевизионен сериал (1977)

Eartha Kitt е жена-котка в телевизионния сериал на Батман сезон 3, замествайки Джулия Нюмар Готиното е, че Eartha е първата чернокожа жена, която играе Catwoman.

Eartha успя да изиграе Catwoman и й даде уверена личност. Не само мъжете, много жени са изумени от тяхната увереност.

За разлика от много други актьори на Catwoman, Eartha може да покаже, че Catwoman не е просто допълнителен герой, който няма значителна роля във филма.

5. Lee Meriwether - Batman: The Movie (1966)

Лий Мериуетър е жена-котка във филма „ Батман: Филмът“, който излезе през 1966 г. Този филм е базиран на поредица, с участието на Джули Нюмар.

В актьорската си игра Лий играе Жената котка, която е един от злодеите във филма. В онази ера престъпниците от женски пол са били само подсладители, но не и Лий Мериуетър.

Лий е в състояние да даде отлично актьорско изпълнение, като комбинира сексуалността и ума на жената котка, за да накара злия му план да работи.

6. Ан Хатауей - The Dark Knight Rises (2012)

Преди това Ан Хатауей беше популярна с ролята си в романтични комедийни филми. Много фенове на Батман не харесаха, когато Ан беше избрана да бъде твърдата жена-котка.

Когато обаче се появи във филма The Dark Knight Rises, Ан Хатауей успя да докаже, че може да бъде умна и чувствена жена-котка.

Дори неговата жена-котка може да се справи с Батман, нали знаете. Няколко пъти Батман беше смазан, когато се сблъска с версията на Ан Хатауей за Жената котка.

7. Камрън Бикондова - телевизионен сериал „Готъм“ (2014)

Телевизионният сериал „ Готъм “ е предистория на Батман, която разказва историята на случилото се преди Брус Уейн да стане Батман. В сериала участва и младата Селина Кайл.

Camren Bicondova си роля като Селина бе поставено под съмнение. Мислите на феновете обаче веднага се промениха на 180 градуса, защото този герой беше толкова различен от предишния герой на жената котка.

Камрън успя да изобрази Селина с цялата си сила, увереност и независимост, облечена в детска престъпност. Наистина готино, банда!

Бонус: Зоуи Кравиц - The Lego Batman Movie (2017)

Не много отдавна обществеността беше развълнувана, че Зоуи Кравиц ще играе жена-котка във филма „Батманът“, който ще бъде продуциран в близко бъдеще.

Мнозина се съмняват, че Зоуи е способна да изобрази чувствената, но и умна жена-котка. Всъщност Зоуи играе и Жена котка в анимационния филм „Лего Батман филм“ .

Въпреки че не получи голяма порция, Зоуи Кравиц успя да изобрази жената котка много добре. Нека просто изчакаме дали Зоуи е в състояние да отговори на очакванията на публиката.

Това е статията на Джака за 7-те най-добри актьори-жени-котки за всички времена. Според вас кой играе най-добре Жената котка, банда?

Напишете отговора си заедно с причината си в предоставената колона за коментари, да!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба