5 андроид състезателни игри, подобни на състезания с екипни катастрофи (ctr)

Пропускате играта Crash Team Racing? Ето 5 игри като CTR на Android за тези от вас, които харесват състезателни игри.

За тези от вас, които са преживели ерата на PlayStation 1, разбира се, че сте запознати със състезателна игра, наречена Crash Team Racing или CTR.

По това време тази CTR игра беше много популярна. В тази игра играчите не се борят само за първата позиция. Те могат също да използват различни предмети, за да атакуват или да заловят други състезатели.

Може би има някои от вас, които пропускат тази игра и искат CTR играта на Android.

За съжаление, продължението на играта CTR не се предлага на Android. Но не се притеснявайте. Следващите игри също имат подобен геймплей и, разбира се, той е не по-малко вълнуващ от CTR играта.

  • 5 от най-добрите и вълнуващи игри Game Boy Advance (GBA)
  • Pirate 2 Games наведнъж, състезател по хакери на CPY игри ли е?

Android CTR игра

1. Sonic Racing Transformed

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Първата подобна на CTR игра на Android беше Sonic Racing Transformed. За тези от вас, които обичат да играят игри, разбира се, че сте запознати с този син таралеж.

Но за разлика от Sonic игрите като цяло, Sonic Racing Transformed се предлага със състезателен жанр и геймплей, което със сигурност е забавно.

В тази игра можете да избирате поне 10 знака . По време на мача вашето превозно средство може да се променя според терена, като самолети и лодки.

Има и няколко елемента, които можете да използвате, за да ви помогнат да стигнете до върха. Интересното е, че можете също да се състезавате онлайн и да играете с 4 от вашите приятели.

2. Garfield Kart Fast & Furry

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Кой би помислил, че този разглезен и мързелив котешки герой на име Гарфийлд може да кара картинг и да кара на състезателна писта.

В игра, наречена Garfield Kart Fast & Furry , ще ви бъде представено забавно състезание. Графиката на тази игра също е доста добра с карикатурист .

Има няколко знака, които можете да изберете от тук. Не само това, можете също да персонализирате съществуващия си характер, като сдвоите някои допълнителни аксесоари.

3. Turbo Fast

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Тази игра, която е приета от филма, наречен Turbo , се предлага с състезателен жанр, който е не по-малко вълнуващ, като CTR. Освен състезания, можете също да надстроите вашите охлюви с различни налични предмети. Наличните символи също варират.

Със забавна и цветна графика състезанията стават още по-забавни. На разположение са и общо 13 песни, за да проверите уменията си.

4. Angry Birds Go!

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Докато игрите Angry Birds обикновено идват с катапулти, строителни материали и прасета, Angry Birds Go представя съвсем различен геймплей . Състезанията са изборът на Rovio за тази игра, наречена Angry Birds Go .

В игра като CTR на Android има няколко знака, от които можете да избирате. Предлагат се и различни предмети, които да дадат на играчите по-голямо забавление.

Можете да използвате различни оръжия, за да свалите противниците си и да стигнете до върха. Можете дори да надстроите своя картинг, за да изглежда по-привлекателен и мощен.

5. Плажни бъги състезания

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

За тези от вас, които искат повече предизвикателства, можете да опитате Beach Buggy Racing . Въпреки че тази състезателна игра идва със забавен геймплей , има не само предизвикателни писти , които ще срещнете. Контролът на играта също не е съвсем лесен.

Но зад всички тези трудности, Beach Buggy Racing може да представи състезателна игра, която е едновременно забавна и предизвикателна.

Това са някои състезателни игри за Android, които са подобни на старите CTR игри. Ако имате препоръки за други Android ctr игри, не забравяйте да споделите в колоната за коментари