как да преоразмерите снимките на мобилни телефони и лаптопи, безплатен размер!

Нуждаете се от фотопропуск, за да се регистрирате за CPNS или администрация? Тук ApkVenue преглежда как лесно да преоразмерите снимките, било то 100kb, 4х6 размер и други.

Как да промените размера на снимката изобщо не е сложно, знаете ли. Всъщност можете да го направите онлайн, без софтуер за редактиране на снимки на лаптоп, и да използвате приложения на мобилен телефон.

Може би някои от вас все още са объркани, когато искате да промените или намалите размера на снимката за различни цели.

Причината е, че размерът на снимката е много важен при отпечатване на снимки, изпращане на снимки или дори качване на снимки на сайт с предварително определен размер.

Какво е решението? Тук ApkVenue ще разгледа как да промените размера на снимките онлайн, на мобилни телефони и много други по пълния и най-лесния начин. Не е нужно да се притеснявате да изтегляте и научавате всичко Adobe Photoshop.

Въоръжени с изтънчеността на най-новите мобилни телефони днес, разбира се, заснетите снимки ще бъдат по-остри и ще имат доста голям размер.

Като следвате стъпките по-долу, можете да променяте снимки без помощта на софтуера Photoshop. Ето пълния метод!

1. Как да промените размера на снимката на лаптопа

 1. Изтеглете и инсталирайте Image Resizer.
Почистване и настройване на приложения BriceLambson ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Изберете кои снимки искате да преоразмерите. Можете също да архивирате първо снимки, само в случай че процесът се провали или се обърка, така че снимката да е повредена .
 1. Маркирайте снимката, която искате да преоразмерите, след това щракнете с десния бутон и изберете опцията Resize Pictures.
 1. Определете желаното качество на изображението. Тук препоръчваме да изберете опцията Large (побира се в рамките на 1920 x 1080 пиксела) .
 1. След това не забравяйте да активирате опцията Преоразмеряване на оригиналните снимки (не създавайте копия) и Игнорирайте ориентацията на картините . Завършете, като щракнете върху Преоразмеряване .
 1. Image Resizer ще обработи снимката, така че тя да бъде преоразмерена. Когато приключи, просто трябва да проверите дали процесът е успешен или не.

2. Как да промените размера на снимката на 4x6

Освен това има начин да промените размера на снимката на 4x6, който обикновено се използва за допълване на официални документи. Ето как.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението Image Resizer на връзката по-долу.
Почистване и настройване на приложения BriceLambson ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Изберете снимка, на която сте променили фона, като изпълните следните стъпки: Как да промените фона на червена / синя снимка . След това щракнете с десния бутон и изберете Преоразмеряване на снимки .
 1. Изберете Custom и го преобразувайте в сантиметри . Тук просто трябва да въведете дължината х ширина = 4 х 6. Ако щракнете върху Преоразмеряване , размерът на снимката автоматично ще се промени на размер 4 х 6.

3. Как да промените размера на снимката на 100KB

Имате нужда от по-малък размер на снимката? Вижте как да конвертирате снимка в 100KB по-долу. Обикновено снимките с малки размери стават стандарт за качване на снимки на определени сайтове.

 1. За да конвертирате снимки в 100KB, можете да се възползвате от онлайн инструменти като IMGOnline.com.ua, до които имате достъп тук.

 2. Сайтът ще бъде достъпен на руски език, така че първо ще трябва да го преведете с помощта на Google Translate. След това изберете раздела Преоразмеряване, за да започнете да преоразмерявате.

 1. След това просто трябва да качите снимката, която искате да преоразмерите, започвайки от форматите BMP, GIF, JPEG, PNG и TIFF, като щракнете върху бутона Избор на файл .
 1. Изберете опцията Компресиране на jpg-файл до: да бъде в единици от 100 килобайта или други размери. Ако просто щракнете върху OK и изчакайте процеса.
 1. Процесът е завършен и просто трябва да изтеглите променената снимка, като щракнете върху Изтегляне на обработеното изображение .
 • Бонус: В допълнение към използването на този онлайн инструмент, има и начини за конвертиране на снимки в други 100KB, ако прочетете следната статия: Колекция от лесни начини за намаляване на размера на снимките до 100KB .

4. Как да промените размера на снимката на HP

За тези от вас, които са извън къщата и трябва бързо да преоразмерят снимките, можете да използвате приложение за редактиране на снимки на мобилния си телефон като алтернатива.

Е, едно от приложенията за преоразмеряване на снимки на мобилен телефон, което ApkVenue препоръчва, е TinyPhoto: Конвертиране (JPEG, PNG), Изрязване, Преоразмеряване. Вижте как да промените размера на снимката на мобилен телефон, като използвате приложението TinyPhoto по-долу.

 1. Изтеглете TinyPhoto от Google Play Store.
 2. Отворете приложението TinyPhoto, след което изберете Галерия.
 3. Изберете снимката, която искате да преоразмерите.
 4. Натиснете Resize , след което можете свободно да избирате размерите на предоставената снимка или да я променяте ръчно чрез опцията Custom.
 5. Можете също така да изберете предоставения размер на снимката или да го промените ръчно, като изключите съотношението и изберете Персонализирана ширина и дължина.

Сега това е лесен начин за преоразмеряване на снимки без Adobe Photoshop за различни цели, от правене на снимки до изпращане на файлове онлайн.

Все още бъркате с урока на ApkVenue по-горе? Така че не се колебайте да попитате в колоната за коментари по-долу за цялостно решение. Късмет!

Прочетете статии за Tech Hack или други интересни статии от Мишел Корнелия .