4 начина за проследяване на номер на мобилен телефон с търсачката на Telkomsel

Искате ли да знаете как да получите достъп до услугата Telkomsel Finder през 2020 г.? Следвайте търсенето на Jaka, като използвате тази официална услуга за търсене на местоположение Telkomsel.

Много от тях често се притесняват от състоянието на семейството, приятелите или роднините си, когато тези най-близки хора са трудни за връзка, дори са склонни да изчезнат.

За да отговори на тази загриженост, Telkomsel представя специална услуга, наречена Telkomsel Finder, за да улесни потребителите да разберат къде са техните близки.

Много хора все още не знаят за съществуването на тази една услуга и достъпна ли е тази услуга и днес, като се имат предвид настоящите строги разпоредби за поверителност?

4 начина за достъп до услугите на Telkomsel Finder

Има 4 начина, по които може да се използва достъп до тази услуга за намиране на хора, а именно чрез официалния уебсайт, SMS, номер за набиране , а също и чрез приложението .

Тази услуга ще ви улесни да разберете къде се намират други потребители на Telkomsel, но разбира се, ако лицето, което проследявате, одобри заявката, която изпращате .

Любопитни ли сте от механизма за използване на услугите за проследяване на местоположението от Telkomsel през 2020 г.? Ето още информация.

1. Как да използваме Telkomsel Finder 2020 чрез уебсайт

Първият начин, по който можете да опитате да използвате тази услуга, е чрез достъп до официалния използван сайт.

Сайтът на Telkomsel Finder lbs е специален сайт, който улеснява потребителите в достъпа до услуги, които са по-малко известни на този човек.

Следват стъпките, които трябва да следвате при достъп до тази услуга за проследяване на местоположението на Telkomsel чрез официалния му уебсайт.

  • Стъпка 1 - Отворете браузър на мобилния си телефон или компютър, който използвате, за да започнете достъп до тази услуга.

  • Стъпка 2 - В адресната лента въведете страницата lbs.telkomsel.com/telkomselfinder.

  • Стъпка 3 - Изчакайте няколко минути, за да започнете достъп до тази услуга за проследяване.

За съжаление, тази услуга, когато ApkVenue се опита, вече не можеше да се използва, банда. Дисплеят, който трябва да показва характеристиките на тази услуга за търсене на местоположение, се променя в изгледа на сайта не е намерен.

Това показва, че тази услуга е премахната от официалния уебсайт на Telkomsel и за достъп до нея трябва да използвате друг метод.

2. Как да получите достъп до Telkomsel Finder чрез SMS

Вторият начин за достъп до Telkomsel Finder 2020 е чрез използване на SMS услуга. Известно е, че Telkomsel често използва SMS като посредник за своите услуги.

Можете да използвате услуги от Telkomsel като услуги за кредитни преводи, закупуване на интернет пакети или други услуги чрез SMS.

Следователно е съвсем естествено, че тази нова услуга може да бъде достъпна и чрез SMS услугата от Telkomsel. За да се насладите на тази услуга чрез SMS, трябва да следвате стъпките по-долу.

  • Стъпка 1 - Отворете приложението за съобщения на мобилния си телефон, за да започнете достъп до тази услуга.

  • Стъпка 2 - Въведете формата FRIEND (Space) NAME (Space) Mobile Number във вашата SMS колона. Пример е както е показано на изображението по-долу.

  • Стъпка 3 - Изпратете този SMS на 2500, за да получите допълнителни инструкции.

За съжаление, отново ApkVenue няма достъп до тази услуга за търсене на местоположение по втория начин, банда.

SMS, който Jaka изпрати, не бе успешен, тъй като известието, че ApkVenue получи SMS, не беше изпратено. Това показва, че номерът на 2500 вече не се активира от Telkomsel.

В крайна сметка този втори метод за достъп също не даде никакви резултати.

3. Как да осъществите достъп до Telkomsel Finder чрез номер за набиране

Третият начин за достъп до услугата Telkomsel Finder е използването на формата на номера за набиране . Този формат често се използва от клетъчните оператори за проверка на импулси и други подобни.

За да използвате функцията на услугата чрез номер за набиране , трябва да знаете конкретната комбинация от номера на услугата, точно както при проверка на кредит и т.н.

По същия начин за тази услуга има определени комбинации от числа, които трябва да натиснете. Ето пълните стъпки.

  • Стъпка 1 - Отворете телефонното приложение на мобилния си телефон, за да започнете да въвеждате кода, който трябва да използвате.

  • Стъпка 2 - Въведете * 250 #, за да започнете достъп до тази услуга.

  • Стъпка 3 - Изчакайте няколко минути за допълнителни инструкции.

Когато използва този трети метод, ApkVenue отново намери задънена улица. Комбинацията от числа * 250 # може да бъде достъпна отново.

С други думи, този трети метод вече не може да се използва за достъп до услуги, които са посветени на намирането на този човек през 2020 г.

4. Как да използвам Telkomsel Finder чрез приложение

Telkomsel има 1 специално приложение, което се справя с различни нужди на своите лоялни потребители, а именно MyTelkomsel.

Това приложение позволява на своите потребители да извършват различни дейности, свързани с услугите на Telkomsel, като например проверка на квотата на Telkomsel, проверка на активния период , дори превод на кредит .

За тези от вас, които търсят APK APK на Telkomsel Finder, това приложение не може да бъде намерено и ако услугата за търсене на специални места Telkomsel все още е активна, тя ще бъде интегрирана в основното приложение MyTelkomsel .

От различните търсения, които ApkVenue е направил в приложението MyTelkomsel, няма меню, което да води до тази нова услуга за търсене на местоположение, въпреки че е била търсена във всичките си менюта.

С неуспеха на този четвърти и последен метод, заключението е, че тази услуга вече не се активира от Telkomsel, поне засега.

Това е търсенето, което ApkVenue направи за услугата, която всъщност беше интересна от Telkomsel, която се оказа вече недостъпна тази година.

Проблемите с поверителността най-вероятно са основният проблем, поради който тази услуга в крайна сметка трябва да бъде затворена.

За най-актуалната информация за Telkomsel Finder lbs, не забравяйте да маркирате тази страница, защото ще продължим да я актуализираме в съответствие с най-новите разработки.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Restu Wibowo .