има 100 семейства и милионери! Можете да играете 5 феноменални викторини безплатно на Android

Любопитни ли сте какви феноменални викторини можете да играете безплатно на Android? Хайде, прочетете тази статия до края!

За тези от вас, които често гледат телевизия, разбира се, имената на викторини като Family 100 и Race in a Melody са познати на ушите ви. Всъщност можете да играете различни видове феноменални телевизионни викторини на вашия Android смартфон.

Освен да си спомняте, можете също да изострите мозъка си, докато играете. Любопитни ли сте какви феноменални викторини можете да играете безплатно на Android ? Хайде, прочетете тази статия до края!

  • 10 от най-добрите игри с извънземна тема за Android
  • 10 най-добри тематични игри за Android за световната война

5 феноменални безплатни викторини на смартфони с Android

1. WIB: TTS Cak Lontong

За вашите лоялни фенове на телевизионната станция NET трябва да сте запознати с викторината на Индонезийско време за шеги . Тази викторина, която се излъчва всеки петък, събота и неделя, представя въпроси, чиито отговори понякога нямат смисъл. Този абсурден отговор беше даден в комедиен стил от водещия Cak Lontong, който накрая донесе смях.

Сега можете да почувствате усещането за гост-звезда в програмата на WIB, като изтеглите безплатно играта WIB: TTS Cak Lontong от Play Store. В тази игра се изисква да попълните труден пъзел в стила на WIB събитието . Отговорите на вашите въпроси също трябва да бъдат креативни и необичайни. Ако имате проблеми, се предоставя различна помощ за отговор . По време на играта забавните коментари на Cak Lontong за всеки отговор също ще ви придружават.

2. Семейство за викторина 100

Quiz Family100 е феноменален тест, който е сменял името си няколко пъти, но запазва същата концепция. Съвсем наскоро тази викторина беше преименувана на Super Family 100 . Някои от ръководствата за събитията за тази викторина са Sony Tulung, Eko Patrio и Tukul Arwana .

Сега, за да станете член на теста Family100, трябва само да изтеглите играта от Play Store безплатно. В тази игра трябва да дадете 5 отговора, които са резултатите от проучване на 100 души. Ще получите 20 секунди за всеки отговор. Трябва да помислите внимателно за отговора, защото ако го сгрешите 3 пъти , резултатът ви ще бъде намален.

3. Индонезийски тест за милионери

Кой не знае теста „Кой иска да бъде милионер“ ? Тази викторина е много популярна в няколко страни, включително Индонезия. Тази викторина позволява на участниците да получат големи суми в брой само като отговорят на няколко въпроса с множество възможности за избор.

Сега можете да се почувствате седнали на горещо място, като изтеглите безплатно индонезийската игра „Викторина за милионери“ от Play Store. В тази игра от вас се изисква да запишете 15 въпроса с множество възможности за избор, които ще ви отведат до най-високата награда. Във всеки въпрос ще получите 4 отговора . Почти същото като оригиналния тест, в тази игра можете да поискате помощ от зрители, приятели или да премахнете 2 грешни отговора.

4. Сделка / Без сделка

Почти същото като викторината „Кой иска да бъде милионер“, викторината „ Сделка или не“ също е викторина, която съществува в няколко държави. В Индонезия тази викторина се излъчва през няколко сезона с различни водещи. Някои от водещите, които ръководят тази викторина, са Tantowi Yahya, Deddy Corbuzier, а също и Cak Lontong .

Не по-различно от викторините по телевизията, в тази игра трябва да изберете куфар, който съдържа 2 милиарда . В процеса на избор на този 2 милиарда куфар, трябва да премахнете останалите куфари. В средата на играта ще получите и предложение от Banker . Офертата може да бъде по-голяма или по-малка от номинала, който вече сте получили.

5. Състезание в мелодия

За разлика от предишните два теста, адаптирани от чужди телевизионни предавания, тестът „ Състезанието в Мелоди“ е оригинален индонезийски тест. Тази викторина е правена няколко пъти в различни телевизии. Някои от ръководствата на шоуто в този тест са Koes Hendratmo и David Bayu Danangjaya .

Сега можете да тествате популярни песни в Индонезия, като изтеглите безплатно играта Race in a Melody от Play Store. В тази игра трябва да отгатнете заглавието на песента от възпроизвежданата музика . Можете също така да поканите приятелите си да се състезават с помощта на тази игра.

И така, това са 5 феноменални игри, които вече можете да играете безплатно на вашия Android смартфон . Нетърпеливи ли сте да опитате? Не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари!