най-доброто приложение за автонастройка + как да използвате ефекта на автонастройка

Искате ли да пеете, но не се чувствате уверени, защото се страхувате от фалшив? AutoTune е решението! Ето списък на най-добрите приложения за автонастройка за вас плюс как да ги използвате!

Почти всеки има хоби да пее, независимо дали има добър глас или не. Не е чудно, че много хора обичат да изтеглят караоке приложения на съответните си мобилни телефони, за да пеят и да озвучават изразите си.

Не всички от тях обаче са уверени в това да пеят публично. Една от причините обаче е, че звукът не е толкова сладък.

Но не се притеснявай, банда. Има чудесно решение за тези от вас, които обичат да пеят, но не са уверени в гласа си. Ето как да придадете звукови ефекти за автонастройка на телефон с Android , гарантирано регулируемо автоматично!

Лесни начини за придаване на звукови ефекти на AutoTune на Android

AutoTune е техника, която функционира за подобряване на гласа на певеца чрез коригиране на нотите, които не са съвсем правилни или извън височината , както и осигурява ефект върху звука.

Използването на Auto-Tune в музикалния свят вече не е табу или нещо странно. Много известни певци използват Auto-Tune. Знаете ли, Селена Гомес , Кание Уест и дори Риана също използват Auto-Tune.

Друг пример за използване на Auto-Tune е речевата композиция, направена от индонезийския YouTuber, Eka Gustiwana . Eka превръща нечий разговор или диалог в песен с Auto-Tune.

Използването на Auto-Tune, което често се използва от музикантите, е доста сложно. Трябва да изведете вокали и да се свържете с компютър / лаптоп с инсталиран софтуер за смесване, като Audacity .

Този път ApkVenue ще предостави начин за осигуряване на звукови ефекти за автоматично настройване на Android чрез популярно приложение, наречено Voloco. Как е ръководството? Вижте следните рецензии!

Лесни начини за придаване на звукови ефекти на AutoTune с Voloco

ApkVenue иска да ви даде съвети за това как лесно да осигурите звукови ефекти на Auto-Tune на Android. Трябва само да използвате приложението Voloco, което може да бъде изтеглено от Google Play Store .

Само го погледни, банда!

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Voloco

 • Изтеглете приложението Voloco, достъпно в Google Play. За да улесните всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението, налично на JalanTikus по-долу. Моля, изтеглете!
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
 • Отворете приложението Voloco, което е инсталирано на вашия смартфон

 • В главното меню ще намерите 3 страници в долната част на екрана. Страницата „Sing“ е за създаване на собствени записи, „Top Tracks“ са записи на други хора, а „My Tracks“ съдържа записаните от вас записи.

Стъпка 2 - Определете типа на записа

 • Ще намерите 2 опции за запис, които можете да използвате. Можете да изберете да записвате аудио или видео.

 • Дайте достъп до приложението Voloco, за да използвате микрофона и камерата.

 • Можете да започнете да записвате веднага или първо да добавите придружаваща музика към записа си.

Стъпка 3 - Избор на музика за ритъм или акомпанимент

 • Изберете опцията Select a Beat в главното меню, за да изберете музика за ритъм или акомпанимент

 • Има 2 опции, от които можете да избирате. Изберете Volco Beats, за да използвате безплатните ритми по подразбиране от приложението Voloco.

 • Ако искате да използвате ритъма, който сте изтеглили, или собствената си музика, можете да щракнете върху Преглед, за да изберете.

 • Натиснете логото Back назад в горния ляв ъгъл на екрана, ако искате да влезете в главното меню.

 • За записа можете да придавате ефекти само на гласови записи, които записвате с приложението Voloco.

Стъпка 4 - Избор на ефект за гласовия запис

 • След като изберете желания бек запис , изберете Start Singing, за да започнете да записвате звук или видео.

 • В долната част на екрана има 4 менюта, които можете да изберете, за да придадете записания си звуков ефект.

 • В менюто Key можете да зададете основния клавиш, мащаб и темпо на вашата музика.

 • В менюто Effect можете да изберете ефекта, който искате да използвате. Можете да използвате само ефекта на стартера . За други определени ефекти трябва да закупите пълен лиценз.

 • В набора от ефекти "Starter" изберете Hard Tune или Natural Tune, за да настроите автоматично гласа си. Natural Tune ще подобри гласовия ви тон по-естествено.

 • Изберете менюто Mixer, за да персонализирате допълнително записания си глас по ваш вкус.

 • Менюто за мастеринг има 3 опции, а именно Компресор , Еквалайзер и Реверберация . И трите опции имат функции за подобряване на качеството на звука и осигуряване на допълнителни ефекти.

Стъпка 5 - Записване на звук и запазване

 • Щракнете върху синия бутон „ Пусни “ в долния десен ъгъл на екрана, за да можете да възпроизведете избраната от вас песен или музика за акомпанимент.

 • След това щракнете върху червения бутон Запис и започнете да записвате звук или видео.

 • Ако е така, щракнете върху бутона Stop, за да спрете записа, след което ще преминете към следващия екран.

 • На екрана за визуализация можете да слушате записания от вас запис, банда.

 • След това кликнете върху иконата Save в долния ляв ъгъл, за да запазите записания си глас или видео. Можете също да споделите записа директно, като щракнете върху иконата за споделяне в долния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 6 - Готово!

Можете да намерите записания от вас видео или звук в галерията на вашия смартфон. Лесно е, нали?

Бонус: Най-доброто приложение AutoTune за Android от 2020 г.

Освен Voloco , има много повече приложения за автонастройка на Android, които можете да използвате и използвате, за да направите гласа си красив като професионален певец.

Всъщност ще намерите и приложение за смяна на гласа и ефект , но това приложение само променя цвета на гласа, без да подобрява височината и тона на вашите вокали.

Ето защо, без да е нужно да се задържате повече, ето 7 от най -добрите и най-новите приложения на AutoTune на Android, които са подходящи за вас!

1. Смула

Кой не познава Smule? Това най-доброто приложение за караоке всъщност може да функционира и като приложение за автонастройка, знаете ли!

По-късно в приложението можете да редактирате и полирате гласа си възможно най-добър и красив като професионален певец.

Разбира се, първо трябва да пеете. След това има функции, които могат да се използват като автонастройка. Това приложение съхранява колекция от популярни песни на милиони песни, знаете ли! Нищо чудно, че все още е популярен и днес.

Подробности Smule
Разработчик Smule
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 36MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Smule по-долу:

Браузърни приложения Smule ИЗТЕГЛЯНЕ

2. StarMaker

Най-доброто и безплатно приложение за автонастройка, което можете да използвате и за пеене, дори ако гласът ви е фалшив. Подобно на името на приложението, StarMaker ще ви направи автоматична звезда!

Готиното е, че StarMaker е безспорно лесен за ползване, така че е идеален за онези от вас, които нямат известна представа по отношение на нови джаджи или приложения.

С колекция от над 500 парчета можете да пеете любимите си песни, вариращи от западни песни до индонезийски песни. Фалши? Просто го вземи, банда!

Подробности StarMaker
Разработчик StarMaker Interactive
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 68MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението StarMaker по-долу:

Yokee Browser Appsà ¢  ??  ¢ ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Rapchat: Направете хитова песен

Обичате ли да рапирате? Това приложение е отговорът! Не само може да се използва за пеене, Rapchat също е специализирана в караоке приложения за рапъри.

Не само това, но Rapchat е и едно от най-добрите приложения за автонастройка, като се има предвид, че предлага функции за автонастройка, които са не по-малко готини и модерни.

Готиното е, че можете също да направите свои собствени текстове на песни чрез това приложение. Какво чакате, станете звездата на бъдещето с приложението Rapchat!

Подробности Rapchat: Направете хитова песен
Разработчик DataViz
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 10MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Rapchat по-долу:

Изтеглете Rapchat: Направете хитова песен

4. WeSing

Най-доброто безплатно приложение за автонастройка на това предлага разнообразие от функции, които със сигурност наистина ще разглезят потребителите му.

Чрез WeSing можете да пеете любимите си песни лесно, бързо, удобно, навсякъде и по всяко време. С други думи, можете да пеете до насита, банда!

Освен това можете също да записвате видеоклипове на вашето пеене, като същевременно добавяте видео филтърни ефекти като Sundae, Matcha и т.н. Най-важното е, че можете да добавите гласови ефекти към вашите записи като Studio, Stereo, към Old Records!

Подробности Ние пеем
Разработчик Tencent Music Entertainment Hong Kong Limited
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 47MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението WeSing по-долу:

Приложения за браузър Tencent Music Entertainment Hong Kong Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Voloco - Auto Tune + Harmony

Не е забавно, ако обсъждаме как да използваме това приложение, но не ви го представяме, банда. Това приложение за автонастройка все още е едно от най-добрите музикални приложения до момента.

Готиното е, че това приложение е в състояние да открие типа или типа на гласа ви и да го регулира автоматично, така че не е нужно да се притеснявате да го настроите.

С общо песни, достигащи хиляди песни, можете да пеете любимите си песни, независимо дали са западни или индонезийски песни, благодарение на функцията за самонастройка, която ще излъска гласа ви толкова красиво, колкото професионален певец.

Подробности Voloco - Auto Tune + Harmony
Разработчик Резонансна кухина
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 14MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Voloco по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това е статията на Jaka за това как лесно да придавате звукови ефекти на AutoTune на Android заедно с приложението AutoTune, което може да ви помогне да пеете красиво. Интересувате ли се да опитате? Надявам се, че тази статия помага, банда!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .