как да докоснете sms на други хора

Тук ApkVenue дава съвети как да докоснете SMS на други хора, без собственикът да бъде хванат. Може да се използва, стига да не е за зли цели, а!

Услугата за кратки съобщения, известна още като услуга за кратки съобщения (SMS), е частна услуга, тъй като съдържа лично съобщение, че е известен само номерът на подателя и получателя на съобщението.

Въпреки това всъщност има много начини за „проникване“ в тези частни услуги.

Да, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да докоснете SMS на други хора, без да ви хванат.

 • 7 най-добри приложения за Android за блокиране на телефонни разговори и SMS
 • Как да проследявате само мобилен телефон чрез лесен и безплатен SMS
 • БЕЗПЛАТНО! Ето как да се обаждате и SMS без сигнал на доставчика

Как да докоснете SMS на други хора, без да ви хванат

Не. ApkVenue не ви учи да извършвате престъпление, като докосвате SMS на други хора.

Целта на Jaka при предоставянето на тези съвети е за полезни цели като родители, които искат да наблюдават сдружението на своите деца или гаджета, които искат да проверят лоялността на своите партньори.

Производителност SMSmart Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Въпреки че в днешно време приложението за чат е по-голям избор за потребителите на смартфони, SMS все още е функция, използвана за изпращане на важни съобщения.

Има три метода, които ApkVenue ще сподели за вас, а именно за определени оператори или за всички оператори, използващи помощта на приложение.

Как да подслушвате SMS потребители на оператори на Telkomsel

Първо, ApkVenue ще ви каже как да докоснете SMS за номера с оператори на Telkomsel. Един от операторите с най-голям брой потребители в Индонезия. Можете да разберете съдържанието на SMS на детето, съпруга или роднина, което искате да знаете, като следвате стъпките по-долу:

 • Вземете назаем мобилния телефон на детето, племенник или приятелка, които искате да прихванете SMS. Опитайте се да го заемете правилно, без да предизвиквате подозрения. Ако е необходимо, можете да вземете назаем за известно време, без да бъдете уловени от собственика на смартфона, известен още като HP.

 • Обадете се на номер 500 22 # . Въведете номера, след което натиснете OK или иконата за набиране.

 • След като се появи ред менюта, изберете меню номер 4 (четири), за да можете да копирате съобщения. След това продължете, като изберете меню номер 1 (едно), за да можете да се регистрирате или регистрирате.

 • След като се регистрирате, продължете, като изпратите SMS във формат YTAM (интервал) Your No или The Tapper's Number . Изпратете съобщението до 2255 .

 • SMS, който отива към смартфона или мобилния телефон на вашия роднина, сега автоматично ще премине към вашия номер или номера за подслушване, който сте въвели в SMS по-рано. Забележка: за тази услуга се заплаща такса за вашите подслушватели, която е 1000 IDR за употреба.

Как да докоснете SMS от потребители на XL оператор

Освен Telkomsel, операторът, който се използва най-вече от потребителите на мобилни телефони или смартфони в Индонезия, е XL. Роднини, които искате да докоснете, използвайки вашия XL номер? Ето стъпките за подслушване на SMS от XL номер на HP:

 • Подобно на началните стъпки за подслушване на предишния SMS, на първо място трябва да заемете мобилния телефон на детето, племенника или приятелката, които искате да докоснете SMS. Опитайте се да го заемете правилно, без да предизвиквате подозрения. Ако е необходимо, можете да вземете назаем за известно време, без да бъдете уловени от собственика на смартфона, известен още като HP.

 • Обадете се на номер 123 571 # . Ако сте въвели правилно кода или номера, продължете, като щракнете върху OK или натиснете иконата за повикване.

 • След това ще се появят няколко менюта, продължете, като изберете опцията SMS Assistant от наличното меню. Продължете, като изберете Auto Copy от следващото меню, след което завършете, като изберете Yes .

 • Активирайте номера, като изпратите SMS, съдържащ формата КОПИРАНЕ (интервал) ВКЛ. (Интервал) Вашият номер или номер на капака, след което го изпратете на номер 799 .

 • Процесът на активиране на подслушване е завършен. След това входящият SMS на мобилния телефон или смартфона на вашия роднина също ще отиде на номера на мобилния телефон, който сте въвели по-рано. Ще бъдете таксувани със същата абонаментна такса като оператора на Telkomsel.

Как да докоснете SMS всички оператори, използващи приложения

Роднината, която искате да докоснете, не е оператор на Telkomsel или XL? Не се притеснявайте, третият метод е подслушване на SMS за всички оператори, използващи приложение за Android. За да направите това, следвайте стъпките по-долу:

 • Вече не е нужно да вземате назаем мобилни телефони на вашите роднини. Всичко, от което се нуждаете, е приложение, наречено SMS Forwarding App. Можете да получите това приложение безплатно или безплатно в Google Play Store.
 • След като приложението е инсталирано на вашия смартфон, незабавно отворете приложението. На първо място, дайте на приложението някои разрешения за достъп до входящи и изходящи SMS и обаждания.
 • Въведете номера на мобилния телефон, който искате да прихванете SMS, в предоставената колона. Използвайте "+62" вместо "0" за префиксите на мобилния телефон. След това активирайте опцията Препращане на SMS .
 • ТАРАА! SMS, който отива на номера на роднината, който сте докоснали, сега автоматично ще премине към вашия смартфон чрез приложението. Ако двата метода по-горе изискват абонаментна такса, можете да се насладите на последния метод безплатно без абонаментна такса.

Това са три метода за прихващане на SMS на други хора, без да бъдат хванати. За пореден път ApkVenue ви напомня, че използвате съветите по-горе само за спешни нужди, а не със злонамерено намерение.

Още нещо, успехът на трите метода по-горе също се влияе от различни фактори, като оператори, които са актуализирали своите системи или приложения, които понякога изпитват проблеми.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .