садистичен! Трагичната история зад дълбокия уеб секс видеоклип на „Лолита робска играчка“

Оказва се, че дълбоката мрежа не съдържа само страшни видеоклипове, но и секс. Един от известните секс клипове, а именно Лолита робска играчка. Но не очаквайте да бъде секс видео като всяко друго, то е брутално и призрачно!

Не може да се отрече, в дълбоката мрежа има много ужасни видеоклипове, които не се възпроизвеждат. Примери като Hamburger Lady или Red Room и много други.

Оказва се, че дълбоката мрежа не съдържа само страшни видеоклипове, но и секс. Един от известните секс клипове, а именно Лолита робска играчка. Но не очаквайте да бъде секс видео като всяко друго, то е брутално и призрачно!

  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Hamburger Lady“
  • Ужасен! Това е трагичната история зад видеото на "Червената стая" в дълбоката мрежа
  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Джеф убиецът“

Истински хора, които се третират много жестоко отвъд разума

Източник на снимката: Изображение: Таринга

Лолита робска играчка е човешко прозвище, което се трансформира в секс кукла. Обикновено жертвите се намират, когато са малки, от пренебрегвани деца. Тези деца са придобити под предлог за осиновяване.

След това ще се режат ръцете и краката, като не се забравя, че всеки зъб ще бъде избит. След това жертвата се ослепява и онемява и става Лолита робска играчка . Състоянието на жертвата ще остане живо и ще трябва да диша и да се храни.

Страданията все още не са приключили. Жертвите все още трябва да задоволят сексуалните желания на много мъже, както и неразумното грубо отношение. Дори се казва, че жертвата е била хранена с изпражнения. При такива условия жертвите обикновено полудяват след смъртта си.

Практика, която продължава и до днес

Източник на снимката: Изображение: World News

Тъжното е, че във форум в дълбоката мрежа се казва, че съществуването на Lolita Slave Toy съществува и до днес. Трафикират се дори жертви!

Предлаганата цена за Lolita Slave Toy варира в широки граници, от 1 биткойн до 1000 биткойн. Кои според вас са продавачът и купувачът? Наистина няма смисъл.

Видео: Лолита робска играчка

За да не сте любопитни, каква е играчката на Лолита за роби? Чуйте през следващото видео ...

Наистина не мога да спра да мисля къде е сърцето на извършителя, колко садистично не играе. И странно, има и много любители на видео като този в дълбоката мрежа. Какво мислите за това видео? Споделете да!

О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с видеоклипове или други интересни статии от 1S.

Банер: Свинска мас

ВИЖТЕ СТАТИИ