Ето как да направите анимация от движещо се приложение за снимки на Android

Правенето на анимация от движещо се приложение за снимки всъщност е лесно и можете да го направите само с помощта на Android смартфон. Тук ApkVenue ще прегледа изцяло специално за вас.

Анимацията, разбира се, се харесва на много хора, защото има съответните им прелести. Всъщност, само въоръжени със смартфон с Android, можете да създавате анимации с помощта на движещо се приложение за снимки.

Е, тук ApkVenue ще разгледа изцяло как да направите анимация с движещо се приложение за снимки на Android. Хайде, слушай!

  • Не губете от Дисни! 7 анимационни филма от децата на нацията, които ТРЯБВА да гледате
  • 8 приложения за създаване на анимирани видеоклипове на Android и PC, лесно и 100% безплатно
  • Тези 8 анимационни филма са знак, че детството ви е било щастливо без любовни сапунени опери

Loopsie Cinemagraph, Moving Photo Application за създаване на уникални анимации

Този път ApkVenue ще използва приложение, наречено Loopsie Cinemagraph, Living Photo, разработено от GameLounge. За стъпките за създаване на уникална анимация, тук ApkVenue ви е предоставил пълен урок, специално за вас.

Стъпки за правене на анимации с приложението Moving Photo на Android

Етап 1

Първият път, разбира се, трябва да изтеглите и инсталирате приложението Loopsie Cinemagraph, Living Photo, което можете да опитате на линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.

Apps Photo & Imaging GameLounge ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2

След това отворете това приложение за движещи се снимки и ще намерите начален екран, който можете да пропуснете, за да започнете. За да започнете, първо насочете камерата към обекта, който искате да анимирате. Натиснете и задръжте бутона Запис в средата, за да започнете да записвате.

Стъпка - 3

Когато приключи, Loopsie Cinemagraph автоматично ще стабилизира видеото , което сте записали. Когато процесът завърши, докоснете долния екран, за да започнете да редактирате движещата се анимация на снимки, която ще създадете.

Стъпка - 4

След това ще намерите 2 опции за редактиране на анимацията, а именно Animate, за да изберете анимираната област и да замразите неподвижната област. Направете пръст по екрана, за да започнете да редактирате. Червената част на екрана е тази, която е неподвижна, докато тази, която се изтрива, е тази, която е анимирана. Натиснете бутона долу вдясно, когато приключите с редактирането.

Стъпка - 5

И накрая, можете да споделите анимацията, която сте направили, в различни социални медии. Можете също да го запазите във вашата вътрешна памет или да докоснете Създаване на ново, за да създадете нова анимирана движеща се снимка.

Крайният резултат

Е, горе-долу анимацията на заявлението за преместване снимка, произведени от Loopsie Cinemagraph ще бъде като тази , момчета ! Мислите ли, че е добре?

Е, това е как да направите анимация с движещо се приложение за снимки на Android, използвайки Loopsie Cinemagraph, Living Photo . Не е нужно да сте сложни, можете да го направите сами, момчета . Дано полезно и късмет!

Прочетете също статии за анимация или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .