Адрес и алтернативи на сайта animenonton.tv [най-новата 2020]

Къде се премести Animenonton.tv? Тихо! Можете да посетите най-новия адрес и алтернативи на Animenonton.tv в тази статия!

„Къде се премести Animenonton.tv“ , може би това е въпросът на повечето от вас, които са любители на аниме филми, а?

За тези от вас, които не знаят, самият Animenonton.tv е сайт за гледане на аниме, който предоставя доста пълна колекция от аниме заглавия, придружени от индонезийски субтитри .

Този сайт за гледане на аниме наистина е доста популярен сред феновете на аниме. Доказателството е, че когато отворите този сайт, можете да видите колоната с коментари, която винаги е заета.

За съжаление сайтът Animenonton.tv е блокиран, така че не можете да го посетите отново, банда. Гадно е, а?

Но спокойно! Сега има най-новия адрес на сайта Animenonton.tv, който може да бъде достъпен лесно като предишния домейн. Любопитен?

Най-новият адрес на сайта на Animenonton.tv и как да го изтеглите

Въпреки че има много аниме сайтове, които предлагат подобни неща, Animenonton остава един от най-популярните любители на аниме и до днес.

Така че не се изненадвайте, ако този сайт продължава да бъде търсен от своите фенове, банди. Освен това, представеният списък с аниме е доста актуализиран и пълен от различни категории.

Като се започне от аниме романтика, харем, екшън и много други. Вместо да ставате по-любопитни, по-добре преминете направо към пълната дискусия по-долу.

Какво е Animenonton.tv?

Animenonton.tv е сайт за гледане на аниме за индонезийски субтитри, който е доста известен. Този сайт винаги актуализира най-новите аниме доста бързо.

Този уебсайт предоставя на живо индонезийски субтитри услуги за стрийминг на аниме с разнообразни опции за качество, вариращи от 480p до 1080p и HD.

Освен стрийминг на аниме, можете също да изтеглите най-новото аниме, което искате, лесно на сайта Animenonton.tv.

Тук също има доста огледала , така че когато анимето, което сте чакали, не може да бъде възпроизведено, пак можете да отворите видеото от друго огледало .

За съжаление, този сайт има достатъчно реклами, така че ще бъдете малко раздразнени от многото изскачащи реклами, които се появяват, банда.

Препоръчани характеристики на Animenonton.tv

Всеки сайт за гледане на аниме трябва да има свои собствени характеристики и предимства. Това важи и за сайта Animenonton.tv.

Тогава кои са отличните функции, предлагани от сайта Animenonton? Хайде, вижте обяснението по-долу!

1. Атрактивен външен вид

Този сайт за изтегляне на аниме, пълен с индонезийски субтитри, има дисплей на страница след публикация, който изглежда стегнат и плътен, както и спретнат.

Можете също да видите най-новите категории публикации, обозначени с Нови епизоди, като показвате най-новите издания на епизоди от конкретно аниме.

Превъртете надолу и ще видите уеб страница, която е достигнала 2 652. Това означава, че на този сайт има много аниме епизоди.

Да не говорим, има категория аниме, обозначена като Топ епизоди от седмицата и Нова серия аниме . Поправка, наистина пълна!

2. Обикновена странична лента

От дясната страна на страницата има странична лента, съдържаща колона с коментари, която винаги се движи, което показва, че на този сайт има активни посетители.

Превъртете надолу, има редове от различни аниме жанрове, които посетителите могат да изберат, когато искат да гледат или изтеглят най-новото аниме.

Представеният жанр на аниме също е много завършен, започвайки от екшън, приключения, комедия, бой, исторически, Mecha, Seinen, Shounen и много други.

В долната част можете да видите различните сезони заедно с годината според времето, когато анимето е пуснато. Например есен, лято, зима и пролет.

3. Светъл / тъмен режим

Сайтът Watch предлага интерфейс в два режима, а именно Light и Dark . Можете да активирате режима, който харесвате, чрез Google в горния десен ъгъл на страницата.

Настройката по подразбиране на този сайт е тъмен режим, който е снабден с бял шрифт, така че да може да се вижда ясно писането, банда.

Но ако не са удобни с тъмен режим, можете да превключите към режим ярък дисплей, като кликнете на режим светло / тъмно превключване .

Този ярък режим е доминиран от бял фон, придружен от черни букви, така че заглавията и други текстове също могат да се четат ясно.

Най-новият адрес на Animenonton.tv 2020

Преди можете да посетите този сайт, като напишете Animenonton.tv в приложението на браузъра, което използвате, банда.

За съжаление, към този момент Animenonton.tv е блокиран, така че когато се опитате да получите достъп до него, всичко, което ще видите, е позитивната интернет страница.

Като заместител можете да получите достъп до най-новия адрес на Animenonton.tv, а именно: Animenonton.net: //animenonton.net/

Посещавайки най-новия адрес на уебсайта Animenonton.tv, няма да усетите, че нещо се е променило, защото изглежда по същия начин като предишния адрес на домейна.

Външният вид все още изглежда удобен за потребителя с чист ред аниме заглавия. Разбира се, все още има светъл / тъмен режим, който можете да регулирате.

Как да стриймвате и изтегляте на Animenonton.tv

Ако гледате поточно предаване на аниме онлайн по-често, все още може да се объркате как да го изтеглите на този сайт за изтегляне на аниме.

За това можете да видите урок за това как да стриймвате и изтегляте аниме на следващата банда Animenonton.tv.

 1. Отворете най-новия сайт Animenonton.tv (//animenonton.net/) 2020 в приложението на браузъра.
 1. Изберете анимето за изтегляне. След като страницата се отвори, плъзнете надолу и щракнете върху Епизод филм .
 1. На тази страница превъртете отново надолу и изберете желаното качество на видеото.
 1. Ще бъдете пренасочени към страницата за изтегляне. Щракнете върху Получаване на връзка и изчакайте отброяването да приключи.
 1. Щракнете върху бутона Изтегляне . Също така ще отидете директно на страницата, съдържаща аниме видеоклипа.
 1. Натиснете бутона Възпроизвеждане във видеото, за да предавате поточно, или щракнете върху бутона Създаване на връзка за изтегляне, за да изтеглите аниме.
 1. Свършен. Наистина просто, нали?

Има ли приложение за Animenonton.tv?

Освен да използват най-новия адрес на уебсайта Animenonton.tv, могат ли феновете на аниме да гледат аниме чрез приложението за Android? Отговорът, разбира се!

Просто това приложение за гледане на аниме не се нарича Animenonton.tv, а се нарича Anime TV, направено от KIKU Group.

Индонезийското приложение за субтитри Anime TV също е може би доста популярно сред wibu, защото може да бъде изтеглено безплатно от Play Store.

Това приложение за гледане на телевизионни аниме предлага различни видове аниме с индонезийски субтитри . Така че, не е нужно да се притеснявате сами да търсите субтитрите.

Също така не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете най-новите епизоди, защото Anime TV често ще се актуализира, за да коригира аниме съдържание и телевизионни предавания всеки ден.

Подробности ТВ аниме
Разработчик KIKU Group
Размер 11MB
операционна система Android 5.0 и по-нови версии
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 10 (Play Store)

Изтеглете приложението Anime TV тук.

Алтернативни сайтове за гледане на аниме освен Animenonton.tv

Пробвали ли сте всички начини за изтегляне на аниме на Animenonton, но все пак се нуждаете от други алтернативни сайтове?

Само в случай, че кой знае, че този сайт е блокиран, разбира се, няма да ви навреди да знаете какви алтернативи на други подобни сайтове също предлагат много от най-добрите възможности за избор на аниме.

Търсенето на алтернативни сайтове обаче не е толкова лесно, колкото си представяхме, защото досега има много сайтове, гледащи филми, които са били блокирани или променени домейни.

Но няма нужда да се притеснявате! Проблемът е по-долу, ApkVenue е подготвил няколко алтернативни сайта освен Animenonton.tv, които все още са активни и можете да ги посетите.

 1. Animeindo ( //anime-indo.cc/ )
 2. Samehadaku (//samehadaku.vip/)
 3. Neonime ( //neonime.vip )
 4. Анимеизъм ( //animeism.me/ )
 5. Опловерз ( //www.oploverz.in/ )

Е, за да видите повече препоръки за други най-добри индонезийски сайтове за гледане на субтитри, можете да прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как, вече не сте объркани, къде другаде искате да гледате стрийминг на аниме освен Animenonton.tv?

Имайте предвид обаче, че гледането или изтеглянето на незаконни филми от такива сайтове е включено в категорията за нарушаване на правата на интелектуална собственост (ПИС) .

Освен това появата на редица реклами, свързани с порнографски и онлайн хазарт, на страниците на такива сайтове също е възможно да ви постави като жертва на фишинг или вирусни атаки.

Така че, по-добре помислете за това, преди да се случат различни лоши неща, които не искате, банда.

Е, това беше адресът на най-новия сайт Animenonton.tv 2020, до който можете лесно да стигнете, за да предавате поточно или да изтегляте аниме на индонезийски субтитри.

Със сайта Animenonton.tv и приложението Anime TV няма да пропуснете най-новото аниме, което в момента е популярно, банда.

Но както каза ApkVenue преди, незаконните сайтове за стрийминг като този също имат много негативни страни, върху които трябва да помислите внимателно, преди да влезете в тях.

Ако ApkVenue може да предложи, трябва да изберете легален сайт за гледане, въпреки че като цяло за неговите потребители ще се прилага абонаментна такса.

Прочетете също статии за Гледане на аниме или други интересни статии от Тиа Рейша .