Безплатно! това е как да увеличите скоростта на интернет до 500 mbps

Този път ApkVenue ще обсъди подробно ръководство за това как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps безплатно. Вижте подробностите.

В днешно време интернет се превърна в основна необходимост за всеки човек. Защото благодарение на технологиите може да се направи почти всичко. Това е основната причина за бързото използване на интернет в световен мащаб. Това не е преувеличение в смисъл, че Интернет играе най-важната роля за технологичния растеж, наблюдаван в днешния технологичен живот. Проблемът обаче възниква, когато интернет става много бавен .

Има много начини, по които можете да получите високоскоростен интернет на вашето устройство. Този път ApkVenue ще обсъди подробно ръководство за това как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps безплатно. Вижте подробностите.

 • Ping обясни, това е, което прави вашия интернет стабилен!
 • Как да стабилизирам интернет връзката на компютър с помощта на командния ред

БЕЗПЛАТНО! Това как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps

Високоскоростен интернет с Rabb.it

Все още се чудите как да получите високоскоростен интернет? Можете да получите 500 Mbps по-бърз интернет . Това, което може да се използва, е стартираща програма , стартирана преди няколко години, наречена Rabb.it, която има за цел да осигури качествено изживяване в чата за всички свои потребители. Можете да използвате този Rabb.it като браузър, за да разглеждате целия интернет с висока скорост.

Освен в чата , този сайт ви позволява да използвате и уеб камера за видео разговори . Можете да правите почти всяка интернет дейност там и едно нещо, което е още по-невероятно, можете да сърфирате в интернет с по-висока скорост, защото всички сайтове ще се зареждат доста бързо за нула време.

Можете също така да се наслаждавате на любимите си видеоклипове в YouTube, Netflix, Hulu и други. Всичко, на което можете да се насладите, без забавяне или буфериране .

Как да използвам Rabb.it с висока скорост от 500 Mbps

Следвайте простите стъпки по-долу, за да подобрите интернет с много висока скорост.

 • Първо, посетете rabb.it на вашия компютър или лаптоп и просто щракнете върху регистрация, за да създадете нов акаунт.

 • Сега трябва да се регистрирате на сайта, като попълните всички подробности като име, имейл и парола.

 • След това потвърдете акаунта си, като щракнете върху връзката, която сте получили в имейла.

 • Можете дори да влезете с вашия акаунт във Facebook, ако сте мързеливи да попълните подробности!

 • След като влезете , думите „ Как искате да заек? “ Ще се появят на екрана. Просто изберете „Само съобщения * “.

 • След това ще стигнете до друг екран, където трябва да щракнете върху „ Решете какво да гледате “.
 • След като щракнете върху него, ще се покаже малък изскачащ прозорец, където трябва да изберете един от любимите си сайтове, изброени там. Или можете да въведете URL адреса на сайта, който искате да търсите.
 • Ето как изглежда в браузъра. Ако качеството на видеото не ви харесва, можете да го промените от LD на HD в долната част на страницата.
 • Вече можете да го използвате като собствен компютър и да се справяте с него! Този метод работи като виртуална частна мрежа . Това виртуално устройство има операционна система Linux и не можете да изпълнявате много задачи, както на вашия нормален компютър .

 • Това е най-добрият начин да гледате видеоклипове в YouTube с HD качество дори при бърза връзка, без никакви неприятности .

 • Можете да изтеглите всеки от файловете и да ги качите в облачни услуги като Google Drive или Dropbox за кратък период от време.

Недостатъци на Rabb.it

Един от най-големите недостатъци на Rabb.it е, че не можете да изтеглите нищо директно на вашия компютър или лаптоп. Можете да го изтеглите на Linux OS и да го качите на Google Drive или Dropbox с помощта на виртуалния компютър.

Не получавате висококачествено съдържание или видеоклипове, въпреки че има опции за HD качество. Освен това, този сайт съхранява вашите масивни данни и можете да използвате интернет с висока скорост.

Ето как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps безплатно. Не е толкова трудно, нали? Пробвали ли сте някога? Ако е така, не се колебайте да споделите своя опит в колоната за коментари по-долу.