как да използвам 2 WhatsApp наведнъж на 1 мобилен телефон

Как да използвате 2 WhatsApp наведнъж на 1 мобилен телефон, разбира се, улеснява наистина тези от вас, които имат 2 номера, но нямат безработен мобилен телефон (Актуализация 2020)

Една от причините WhatsApp да е едно от най-популярните приложения за чат е, защото има начин да използвате 2 WhatsApp едновременно на 1 мобилен телефон, банда!

Всъщност не малко от тях избират да използват едновременно два акаунта в WhatsApp на един мобилен телефон, защото се счита за по-практично да се справят с бизнес и лични въпроси.

Но знаете ли вече как да използвате 2 WhatsApp едновременно на 1 мобилен телефон , банда?

Е, ако не знаете и искате да опитате, в тази статия ApkVenue ще ви обясни как да използвате две WA в един мобилен телефон, което със сигурност ще бъде много полезно. Любопитен?

Колекция от начини за използване на 2 WhatsApp едновременно на 1 HP (1 HP 2 WA)

За тези от вас, които имат бизнес, инсталирането на няколко WhatsApp едновременно на един мобилен телефон със сигурност ще го направи много лесно, а.

Така че, за да стане реалност, ето колекция от начини за инсталиране или отваряне на 2 акаунта в WhatsApp на 1 телефон с Android, които можете да направите.

1. Как да използвам 1 HP 2 WA с Dual Messenger

За вас, потребители на мобилни телефони Samsung, със сигурност вече знаете страхотната функция, наречена Dual Messenger ?

Е, тази функция сама по себе си ви позволява да дублирате приложението WhatsApp на мобилния си телефон, така че да може да се използва за два различни номера.

За да използвате тази функция, методът е наистина лесен, защото не се нуждаете от никаква помощ от приложението, а само от вашия мобилен телефон Samsung.

 • Стъпка 1: Тук ApkVenue предоставя пример за използване на мобилен телефон Samsung A8 2018 , където трябва само да отидете на страницата с настройки> Advance Features> Dual Messenger .

 • Стъпка 2: След това ще изглежда като изображението по-долу.

Източник на снимки: JalanTikus (Функцията Dual Messenger може да се използва за тези от вас, които търсят как да използват две WhatsApp в един мобилен телефон, известен още като 1 HP 2 WA).

 • Стъпка 3: След това, за да приложите метода 1 HP 2 WA, трябва само да преместите плъзгача на приложението WhatsApp .

 • Стъпка 4: Ако е така, тогава ще преминете през няколко инсталационни процеса, като например инсталиране на WhatsApp като цяло. Също така ще бъдете помолени да регистрирате другия си номер, за да можете да използвате два акаунта в WhatsApp на един мобилен телефон.

Свършен! Е, за тези от вас, които търсят начини да дублират WA без допълнителни приложения, този метод наистина може да бъде направен, за да опитате, банда.

2. Как да използвам двойна WA на 1 мобилен телефон с приложение

Ако мобилният телефон, който имате, няма функцията Dual Messenger , не е нужно да се обезсърчавате. В Play Store има няколко приложения, които ви позволяват да имате двоен WhatsApp.

Например приложение, наречено Parallel Space, разработено от LBE Tech.

За да използвате това приложение също е много лесно, трябва само да изпълните няколко стъпки как да приложите следните 1 HP 2 WA:

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Parallel Space

 • Първо, първо изтегляте приложението Parallel Space. Можете също да изтеглите приложението чрез връзката за изтегляне по-долу.
Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Дублирайте приложението WhatsApp

 • След това отваряте приложението Parallel Space и избирате приложението WhatsApp за дублиране, след което натискате бутона „Добавяне към паралелно пространство“ .

Източник на снимки: JalanTikus (За да приложите как да използвате 2 WhatsApp едновременно на 1 мобилен телефон, можете да използвате приложението Parallel Space).

Стъпка 3 - Докоснете приложението WhatsApp

 • Накрая докоснете приложението WhatsApp и влезте с друг номер на мобилен телефон. Свършен! Сега можете да се насладите на 1 HP 2 WA едновременно благодарение на помощта на това приложение.

Източник на снимки: JalanTikus (Тази стъпка може да се практикува от тези от вас, които искат да знаят как да направят WA 2 на Vivo HP или други марки).

За запис, ако вашият мобилен телефон се окаже 64-битов, трябва да изтеглите допълнително приложение, наречено Parallel Space - 64Bit Support.

О, да, за тези от вас, които търсят начин да направят WhatsApp 1 номер за 2 HP или 1 без WA на 2 HP без WhatsApp Web , за съжаление това приложение не ви позволява да направите това, банда.

3. Как да използвам Dual WhatsApp с GBWhatsApp

Следващият начин, който ApkVenue може да препоръча, е да инсталирате GBWhatsApp . Това приложение не е налично в Play Store, но можете да го изтеглите от Jalan Tikus.

GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Трябва само да се регистрирате за акаунт както обикновено, така че ще имате един акаунт в WhatsApp и един акаунт в GBWhatsApp.

Този алтернативен метод също е много подходящ за използване от тези от вас, които може да искат да използват 1 WA акаунт на 2 различни мобилни телефона, банда. Така че, просто трябва да инсталирате GBWhatsApp на друг мобилен телефон, който имате.

Е, ако все още не разбирате как да използвате това приложение, можете да прочетете статията на ApkVenue, озаглавена как да използвате следното приложение GBWhatsApp:

ВИЖТЕ СТАТИИ

В тази статия ApkVenue обели всичко от това как да скриете двойния отметка, състоянието на писане , четенето на изтрити съобщения и много други.

4. Как да използвам Dual WA приложения без допълнителни приложения

Освен използването на функцията Dual Messenger за мобилни телефони Samsung, за която ApkVenue разгледа по-горе, има и други начини за тези от вас, които искат да инсталират две WhatsApp едновременно на един мобилен телефон.

Този метод е да се използва функция, наречена Dual Apps на телефони Xiaomi.

За повече подробности тук ApkVenue ще даде пример за това как да внедрите един HP 2 WA, докато използвате функцията Dual Apps на мобилния телефон Xiomi Redmi Note 7 .

Ето пълните стъпки:

Стъпка 1 - Отидете на страницата с настройки

 • Първо отидете на страницата с настройки, след което изберете менюто „Приложения“ .

Източник на снимки: JalanTikus (Как да създадете два WA акаунта може да се направи с помощта на функцията Dual Apps на мобилен телефон Xiaomi).

Стъпка 2 - Изберете „Двойни приложения“

 • Следващата стъпка, на страницата с приложения, изберете опцията „Двойни приложения“ .

Стъпка 3 - Дублирайте приложението WhatsApp

 • След това търсите и дублирате приложението WhatsApp, като плъзгате плъзгача отстрани.

 • Ако е така , ще се появи изскачащ прозорец за одобрение, вие избирате бутона „Включване“, за да можете да използвате 1 HP 2 WA наведнъж.

Свършен! Сега можете да намерите приложението WhatsApp, което е дублирано на страницата на началния екран и да влезете в WhatsApp както обикновено.

Но не забравяйте, че можете да влезете само с различен номер на мобилен телефон от другия акаунт в WhatsApp, а!

И така, има няколко начина да използвате едновременно 2 WhatsApp на 1 HP (1 HP 2 WA), които можете да опитате още сега.

Използвайки горните средства, не е нужно да харчите бюджет, е да закупите нов HP, за да инсталирате две WhatsApp deh. О, да, ако имате друг начин, споделете го в графата за коментари!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah