лесен начин да направите черно-белите снимки толкова цветни

с появата на технологиите, подобни неща не просто ще ви убият. Можете да направите как да направите черно-белите снимки толкова цветни

Някога сигурно сте искали да направите снимка с черно-бял ефект . Да, защото черно-белият режим ще направи снимките ви да изглеждат по-изкусно. Тогава, ако има един момент, който е добър, но не съвпада с черно-белия, докато вече сте направили снимка с този ефект, какво правите?

Спокойно, с навлизането на технологиите такива неща няма да ви убият просто. Можете да направите как да направите черно-бели снимки в цвят, трудно е да си представите? Просто виждате лесните стъпки по-долу.

  • Как да направите снимки с двойна експозиция на Android
  • Как да направите снимка, плаваща във въздуха, без помощта на Photoshop
  • Как да направите Coldplay Video Clip Up и Up Photos на Android смартфон

Ето как да направите черно-бели снимки в цвят

Може би ще си помислите, че този метод използва метода Photoshop. Ако мислите така, значи очевидно сте НЕПРАВИЛНО! Стъпките, които ApkVenue даде, не използват известния софтуер за редактиране на снимки . Тогава? Просто погледнете по-долу.

Стъпки за превръщането на черно-белите снимки в цветни

  • Отворете сайта Colorize It .
  • Ако е така, можете да качите снимката си в колоната Качване на снимка .
  • Ако не искате да качвате снимката си, можете да вземете URL връзката от своя източник на снимка и да я поставите в предоставената колона, след което да щракнете върху Colorize It .
  • След това можете да видите черно-белите цветни редакции на снимки в долната част.

Е, това е как да направите черно-бели снимки в цвят. Лесно нали? Дори Джака също е обсъждал да прави цветни снимки черно-бели. Споделете вашето мнение!