10 най-добри игри с топка за Android 2020 + връзки за изтегляне

Най-добрите футболни игри за Android винаги могат да забавляват играчите. Изтеглете 10-те най-добри футболни игри за Android 2020 в тази статия безплатно!

Футболните игри с Android, които в момента се разпространяват, имат графично качество, както и геймплей, който е не по-малко добър от футболните игри на други платформи .

Футболът винаги е бил спорт, който има огромна база от фенове. По същия начин футболните мачове, феновете също са изключителни.

Състезанието за пъргавина във футболните мачове е като навик, който е тясно свързан с по-широката общност и сега тази пъргава битка може да се прави директно от телефон с Android.

Наслаждавайки се на футболен мач ни кара да си представяме да бъдем играч или треньор. Всички тези фантазии могат да бъдат насочени през препоръчаната от Jka андроид футболна игра.

Препоръчани най-добри футболни игри за Android 2020

С настоящото развитие на пазара на мобилни игри, много разработчици на футболни игри се състезават да продават своите продукти на потребители на мобилни телефони с Android.

В момента на пазара има много футболни игри, които можете да изтеглите и играете, но не всички от тях предлагат приятно изживяване .

Не всички разработчици предлагат опит за игра на игри с топка като на конзоли или компютри, много от тях са и небрежни при проектирането на своите игри .

От многото циркулиращи игри ApkVenue избра 10-те най-добри футболни игри, които можете да изтеглите и играете на вашия телефон с Android.

1. eFootball PES 2020, най-добрата футболна игра

За феновете на футболните игри те трябва да са запознати с името PES. Не е необходим компютър, за да играете тази игра, защото сега има eFootball PES 2020 .

С високата разделителна способност, която имате, дълго време ще се чувствате като у дома си, играейки различните налични режими. Към тази игра са добавени много лиги, като руската, белгийската, шотландската и турската лиги.

Освен това можете да играете и вашите легендарни футболисти! Наречете го Бекъм , Зико , Ромарио , Кройф , на Малдини . Създайте своя краен отбор с тези играчи!

Информация eFootball PES 2020
Разработчик КОНАМИ
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (4,954,393)
Размер 94MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете eFootball PES 2020 тук

ИЗТЕГЛЕТЕ KONAMI Спортни игри

2. Най-добрата футболна игра за Android Football Strike - Мултиплейър футбол

Ако сте обсебени от това да бъдете изпълнител, като Дейвид Бекъм или Кристиано Роналдо, тази футболна игра за Android изглежда като тази за вас.

В Football Strike Multiplayer Soccer трябва да изпълнявате свободни удари, за да уцелите съществуващите цели. Можете да промените външния вид на използвания плейър.

В тази игра с Android са налични различни режими, като режим Shooting Race и режим на кариера . За да го направите по-предизвикателно, можете да играете с приятелите си в мултиплейър режим .

Информация Football Strike - Мултиплейър футбол
Разработчик Miniclip.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (1,532 500)
Размер 57MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете Football Strike - Multiplayer Soccer тук

Football Strike - Мултиплейър футбол

3. Най-добрата футболна игра на FIFA

Ако сте фен на играта на FIFA, трябва да опитате този FIFA Soccer ! Разработена от Electronic Arts , тази игра ще ви накара да почувствате усещането от играта на FIFA игри за компютър.

В тази футболна игра за Android можете да играете PVP режим, за да тествате уменията си за игра срещу играчи от цял ​​свят. Ако не сте уверени, така или иначе можете да се борите с компютъра!

Тренирайте уменията на играча си, за да подобрите способностите му. Освен това, с толкова много възможности за избор на клубове и играчи, няма да ви омръзне лесно да играете тази игра!

Информация ФИФА Футбол
Разработчик ЕЛЕКТРОННИ ИЗКУСТВА
Отзиви (Брой рецензенти) 3,8 (6 601 901)
Размер 80MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете FIFA Soccer тук

ФИФА Футбол

4. Soccer Star 2020 Top League

За футболните фенове, които искат да си представят, че сформират свой собствен краен отбор, Soccer Star 2020 Top League е Andorid игра, която трябва да обмислят.

Характеристиките на тази най-добра игра с топки за Android ще ви накарат да почувствате усещането да сте треньор, както и играч . Ще договаряте договор с клуба, за да постигнете най-доброто споразумение.

След подписването на договора ще започне вашата борба да накарате отбора си да стане шампион в лигата. Ако смятате, че се нуждаете от практика, има режим на тренировка, за да усъвършенствате уменията си за игра.

Информация Футболна звезда 2020 Топ лига
Разработчик Игри от рода
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (856 515)
Размер 77MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете Soccer Star 2020 Top League тук

Футболна звезда 2020

Друга най-добра игра на Android с топка

5. Резултат! Герой

Искате ли да опитате нещо различно от повечето най-добри футболни мачове? Резултат! Hero е отговорът.

С ориентацията на екрана, която е портретна , а не пейзажна като повечето игри, можете да почувствате усещането за игра, различно от другите футболни игри.

Има стотици нива, които трябва да завладеете, за да печелите трофеи и различни други награди. Геймплеят ви позволява да правите бананови ритници, за да пробиете вратата на противника.

Информация Резултат! Герой
Разработчик First Touch Games Ltd.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (6,481,311)
Размер 97MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете резултат! Hero е тук

Резултат! Герой

6. Dream League Soccer 2020

Dream League Soccer 2020 е офлайн футболна игра с невероятен брой изтегляния, до 10 милиона души.

Вие имате свободата да създавате, променяте и управлявате екип мечта ти собствена . Предизвикайте приятелите си, за да докажете кой играе тази игра.

Тази игра за Android също има официален FIFPro лиценз, за ​​да можете да играете любимите си играчи. Можете дори да построите свой собствен мечтан стадион!

Информация Dream League Soccer 2020
Разработчик First Touch Games Ltd.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (1 115 593)
Размер 349MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Dream League Soccer 2020 тук

Спортни приложения Първо докосване ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Football Manager 2020 Mobile

За тези от вас, които искат да изпитат като мениджър на световен отбор по футбол, тази игра с топка за Android е наистина задължителна .

Football Manager е добре познат франчайз за спортни игри и през последните няколко години можете да се насладите на техния продукт на вашия Android смартфон.

Въпреки че е платено, качеството на геймплея и графиката от Football Manager 2020 е безспорно първокласно , така че няма да бъдете разочаровани, въпреки че сте похарчили много пари.

Информация Football Manager 2020 Mobile
Разработчик СЕГА
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (22 554)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете Football Manager 2020 Mobile тук

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

8. Top Eleven 2020

Като най-добрата футболна игра за Android, Top Eleven се фокусира повече върху това как играчите могат да станат най-добрите футболни мениджъри. Създайте своя собствена стратегия и формация и след това победете противниците!

Можете да назовете своя клуб свободно. Можете да контролирате всички аспекти на клуба , от тренировъчни сесии, трансфери, подбор на отбор, формация, клубни финанси до дизайна на фланелката на вашия отбор.

Ако сте доволни от формирането на екип, време е да го тествате! Можете да се биете с други мениджъри от цял ​​свят, за да докажете кой е най-добрият!

Информация Top Eleven 2020
Разработчик Нордеус
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (3 977 577)
Размер 97MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете Dream Top Eleven 2020 тук

Спортни игри Nordeus ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Световна футболна лига

Следващата най-добра футболна игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е Световната футболна лига, която е изтеглена повече от 100 милиона пъти.

В тази игра има около 60 национални отбора, 60 клуба, с 2000 играчи. Има 4 режима, които можете да играете, а именно Изложба , Купа , Лига и Обучение .

Ако искате да знаете списък с най-добрите онлайн игри, на които е забавно да играете, просто прочетете статията по-долу!

Информация Световна футболна лига
Разработчик мобрикс
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (1 634 097)
Размер 46MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.0

Изтеглете Световната футболна лига тук

Mobirix Sports Games ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Победител Soccer Evo Elite

Последната препоръчителна игра с топка за Android е Winner Soccer Evo Lite , офлайн футболна игра или може да се играе без интернет.

Играчите могат да взаимодействат с други играчи от цял ​​свят . Особено в тази игра, играчите могат да запазват епични моменти по време на мачове.

Има няколко режима на игра, като състезание, лига и режим на обучение. Тази игра за Android има потенциал да стане пристрастяваща към футболните фенове благодарение на лесния си геймплей .

Информация Победител Soccer Evo Elite
Разработчик TouchTao
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (511 177)
Размер Варирайте според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варирайте според устройството

Изтеглете Winner Soccer Evo Elite тук

Победител Soccer Evo Elite

Преглед: Колко добра е футболната игра на Android през 2020 г.?

Футболните игри като цяло изискват специална конзола или компютър с високи спецификации, за да ги играете. Графиката на тази игра наистина е известна с взискателността си .

Наред с технологичното развитие, както и нарастващото търсене на пазара за най-добрите футболни игри на Android, много разработчици започнаха да разработват своите игри за тази платформа.

В момента качеството на футболните игри на Android е много добро по отношение на графика и игра . Въпреки понижаването на версията на конзолата, тази линия игри все още си струва да се играе.

За тези от вас, които харесват спортни игри като тази, наистина е задължително този път да изтеглят препоръката на Jaka за футбол. Гарантирано няма да съжалявам.

Това са 10-те най-добри препоръки за футболни игри с Android, които можете да играете с приятелите си. Коя харесваш най-много банда?

Този ред игри, които ApkVenue препоръчва, има отлични функции, графика и геймплей , идеални за игра през уикендите.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah