10-те най-добри сайта за споделяне на файлове за изпращане на големи файлове

Искате да изпращате лесно големи прикачени файлове? Ето 10-те най-добри сайта за споделяне на файлове за изпращане на големи данни.

Имали ли сте проблеми с изпращането на големи файлове по имейл? Междувременно прикачените файлове в имейлите имат максимално ограничение от 25MB. И така, едно от решенията е, че можете да качвате вашите файлове на сайтове за споделяне на файлове.

В днешно време необходимостта от изпращане на големи файлове наистина се увеличава. Отчитането от Fossbytes, качването на файлове в услугите за съхранение в облак наистина може да бъде практическа алтернатива, разбира се, трябва да поддържате сигурността на поверителността на файла. Ето защо ApkVenue обобщи 10-те най-добри безплатни сайта за споделяне на файлове за изпращане на големи файлове онлайн .

  • 5 сайтове за споделяне на файлове, които трябва да знаете
  • 8 най-добри БЕЗПЛАТНИ приложения за съхранение в облак за разширяване на паметта за смартфони
  • Най-ефективните съвети за защита на вашия акаунт в Google

1. ShareByLink

ShareByLink е един от най-добрите сайтове за споделяне на файлове и качване на файлове за изпращане на големи файлове, безплатно, не се изисква регистрация и не се налага. Можете директно да качвате файлове през мрежата или чрез приложения, достъпни за Windows, MacOS и Linux.

Интересното е, че когато качвате, ще получите връзка, която може да бъде споделена веднага. Това означава, че не е нужно да чакате качването да приключи, за да изпратите връзката . О, да, връзката е валидна за 30 дни.

2. Droplr

Droplr е популярен сайт за споделяне на файлове, който улеснява изпращането на големи файлове. Droplr поддържа всички типове файлове, но е най-подходящ за споделяне на файлове с изображения, тъй като има способността да анотира снимки.

Можете да влезете с помощта на вашия акаунт в Google, след което можете да споделяте файлове много лесно, просто плъзнете и пуснете . Безплатната версия на Droplr има един основен недостатък: връзките към файловете продължават само една седмица. В премиум версията ще получите повече допълнителни функции като защита с парола , функция за самоунищожение и скрити URL адреси.

3. PlusTransfer

В следващия най-добър файл сайта за споделяне за изпращане на големи файлове е PlusTransfer . Използването му също е по-лесно и по-лесно, не изисква регистрация или създаване на акаунт. Също така не е необходимо да правите инсталация на софтуер. Трябва само да отворите , качил видеоклипа са онлайн , щракнете върху бутона + голям, изберете файла и въведете имейл адрес и натиснете бутона за изпращане.

Тази услуга е 100% безплатна и ви позволява да качвате файлове с размер до 5 GB безплатно. Да, PlusTransfer наистина предлага най-простия метод за споделяне на големи файлове и не се нуждаете от никакви технически познания.

4. SendThisFile

Предимството на сайта за споделяне на файлове SendThisFile е неговите функции за сигурност , които ви позволяват да изпращате и получавате големи файлове безопасно. Освен това SendThisFile също е богат на функции и можете да се абонирате на ниска цена, за да получите всички налични функции.

Независимо дали са частни лица или фирми, можете безопасно и лесно да изпращате файлове с всякакъв размер навсякъде по света. За сигурно споделяне на файлове, SendThisFile използва 128-битово криптиране. Можете да се абонирате, за да получите 500 GB онлайн съхранение и 14 дни достъп до файлове. За безплатната версия той е ограничен само до 2 GB.

5. Dropcanvas

Dropcanvas е популярен онлайн уебсайт за споделяне на файлове за споделяне на много файлове с други хора. Интерфейсът е прост и интерактивен, което улеснява нещата. Трябва само да драпирате и пуснете файлове, за да ги споделите , можете също да видите визуализация на файловете, които сте качили.

Dropcanvas ви позволява да споделяте файлове с данни до максимум 5 GB с 14 дни съхранение за безплатната версия. Има и платена версия, където Dropcanvas предоставя до 100 GB място за съхранение с неограничено време за съхранение.

6. GE.TT

Предимството на GE.TT е, че ви позволява да качвате множество файлове едновременно, просто трябва да плъзгате и пускате . Има опция за споделяне на файлове директно във Facebook и други социални медии. Качените файлове ще бъдат изтрити автоматично в рамките на 30 дни.

Регистрирайки се, получавате 2 GB безплатно място за съхранение. Ако липсва, можете да решите да се абонирате, като надстроите до премиум акаунт, за да получите повече функции и място за съхранение.

7. прегърбен

Snaggy е основно инструмент за споделяне на снимки. За лесно онлайн споделяне на файлове и екранни снимки без инсталиране или изтегляне на софтуер . С натискането на няколко бутона можете да копирате изображението в клипборда и да го поставите директно в уеб интерфейса. Можете веднага да редактирате екранната снимка, преди да я споделите.

8. Файлове2U

Подобно на горните приложения, Files2U е един от най-добрите безплатни уеб сайтове за споделяне на файлове за изпращане на големи файлове. За да използвате тази услуга, не е необходимо да се регистрирате. Просто въведете няколко адреса, името си, изберете файл и натиснете бутона за качване. Files2U ще изпрати на получателя ПИН номер, който може да се използва за отваряне на файла. Така че, уверете се, че файлът е в безопасност.

9. Уикисенд

Следва Wikisend, безплатна услуга за споделяне на файлове, която може да реши вашите онлайн нужди . Този уеб качител има прост интерфейс, който позволява максимален размер на файла от 100MB. Моля, обърнете внимание, че файловете с живот от 1-7 дни получават пълна поддръжка. Можете също така да зададете парола за защита на файлове.

10. File Dropper

File Dropper е алтернативен сайт за споделяне на файлове, който има прост интерфейс. Интерфейсът на този уеб качител е доста изчистен и само ви моли да изберете файлове и какво да правите. Можете да качвате файлове с размер до 5 GB и веднага да представяте връзка за споделяне. Файлът също ще продължи до 30 дни. След като качването приключи, ще получите код за вграждане, който да споделяте на уебсайтове и форуми. Все още липсва, просто надстройте до премиум, за да получите достъп до 250GB.

10-те уеб сайта за споделяне на файлове за изпращане на големи файлове по-горе, разбира се, имат своите силни и слаби страни. Отбелязва се , че ShareByLink е най-пълният, тъй като е безплатен и е достъпен в приложението за настолни компютри и уеб качване . Но интересното е, че изходният код е с отворен код и можете да използвате собствения си сървър, за да подобрите настройките за сигурност.