8 от най-уникалните начини за тестване на контакт на вашия BBM

BBM, който съдържа само съобщението "съжалявам TC", често е досадно. Е, този път ApkVenue иска да ви разкаже за трикове на BBM, така че тестовият контакт да не се чувства досаден.

Ако използвате приложението BlackBerry Messenger , трябва да сте запознати с термина Test Contact aka TC . Да, TC или Test Contact се извършва чрез изпращане на излъчени съобщения до всички приятели в BBM контакти, за да се разбере дали има контакти, които вече не са активни или трябва да бъдат повторно поканени . Но за съжаление BBM излъчванията, които съдържат само съобщения „ TC “, „ sorry TC “ или „ contact test “ , често са досадни. Е, този път ApkVenue иска да ви разкаже за трикове на BBM, така че тестовият контакт да не се чувства досаден.

  • 10 PING функции в BBM, които не знаете!
  • Как да четете BBM съобщения, без да давате маркировки за четене на подателя
  • Как да направите своя собствена движеща се BBM DP без приложения и софтуер

По принцип, когато правим тестов контакт , ние изпращаме същото съобщение до всички приятели, които са в нашите BBM контакти. Е, какво дразнещо е, когато съобщението казва само „ извинявай TC “. Знаете, че има милиони единични потребители на BBM, които са развълнувани, когато получават известия за съобщения на BBM, но когато се отворят, има само тестов контакт . Можете ли да си представите колко болят сърцата им? И така, в тази статия ApkVenue иска да ви даде съвети за създаване на излъчвани съобщения, така че тестовият контакт да не се чувства досаден.

8 вида излъчени съобщения, така че тестовият контакт да не се чувства гадно

1. Думи за насърчение и мотивация

Вместо просто да казвате „ съжалявам TC “, по-добре изпратете насърчителни и мотивационни думи . Кой знае, един ваш приятел е " надолу ", след което отново се вълнува от живота, след като получи предаване от BBM, съдържащо мотивационни изречения от вас.

2. Преданни думи

Почти същото като мотивационните изречения, думите, съдържащи отражения, също са подходящи за използване като излъчвани съобщения, когато правите тест за контакт . С тези предани думи може да успеете да накарате приятеля си да се чувства разстроен в живота си, така че той ще бъде по-търпелив и благодарен.

3. Забавни и весели истории

В разгара на натоварените дейности със сигурност всеки има нужда от забавление, за да забрави временно всичките си проблеми. Е, забавните и весели истории, изпратени чрез BBM, могат да предизвикат усмивки, знаете ли! Опитайте се да намерите истории, които наистина са забавни и не са верни за изпращане като излъчено съобщение, когато тествате контакт . Гарантирано, никой няма да се почувства недоволен от съобщението.

4. Важна информация

Важната информация, която ApkVenue означава тук, може да бъде най-различни неща. Особено последните новини и информация за събития около вас и вашите приятели. Например информация за земетресения, експлодиращи бомби, аварии, кражби и т.н. Важна информация като информация за трафика също може да помогне на приятелите ви да изберат пътя си, когато отиват някъде.

5. Здравна информация

Днес светът на Интернет е изпълнен с много полезна здравна информация. Например за здравословни храни за предотвратяване на рак, естествени съставки за лечение на различни заболявания, умерени упражнения за изгаряне на калории и т.н. С тази информация първоначалното ви намерение беше само да тествате контакт, който може да направи живота на приятелите ви по-здрав.

6. Свободни работни места

Безспорно е, че в момента намирането на работа е много трудно. Е, вместо да тествате контакт по обичайния начин, по-добре е да споделяте свободни работни места с приятели. Кой знае, има и такива, които са безработни и се нуждаят от работа. Тестовият контакт , който изпращате, може да бъде възможност за тях да си намерят работа и да живеят достойно.

7. Съвети и трикове

Можете също така да споделяте съвети и трикове за всичко. Например съвети за здравословен начин на живот, съвети за обработка на хранителни съставки, съвети за лечение на рани и заболявания, трикове за смартфони, трикове за гориво и т.н. Въпреки че съветите имат общ характер, те със сигурност ще бъдат от полза на другите един ден. Вместо просто безполезен „TC“, съветите и триковете ще бъдат по-полезни.

8. Проповядване

В момента проповядването може да се извършва и чрез приложения за чат като BBM, нали знаете! Можете да цитирате лекция или да напишете цитат от свети стихове, след което да я изпратите на всички свои контакти в BBM по време на теста за контакт . Този метод е идеален за тези от вас, които са религиозни или активни в проповедническа дейност.

Това са няколко начина, по които можете да направите, така че контактният тест за излъчване, който правите, да не се чувства досаден за тези, които го получават. Особено ако сте типичен човек, който е усърден и редовно тества всичките ви контакти в BBM. Ако имате друга полезна информация или съвети относно BBM и тестов контакт , моля, напишете в колоната за коментари по-долу.