5-те най-добри онлайн антивируса за премахване на вируси, без да инсталирате антивирус

Както знаем, вирусите могат да навлизат в нашите компютри по различни начини. Един от тях е чрез интернет връзка, когато сърфираме, чрез USB устройство и когато инсталираме заразения софтуер

Както знаем, вирусите могат да навлизат в нашите компютри по различни начини. Един от тях е чрез интернет връзка, когато сърфираме, чрез USB устройство и когато инсталираме заразения софтуер. Тези вируси могат да накарат компютрите ни да работят бавно, а също и някои опасни вируси да откраднат данните ни. Дори тези вируси също могат да увредят операционната система, която използваме.

Юпс, оказва се, че има онлайн антивирус, който можете да използвате, за да се отървете от компютърните вируси, без да инсталирате приложение на компютъра. Ами този път ApkVenue ще сподели 5-те най-добри онлайн антивируса за премахване на упорити вируси . Нека просто разгледаме следните рецензии:

 • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
 • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
 • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

5 най-добри онлайн антивирусни програми за премахване на вируси без инсталиране на антивирусни програми

Онлайн скенер Metadefender

Източник на снимка: изображение: Tech Viral Metadefender е доставчик на услуги за сканиране за вируси във вашите компютърни файлове. Можете да сканирате файлове онлайн до 140MB. Ето стъпките за сканиране на файлове онлайн в Metadefender:
 • Първо посетете //metadefender.opswat.com/#!/, като използвате любимия си браузър. След това кликнете върху бутона с иконата на клип, за да изберете и качите файла, който искате да сканирате.

 • След това щракнете върху бутона ANALYZE, за да стартирате процеса на сканиране. Изчакайте да приключи.

Ако вашият файл е заразен със злонамерен софтуер или вируси, Metadefender ще ви уведоми и също ще покаже нивото на заплаха.

VirSCAN

Източник на снимка: изображение: Accessify По същия начин както преди, VirSCAN е безплатна и безплатна онлайн услуга за скенер , която ви позволява да проверявате за заразени от зловреден софтуер файлове. Можете да видите резултатите от сканирането на файла, който сте качили и ще се покаже колко опасен е или не файлът за вашия компютър. Ето как да сканирате файлове на virscan.org:
 • Посетете www.virscan.org от вашия браузър.

 • Качете файла, който искате да сканирате, след което натиснете бутона Сканиране. Изчакайте няколко секунди, докато процесът на сканиране завърши.

След като процесът на сканиране приключи, ще ви бъдат показани резултатите от сканирането заедно с името на скенера и типа на файла.

Kaspersky VirusDesk

Източник на снимка: image: gHacks Technology News Kaspersky VirusDesk сканира файлове със същата работна система като приложението на Kaspersky Lab, което обикновено инсталираме на компютър. Използвайки същата антивирусна база данни. Това, което го отличава, е, че Kaspersky VirusDesk е под формата на онлайн уеб услуга, а Kaspersky Lab е под формата на настолно приложение.

Тази услуга за уебсайт може да сканира файлове до 50MB. Можете също да сканирате няколко файла наведнъж, като ги качите във формат .zip. Ето как да използвате Kaspersky VirusDesk

 • Отворете virusdesk.kaspersky.com във вашия уеб браузър.

 • След това ще видите екран, на който ще бъдете помолени да плъзнете и пуснете или копирате и поставите връзката на файла, който искате да сканирате.

 • Изберете от един от методите, след което натиснете SCAN.

Процесът на сканиране обикновено отнема по-малко от две минути . Така че бъдете търпеливи, изчакайте да приключи. Когато приключите, ще видите екран като следния. Kaspersky VirusDesk ще ви уведоми, ако открие злонамерен софтуер или вируси във вашите файлове.

NoDistribute

Източник на снимка: image: saicollegejaipur.org NoDistribute е страхотен сайт за онлайн скенери, който позволява на потребителите да качват файлове и да ги сканират, използвайки повече от 35 антивирусни машини едновременно. След като сканирането приключи, потребителите могат да преглеждат страницата с резултати на всеки антивирусен механизъм. Ето как да използвате NoDistribute:
 • Посетете nodistribute.com във вашия уеб браузър.

 • След това кликнете върху Избор на файл и изберете файловете, които искате да сканирате.

 • След това кликнете върху Сканиране на файл и изчакайте няколко секунди, докато файлът ви се качи и завърши сканирането.

След като приключите, ще видите сканиране на вашите файлове от 35 различни антивирусни машини.

PCrisk.com

Източник на снимки: изображение: Accessify PCrisk.com е алтернативна онлайн базирана антивирусна услуга, която можете да използвате за сканиране за злонамерен софтуер и уязвимости на вашия уебсайт. Ето как да използвате pcrisk.com за сканиране на вашата мрежа за злонамерен софтуер и уязвимости:
 • Отворете страницата //scanner.pcrisk.com/ в браузър.

 • Въведете вашия уеб адрес

 • След това кликнете върху бутона Сканиране за злонамерен софтуер и изчакайте процесът на сканиране да завърши.

След като процесът на сканиране приключи, pcrisk.com ще ви уведоми, ако на вашия уебсайт има злонамерен софтуер или уязвимост .

Това е около 5-те най-добри онлайн антивируса за премахване на упорити вируси . С този метод можете бързо да премахнете всички вируси, които могат да увредят вашата операционна система и уебсайт. Този метод е много добър и ефективен и не изисква никакъв софтуер.