10 най-добри приложения за калкулатор на android за студенти по счетоводство

Искате да изучавате счетоводство или математика? Не се притеснявайте, можете да използвате приложението за калкулатор на Android, за да изчислите всички проблеми.

Както знаете, използването на смартфон с Android не е само за комуникация, можете да го използвате и за други дейности, така че да ви улесни да учите и работите. Един от тях е като имате приложение за калкулатор за Android .

Точно така, никога не прахосвайте смартфона си с Android само за социални медии, чат или друга по-малко полезна дейност. Можете да го използвате за нещо много по-изгодно. Чрез тази статия ApkVenue представя 10 приложения за калкулатор на Android, които могат да се използват за ученици от счетоводството .

  • 10 най-добри приложения за Android за активни студенти!
  • 8 най-добри лаптопа под 5 милиона за студенти
  • Специално приложение за студенти, които са мързеливи да си водят бележки

10 приложения за калкулатор за Android за студенти по счетоводство

1. Калкулатор Плюс

Приложението Calculator Plus е приложение, което много прилича на конвенционалните калкулатори като цяло. Можете да извършвате всякакви изчисления, като използвате това приложение за Android. Функциите са подобни на традиционните цифрови калкулатори.

2. Калкулатор на MyScript

Понякога, когато сериозно се занимавате със счетоводни задачи, трябва да ви мързи да вдигнете смартфона си, само за да използвате калкулатор. Следователно MyScript Calculator може да се използва, като просто пишете цифри с пръст или писалка . Интересно нали?

3. Google Калкулатор

Продуктът на Google, който можете да използвате за изчисляване на числата, е Google Калкулатор . Това приложение за калкулатор за Android е достъпно в почти всички смартфони, работещи с операционната система Android. Не можете обаче да разчитате на това приложение за тежък режим, тъй като представените функции съдържат само стандартни функции.

4. Калкулатор ++

Приложението Калкулатор ++ е приложение за калкулатор, предназначено за смартфони с Android. Представеният интерфейс не се различава много от Google Calculator. Това приложение има два режима на калкулатор, а именно Стандартен и Режим .

5. Калкулатор - конвертор на единици

Ако очаквате приложението да прави добри изчисления, тогава не бива да използвате Калкулатор - конвертор на мерни единици . За лесно използване и опростен интерфейс обаче можете да използвате това приложение, направено от ASUS. Интересувате ли се?

6. Безплатен стилен калкулатор CALCU

Търсите ли калкулатор, който има много функции в изобилие? Точно CALCU Stylish Free Calculator е отговорът на всичко. За счетоводни студенти като вас можете да изтеглите това приложение и да персонализирате външния му вид. Всъщност външният вид може да се направи ярък, за да не ви омръзне.

7. Един ++

Следващото приложение за калкулатор на Android за ученици или ученици е One ++ . Това приложение ще ви позволи достъп до интересни функции, които съдържат формули в него за решаване на математически и счетоводни проблеми, които са ви ударили мозъка.

8. GeoGebra

Кой от вас все още е ученик в гимназията и е обезпокоен от математически проблеми около графики и диаграми? Сега, за да ви помогнем да разрешите тези проблеми, можете да използвате приложението GeoGebra . Защото тук можете да изучавате смятане, статистика, геометрия и алгебра. Не е ли интересно?

9. CalcNote

Ей студент по счетоводство! Често срещате ли трудности при решаването на проблеми? Трябва да използвате приложение за калкулатор за Android, наречено CalcNote . Защо? Защото това приложение е най-доброто приложение за Android, което можете да използвате. Можете да видите всички записи и изчисления, ако сгрешите, и можете да ги коригирате, когато пожелаете.

10. CalcTape

CalcTape е приложение за калкулатор, което има интерфейс като Notepad. Това приложение е подходящо за математически и счетоводни задачи, тъй като можете да проверите изчисленията си в реално време . Всъщност можете да персонализирате оформлението на бутона по ваш вкус.

И така, това са 10 - те най-добри приложения за калкулатор на Android за ученици и математически проблеми, които ви затрудняват живота. Кое приложение за Android за ученици като изчисления харесвате? Дайте своя отговор в колоната за коментари по-долу.