10-те най-добри приложения за футболно предаване на живо 2021 г., безплатно!

Безплатното приложение за топка на живо вече е страхотно! Предаванията също са HD. Хайде, изтеглете най-добрия безплатен футболен apk apk 2021 тук!

Най футбол безплатно на живо прилагането е един от най-търсените приложения днес. Защото футболните лиги в различни страни са рестартирани.

Освен това, в настоящата ситуация, при която събирателните дейности трябва да бъдат ограничени, гледането у дома е най-реалистичното решение за футболните фенове днес.

Има много начини да гледате футбол на живо и един от най-практичните и прости начини, които можете да практикувате в момента, е да използвате специално приложение за стрийминг .

Приложението за стрийминг на футбол, което ApkVenue представя по-долу, също предоставя различни международни лиги, като Висшата лига , Ла Лига , до турнирите в Шампионската лига и Лига Европа .

Не пропускайте мачовете от страната, които също ще бъдат излъчени в това приложение за препоръки на Jaka, когато PSSI реши да започне лигата отново, банда.

Любопитни ли сте кои са безплатните приложения за стрийминг на живо, които ApkVenue препоръчва? Хайде, веднага вижте пълния преглед по-долу, банда!

1. Mobdro Безплатно приложение за стрийминг на живо

Кой не познава едно от най -добрите приложения за поточно предаване на живо в това? Въпреки малкия си размер, функциите, представени от това приложение, са доста пълни.

Mobdro освен представяне на гледане на предавания на живо от цял ​​свят, има и категория Спорт, която съдържа популярни канали , като ESPN, NFL TV, WWE TV, beIN Sports и много други.

Има много други категории като Новини , Филми , Музика , Игри , Животни , Технологии и Подкасти .

О, да, едно от предимствата на Mobdro е неговият потребителски интерфейс, който е без реклами и лесен за разбиране за своите потребители. Как да го използвате е доста лесно, а именно:

 1. Отворете приложението Mabdro, тук можете да видите различни видове програми, които в момента се излъчват в приложението.

 2. За да намерите канал за поточно предаване на живо за Bola , влезте в менюто и изберете категории .

 3. Изберете категорията Спорт и тук можете да видите наличните канали за стрийминг на футбол на живо .

Подробности Mobdro
Разработчик Mobdro
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 17.6MB

Изтеглете Mobdro тук:

Изтеглете Mobdro Entertainment Apps

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Mobdro <<<

2. RedBoxTV

Освен това има RedBoxTV, който е специално предназначен за тези от вас, които искат да гледат спортни мачове на живо, банди.

Това безплатно приложение за футболно предаване на живо предоставя повече от 1000 излъчвани канала от 15 различни държави. Хубаво!

За да гледате футболни предавания от RedBoxTV, трябва да инсталирате допълнително приложение, а именно MX Player, което функционира за улавяне на връзки за поточно предаване на живо и възпроизвеждане на видеоклипове.

Стъпките за използване на това приложение също са доста лесни, ето обяснението.

 1. Отворете приложението RedBoxTV на мобилния си телефон, отворете менюто, като натиснете иконата с три реда горе вляво.

 2. Натиснете менюто Всички канали, за да видите всички спортни канали за поточно предаване на живо по това време, след което изберете канала, който искате да гледате.

Подробности RedBoxTV
Разработчик RedBoxTV
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 6.95MB

Изтеглете RedBoxTV тук:

Приложения Развлечения Redbox TV ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете RedBoxTV <<<

3. NetTV APK за стрийминг на живо

NetTV на живо, както подсказва името, предоставя различни предавания на живо от различни страни, включително за безплатно предаване на живо на футбол, банди.

В потребителския интерфейс това приложение е подобно на RedBoxTV, като предоставя повече от 800 канала, които можете да гледате директно на вашия Android телефон.

За тези от вас, които са мързеливи да проверят графика, има и функция за събитие на живо, за да видите времето за футболни мачове или други спортове в този ден или следващите няколко дни, знаете ли.

Дори това приложение може да се гледа безплатно, без да е необходимо да се регистрирате и да влизате . Как да го използвате е доста лесно, а именно:

 1. Изтеглете и инсталирайте това ново безплатно приложение за футболно предаване на живо , след което отидете на главната страница.

 2. В главното меню щракнете върху иконата с три реда вляво, за да видите кои канали са активни в момента, като натиснете менюто Канали на живо .

 3. Тук можете да видите различни видове спортни предавания, включително футбол, които се излъчват веднага.

Подробности NetTV на живо
Разработчик Екип на NetTV на живо
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 10.4MB

Изтеглете NetTV на живо от тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете NetTV на живо <<<

Докато чакате предаване на живо по футбол, ApkVenue препоръчва да се играе футболна препоръчителна игра от ApkVenue.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Arena4Viewer

Ако сте фен на европейските отбори, Arena4Viewer може да бъде един от APK онлайн медиите за стрийминг на футбол, които можете да опитате.

Появата на това приложение е съвсем проста, където ще бъде даден на живо връзка и просто да го гледате по заявление за играч на видео, като Ace поток на двигателя или MX Player .

По качество излъчването на живо, предоставено от Arena4Viewer, е доста стабилно и достатъчно добро, за да се показва на екрана на вашия мобилен телефон с Android.

Подобно на други приложения, излъчванията на Arena4Viewer могат да се гледат безплатно, банда. Начинът за гледане на футбол на живо от това приложение също е много прост, защото всички предавания се съхраняват в главното меню. Ето стъпките:

 1. Отворете приложението Arena4Viewer. На главната страница изберете предаването на живо , което искате да гледате.

 2. Щракнете върху излъчването, което искате да гледате, след което ще се появи селекция от няколко поточни източника, изберете най-добрия.

 3. След като изберете източник на поточно предаване, ще можете да гледате поточно предаване на топката на живо, без да се налага да правите други допълнителни настройки.

Подробности Arena4Viewer
Разработчик костен
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 2.7MB

Изтеглете Arena4Viewer тук:

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Arena4Viewer <<<

5. Локално приложение за поточно предаване на топки Vidio

Освен това, там е Видьо или Vidio.com заявление за тези от вас, които търсят по- живо заявление за индонезийски футбол, особено за гледане на домашни Мачове за първенство.

В допълнение към гледането на пряко предаване на местни клубни мачове , това приложение предлага и различни филми, телевизионни сериали, новини, забавления и музика.

Е, за феновете на клубовете в равнините на Европа, Vidio също така представя на живо предавания на Шампионската лига и Лига Европа в приложението си.

За съжаление за някои съдържания и футболни предавания от големи клубове, то може да се гледа само чрез Vidio Premier, което можете да получите чрез опцията за плащане. Ако сте платили, ето как да го гледате.

 1. Отворете приложението Vidio на мобилния си телефон, след което щракнете върху иконата на живо , която се появява в раздела с менюто.

 2. След като изберете менюто на живо , можете да видите различни предавания на живо, които могат да се гледат по това време или в бъдеще.

 3. Кликнете върху излъчването по ваш избор и оттам можете веднага да гледате предаването на футболен мач на живо.

Подробности Vidio - Гледайте видеоклипове, телевизия и предаване на живо
Разработчик PT Vidio Dot Com
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира в зависимост от устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Vidio тук:

PT Creative Media Karya Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете видео <<<

6. Mola TV

За вас, които гледате прякото излъчване на Висшата лига , известна още като Лигата на Великобритания, приложението за пряко предаване на топка Mola TV може да бъде една от препоръките.

Тук можете да се насладите на до 5 игри, които можете да гледате безплатно всяка седмица. Въпреки че за някои големи мачове той е достъпен само за платени клиенти.

В допълнение към излъчванията на Висшата лига, това безплатно приложение за гледане на футбол също така предоставя предавания на мачове от Garuda Select , Купата на Индонезия и Лигата за жени, без да са необходими специални абонаменти, банди.

Как да гледате поточно предаване на футбол на живо от това приложение също е доста лесно да се направи и ето стъпките, които можете да следвате.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението Mola TV на мобилния си телефон и се регистрирайте в съответствие с дадените инструкции.

 2. Изберете футболния мач, който искате да гледате, от осветлението на главната страница или чрез предоставеното меню.

 3. Гледайте мача, който искате директно от тук.

Подробности Mola TV - Официален оператор на Висшата лига 2019-2022
Разработчик PT Global Media Visual
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 49MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Mola TV тук:

Apps Entertainment PT Global Media Visual ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Mola TV <<<

7. MAXstream

ApkVenue за стрийминг следващата препоръка на Jaka е MAXstream. Приложение за забавление, което е интегрирано с услугите на един от клетъчните оператори в Индонезия.

В това приложение, освен че можете да гледате различни видове спортни предавания на живо, има много развлекателни медии, които можете да гледате и безплатно.

Как да гледате футбол на живо от приложението MAXstream също е относително лесно да се направи , само с няколко стъпки можете веднага да се насладите на излъчването на любимите си мачове. Ето стъпките.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението MAXstream от връзката в долната част, след което влезте в главното меню.

 2. Изберете менюто, телевизионните канали, за да видите какви канали са налични в това приложение, а за да видите спортни мачове изберете категорията Спорт и хоби .

 3. Изберете спортен канал, който излъчва спортни мачове на живо и можете веднага да гледате мача от там.

Подробности MAXstream
Разработчик Телкомсел
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 39MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MAXstream тук:

Telkomsel Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете MAXstream <<<

8. La Liga Sports TV Безплатно приложение за пара с топка на живо

Освен това препоръката на това безплатно приложение за футболно предаване на живо от ApkVenue е официалното приложение на една от най-добрите футболни лиги в света, а именно La Liga Sports TV.

Това приложение съдържа различни видове най-различни неща от Ла Лига, вариращи от акценти , новини, резултати на живо до стрийминг на живо на мачове , всички от които са налични в това приложение.

За феновете на La Liga това официално приложение наистина се препоръчва за изтегляне. В допълнение, как да гледате поточно предаване на топки на живо от това приложение е много лесно, както следва.

 1. Отворете това едно приложение и направете процеса на регистрация, ако е необходимо.

 2. Влезте в главната страница, след това отидете в менюто на графика, за да видите наличните графици за мачове.

 3. Кликнете върху текущо излъчване, за да гледате мача на живо .

Подробности Спортна телевизия La Liga Sports
Разработчик La Liga Nacional de F tbol Professional
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 27MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете La Liga Sports TV тук:

Приложения Развлечения La Liga Nacional de Fà ?? ºbol Професионално ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете La Liga Sports TV <<<

9. beIN SPORTS

Това приложение за футболно предаване на живо е известно с излъчването на различни видове интересни мачове всеки ден.

Въпреки че повечето предавания на футболни мачове, излъчвани тук, могат да се гледат само от първокласни потребители, някои мачове все още се излъчват безплатно .

Освен това все още можете да видите акценти от поредица мачове, които преди не сте имали време да гледате.

Как да гледате футбол на живо от приложението beIN SPORTS е доста лесно да се направи, ето пълните стъпки.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението beIN Sports и завършете процеса на регистрация, ако е необходимо.

 2. След кратък процес на проучване можете да започнете достъп до тази услуга за приложения. Натиснете иконата на тройната линия в горния ляв ъгъл, за да видите мач на живо.

 3. Изберете вида на спортния мач, който искате да гледате, след което ще се появи меню на живо , натиснете менюто, за да видите текущите мачове.

Подробности beIN СПОРТ
Разработчик beIN MEDIA GROUP
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 31MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете beIN SPORTS тук:

Приложения Развлечения beIN MEDIA GROUP ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете beIN SPORTS <<<

10. Футболна телевизия на живо HD Streaming APK

Последното приложение за предаване на живо, което ApkVenue препоръчва, е ново приложение. Въпреки това оценката, която получава това приложение, е доста добра.

Освен футбол, тук можете също да гледате безплатно различни видове спорт . Започвайки от масовите спортове като баскетбол, до ексклузивните спортове като крикет, тук има всички.

В това приложение можете лесно да гледате безплатно футболно предаване на живо и ето няколко стъпки, които можете да следвате.

 1. Отворете това едно приложение и в главното меню изберете Гледане, за да видите списъка с налични съвпадения по това време.

 2. Ще бъдете насочени към нов прозорец за избор и тук можете да изберете връзката за излъчване, която използвате.

 3. След като е избрана връзката за излъчване, ще можете веднага да видите съответствието, което искате в това едно приложение.

Подробности Футболна телевизия на живо HD
Разработчик Футболни серии
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 8.3MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Live Football TV HD тук:

Apps Entertainment Football Series ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Live Football TV HD <<<

БОНУС: Как да гледате футбол на живо безплатно без приложения

Освен че се възползвате от редовете приложения, които ApkVenue препоръча по-рано, можете също да гледате излъчвания на мачове директно от браузъра .

Използвайки безплатен сайт за футболно предаване на живо , можете да гледате безплатно различни видове футболни мачове, без да се налага първо да изтегляте приложение .

За тези, които са любопитни с този единствен метод, можете просто да проверите пълния списък на сайтовете за стрийминг на футбол по-долу.

1. Liveaugoal.com

Първата връзка за предаване на живо, която ApkVenue ще обсъжда, е Liveaugoal.com , която, разбира се, можете да получите безплатно или безплатно.

Този сайт предоставя различни видове стрийминг предавания на футболни мачове от всички лиги. Като се започне от Серия А, Бундеслига, Ла Лига и много други.

Не само това, този сайт също ви позволява да записвате текущи футболни мачове, които да гледате по-късно, банда.

Предимства:

 • Може да записва мачове с топки
 • Може да бъде достъпен безплатно

Недостиг:

 • За някои мачове понякога поточното предаване е нестабилно

2. Yalla-shoot.info

Следва сайтът за стрийминг на живо Yalla Shoot, който е доста популярен сред футболните фенове, защото предлага много пълна база данни.

Не само футбол, можете да гледате и други спортове като тенис, баскетбол, MotoGP и много други.

За съжаление обаче този сайт е блокиран от позитивния интернет, така че е вероятно той да бъде достъпен само когато използвате VPN приложение, банда.

Предимства:

 • Има много други спортни събития
 • Може да бъде достъпен безплатно
 • Пълна база данни

Недостиг:

 • Положителни блокирани сайтове в Интернет

3. GoblinTV

Следва GoblinTV ( //www.goblintv.fun/ ), който е един от най-добрите сайтове за футболно предаване на живо с различни футболни мачове от цял ​​свят.

Можете да гледате и други спортни мачове като Формула, MotoGP, бадминтон и други.

Въпреки че се казва, че това е един от най-бързите сайтове за стрийминг на живо за футбол, този сайт за съжаление често променя URL адресите, за да не бъде блокиран.

Но за алтернативен начин да гледате футбол на живо безплатно без приложение, можете да го включите в списъка с алтернативи, банда.

Предимства:

 • Има много други спортни събития
 • Може да бъде достъпен безплатно
 • Добро качество на видеото

Недостиг:

 • URL адресите на сайтове често се променят
 • Някои спортни събития не са налични

Е, ако все още не сте доволни от списъка със сайтове, както и безплатното приложение за стрийминг на живо по футбол, което ApkVenue даде по-горе. Можете да прочетете статията на ApkVenue за следните най-добри и безплатни сайтове за стрийминг на футбол на живо :

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е колекция от приложения за стрийминг на живо за най-добрите телефони с Android през 2021 г., до които имате достъп безплатно и лесно.

Няма да има повече истории за липсата да гледате отново любимия си клубен мач, нали?

Освен препоръките по-горе, имате ли препоръки за други приложения или сайтове за футболно стрийминг ? Ако има, не забравяйте да напишете в колоната за коментари по-долу, добре!

Прочетете също статии за стрийминг или други интересни статии от Даниел Кахяди .