12 най-добри приложения за редактиране на видео в YouTube през 2020 г. (PC и Android)

Следващото приложение за редактиране на видео в YouTube на ApkVenue е много лесно за използване за начинаещи и разбира се безплатно. Вижте пълния списък, да тръгваме! (Актуализация 2020)

Напоследък стремежът да стане YouTuber, известен още като създател на съдържание в платформата YouTube , е обичан от по-младото поколение.

В допълнение към творчеството, можете да генерирате и каси за доходи в YouTube, стига да знаете правилния начин, банда.

Не е нужно да харчите много капитал веднага, можете да го направите с прости инструменти, за да станете начинаещ YouTuber!

Достатъчно с импровизирана камера за смартфон , силна решителност и разбира се най -доброто приложение за редактиране на видео в YouTube, препоръчано от ApkVenue, банда!

Препоръчителни приложения за редактиране на видео в YouTube на Android и лаптопи (Актуализация 2020)

Можете да използвате приложението за редактиране на видео за YouTube по-долу както на компютри, така и на лаптопи, за телефони с Android, които в момента са в състояние да се справят с тази работа.

Особено за онези от вас, които обичат да правят видеоклипове за пътуване или влогове , почти всички приложения за видео редактор по-долу имат съответните предимства, които можете да увеличите, знаете ли.

Заинтригувани какви са препоръките за кандидатстване? Хайде, просто разгледайте пълния преглед по-долу, банда.

Приложение за редактиране на видео в YouTube на Android

Ако не искате да се занимавате с преместването на записаното видео от мобилния си телефон на компютър, можете да намерите начини за редактиране на видеоклипове в YouTube с помощта на приложение за редактиране на видео в Android.

Ето най-добрите препоръки от ApkVenue:

1. KineMaster

Източник на снимки: play.google.com (KineMaster, най-доброто приложение за видео за Android за редактиране на видео с над 100 милиона изтегляния.)

Първо, ApkVenue ще обсъди препоръката на приложение за редактиране на видео в YouTube на Android, наречено KineMaster .

По време на използването на KineMaster, ApkVenue усети, че това приложение е като промяна на софтуера за редактиране на видео за компютър с практичност в стила на приложението на HP.

Тук ще бъдете отведени до интерфейс под формата на времева линия с повече от един слой, което улеснява процеса на редактиране .

За съжаление KineMaster оставя воден знак при рендиране . За да се отървете от него, трябва да закупите премиум версията, а!

Подробности KineMaster: Най-добър видеоредактор и създател на филми
Разработчик KineMaster Corporation
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 76MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете KineMaster тук:

KineMaster Corporation Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

2. PowerDirector

Източник на снимки: play.google.com

Освен KineMaster, приложението, наречено PowerDirector, е едно от основните приложения за редактиране на видео влог на Android поради удобството и характеристиките си.

Освен че можете да редактирате видеоклипове в пейзажен формат за YouTube, можете да редактирате и видеоклипове в портретен формат, например за Instagram Stories или IGTV.

PowerDirector предлага и много шаблони, които можете да използвате директно и безплатно. Това приложение също има воден знак, който можете да премахнете чрез премиум версията.

Подробности PowerDirector - Video Editor & Video Maker
Разработчик CyberLink.com
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 59MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете PowerDirector тук:

Приложения за видео и аудио Cyberlink ИЗТЕГЛЯНЕ

3. FilmoraGo (Редактиране на видеоклипове в YouTube директно на мобилни устройства)

Източник на снимки: play.google.com

Следващото приложение за редактиране на видео за YouTubers е FilmoraGo, което не е достъпно само безплатно за Android, но и налична версия за компютър.

Трябва само да запишете видеоклип с помощта на камерата на мобилния си телефон с Android и да го импортирате в приложението.

FilmoraGo има функции, които ви карат да не се притеснявате да редактирате ръчно. Просто изберете видеоклипа, който искате да вмъкнете, след това FilmoraGo ще го комбинира вместо вас.

Тук можете също да изберете филтри и теми от предоставените шаблони . За начинаещи ютубъри и като започнете със смартфон , FilmoraGo е достатъчен за препоръчване.

Подробности FilmoraGo - безплатен видео редактор
Разработчик Wondershare Software (HK) Co., Ltd.
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 35MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете FilmoraGo тук:

Wondershare Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ на софтуер

4. Adobe Premiere Clip

Източник на снимки: play.google.com

Filmora не само има версия за Android, Adobe Premiere има и мобилна версия, която има проста функция, наречена Adobe Premiere Clip .

Както подсказва името, Adobe Premiere Clip ще комбинира видеоклипове, които записвате с камера на мобилен телефон, и ще ги редактира автоматично в приложението.

Това приложение за видео за Android за редактиране на видео в YouTube също предоставя възможност за ръчно редактиране с различните предоставени инструменти, ефекти и музика.

Подробности Adobe Premiere Clip
Разработчик Adobe
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 59MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Adobe Premiere Clip тук:

Adobe Systems Inc Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Quik

Източник на снимки: play.google.com

Междувременно за тези от вас, които използват GoPro cam действие , има приложение за редактиране на видео влог на Android, наречено Quik, което се предоставя директно от разработчика.

Quik ви позволява да свързвате смартфони и екшън камери , където можете да добавите до 50 снимки и видеоклипове, които да се редактират автоматично.

Можете не само да го публикувате в социалните медии, но и да публикувате видеоклиповете, произведени чрез Quik в YouTube, за да споделите вашите приключенски преживявания, банда.

Подробности Quik - GoPro Video Editor
Разработчик GoPro
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 99MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Quik тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ GoPro Inc Видео и аудио приложения

6. Магисто

Източник на снимки: play.google.com

Междувременно за тези от вас, които нямат много време за редактиране на видеоклипове, приложение, наречено Magisto, е подходящо да опитате първо.

Magisto има функция, наречена Smart Video Editor, където просто избирате стила на видеото, избирате снимките и видеоклиповете, които искате да редактирате, и избирате фонова музика, която да редактирате автоматично.

Как така? Проблемът е, че приложението за редактиране на видео за YouTube на Android използва усъвършенстван AI при анализирането на видеото и избора на най-интересната част, която след това ще бъде редактирана.

Подробности Magisto - видео редактор и създател на презентации
Разработчик Magisto от Vimeo
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 68MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Magisto тук:

Magisto Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

Приложение за редактиране на видео за компютър и лаптоп YouTuber

Макар и практични, функциите, налични в приложението за Android, със сигурност не са толкова пълни, колкото приложението за редактиране на видео за лаптоп и компютърни версии на YouTube.

Ето най-добрите препоръки от ApkVenue:

1. Adobe Premiere Pro (Най-добро приложение за редактиране на видео за YouTube)

Източник на снимки: adobe.com

Името Adobe Premiere Pro може да ви е познато и познато, нали? Premiere Pro е предназначен за професионалисти с различните функции, налични в него.

За начинаещи ютубъри може би отначало ще бъдете объркани от многото налични инструменти в него.

Но в оригинала Adobe Premiere Pro има пълни функции с допълнителни плъгини в него, като добавяне на ефекти на преход, филтри, класиране и др.

Така че, за да използвате приложението за редактиране на видео YouTube на този лаптоп, ApkVenue препоръчва да се учи често чрез уроци, които са широко разпространени в YouTube, банда.

Минимални спецификации Adobe Premiere Pro CS2
операционна система Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Intel Pentium 4 или AMD Athlon 64 @ 1.4GHz
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Съхранение 10GB

Изтеглете Adobe Premiere Pro CS2 тук:

Adobe Systems Inc Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

2. HitFilm Express

Източник на снимки: fxhome.com (Това приложение за видеоредактор на YouTube на компютър има по-малка функция After Effect за създаване на филмови ефекти.)

HitFilm Express предоставя над 180 интересни специални ефекта за използване. Освен това, приложението за видео за редактиране на видео на YouTube, което можете да изтеглите безплатно.

Някои от функциите, налични в HitFilm Express, включват филтри за аудио и видео, инструменти за композиране , слоеве , маскиране и поддръжка за 3D видео.

За тези от вас начинаещи, които все още не разбират как да го използват, HitFilm предоставя и видеоурок, който може да бъде ръководство, докато го експлоатирате.

Минимални спецификации HitFilm Express
операционна система Windows 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Четвърто поколение процесор Intel Core или еквивалент на AMD
Памет 8GB
Графика 2 GB VRAM, серия NVIDIA GeForce 600 или AMD Radeon R5 240 или Intel HD Graphics 5000
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 5GB

Изтеглете HitFilm Express тук:

HitFilm Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. DaVinci Resolve (Безплатно приложение за редактиране на видео в YouTube на лаптопи)

Източник на снимки: blackmagicdesign.com

Нараствайки през 2020 г., DaVinci Resolve е приложение за редактиране на видео влог на безплатен лаптоп, което има функции, подобни на Adobe Premiere Pro до Final Cut Pro, знаете ли.

DaVinci Resolve е оборудван с различни функции, подходящи за професионални редактори за начинаещи, които тепърва стартират YouTube, но нямат по-голям бюджет за абонаменти за приложения.

Характеристиките на DaVinci Resolve, вариращи от графики за движение , многокамерно редактиране , цветна корекция и аудио смесване, са много полезни в процеса на видео редактиране.

Ако сте любопитни да изпробвате функциите, които предлага, просто изтеглете приложението за редактиране на видео YouTube на безплатен лаптоп чрез връзката по-долу.

Минимални спецификации Решаване на DaVinci
операционна система Windows 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Четириядрен процесор Intel Core i5 / i7 или еквивалент на AMD
Памет 16 ГИГАБАЙТА
Графика 4GB VRAM, NVIDIA или AMD Radeon графична карта
DirectX DirectX 11.0
Съхранение 10GB

Изтеглете DaVinci Resolve тук:

Приложения Видео и аудио Black Magic Design ИЗТЕГЛЯНЕ

4. iMovie (Приложение за редактиране на видеоклипове в YouTube на MacBook)

Източник на снимката: itunes.com

Тогава какво ще кажете за тези от вас, които използват Mac или MacBook? Не е нужно да се притеснявате, можете да разчитате на приложение за редактиране на видеоклипове в YouTube, наречено iMovie .

iMovie е подобен на Windows Movie Maker, където е достъпен веднага, ако използвате операционната система MacOS, известна още като MacBook или iMac лаптоп, банда.

iMovie има стандартни функции, за да превърне вашите снимки и видеоклипове в професионален външен вид, подобен на филм. Предлаганият интерфейс също е доста опростен, което го прави лесен за начинаещи.

Минимални спецификации Adobe Premiere Pro CS2
операционна система MacOS X El Capitan или по-нова версия
Процесор Процесор Intel Core @ 1,9 GHz или по-бърз
Памет 4 гигабайта
Графика 2 GB VRAM, с OpenCL-съвместима графична карта
Съхранение 5GB

Изтеглете iMovie тук:

iMovie за MacOS чрез iTunes

5. Movavi Video Editor

Следващото приложение за редактиране на видео в YouTube е Movavi Video Editor, което е интегрирано директно с YouTube. Това прави качването на видеоклипове много по-практично.

В допълнение, функциите, предлагани от Movavi, също са доста пълни, знаете ли. Като зелени екрани, стикери, аудио и текстови ефекти и анимации.

Ако искате да предавате играта на живо чрез запис на екрана, можете да надстроите до стандартната версия на Movavi, която, разбира се, се плаща, но има отлични функции.

Минимални спецификации Adobe Premiere Pro CS2
операционна система Microsoft Windows 2000 / XP / Vista / 7/8
Процесор Intel или AMD или съвместими процесори, 1GHz
Памет 256MB RAM за Windows 2000 и XP, 512MB за Vista, 1GB за Windows 7 и Windows 8
Графика Минимална разделителна способност на графичния дисплей 1024x768, 32-битов цвят
Съхранение 250MB

>>> Изтеглете Movavi Video Editor тук <<<

6. Wondershare Filmora9

Преди това ApkVenue беше препоръчал приложението за редактиране на видеоклипове на YouTuber FilmoraGo за Android. Оказва се, че това приложение има настолна версия, знаете ли.

Да, приложение, наречено Wondershare Filmora9, е безплатно, което можете да използвате безплатно. Неговите функции са доста пълни, знаете ли, за размера на безплатното приложение за редактиране на видео на YouTube YouTuber.

За тези от вас, които все още са начинаещи, не е нужно да се притеснявате за объркване, защото Filmora9 има опция Лесен режим, която прави инструментите за редактиране по-лесни и лесни за разбиране.

Минимални спецификации Wondershare Filmora9
операционна система Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64-битова операционна система).
Процесор Intel i3 или по-добър многоядрен процесор, 2GHz или по-висок
Памет 4GB RAM
Графика Intel HD Graphics 5000 или по-нова версия; NVIDIA GeForce GTX 700 или по-нова версия; AMD Radeon R5 или по-нова версия.
Памет 2 GB vRAM
Съхранение 10GB

>>> Изтеглете Wondershare Filmora9 тук <<<

Е, това е поглед към препоръките за приложения за редактиране на видео в YouTube, които са подходящи за използване от начинаещи, както на телефони с Android, компютри, така и на лаптопи.

Има и връзка за изтегляне на приложение за видео редактор за YouTube, което можете да опитате да изтеглите и инсталирате.

Изграждането на канал за превръщане в топ YouTuber със сигурност не е лесно. Отнема много усилия и последователност със сигурност. Успех и поддържайте духа, банда!

Прочетете също статии за редактиране на видео или други интересни статии от Chaeroni Fitri .