гледайте техния невиждан филм (2017) пълен филм

Искате ли да гледате филма Онези невидими (2017)? Хайде, гледайте безплатно излъчване на филма The Invisible Full на Jalantikus!

Тези, които са невидими е индонезийски филм на ужасите, който излезе на 11 октомври 2017 г. В този филм участват Естел Линден и София Латжуба .

Този филм е написан от дете индиго и индонезийски YouTuber на име Billy Christian . Той каза, наистина, този филм е адаптиран от истинска история, банда.

Ако ви интересува филмът на ужасите, озаглавен „Тези, които са невидими“, по-добре просто разгледайте следващата статия на ApkVenue.

Синопсис на невидимия филм (2017)

Сарас е дете индиго, отгледано само от майка си на име Линда . От детството си Сарас може да вижда невидими същества.

Линда има сладкарски бизнес, за да издържа семейството си. Освен Сарас, Линда има още едно дете на име Ларас, което е по-малкият брат на Сарас.

Тъй като е заета и рядко обръща внимание на Сарас, Линда не вярва в способността на Сарас да вижда и общува с духове.

Това кара връзката между двамата да не се разбира добре. На 17-годишна възраст Сарас често е обсебен.

Линда пита сестра си, която е психолог, да лекува Сарас. Брат й обаче отказал и казал, че Линда трябва да е истинската майка, която трябва да помогне на Сарас.

Веднъж Сарас бил приближен от дух на име Динда, който умрял поради тормоз от приятеля си. Той помоли Сарас да поговори с майката на Динда.

От друга страна, отношенията на Сарас и Линда се разраснаха още повече, когато и двамата изразиха взаимни разочарования и се обвиниха взаимно.

Интересни факти за техния невиждан филм (2017)

Ако не сте се почувствали заинтересовани да гледате филма Те са невидими, първо трябва да прочетете някои интересни факти за този филм, банда.

  • Този филм е първият филм на ужасите с участието на актрисата София Латюба.

  • Историята на филма е базирана на истинска история. Съобщава се, че самият призрак разказва своята житейска история чрез детски посредник индиго, Frisly Balqis .

  • Във филма участват 20 статисти. Изненадващо, по време на стрелбата имаше 25 статисти.

  • Въпреки че по време на снимките бяха наблюдавани много призраци, нито един призрак не беше бездействащ, за да попречи на процеса на заснемане.

Гледане на филми Невидимите (2017)

Заглавие Тези, които са невидими
На живо 11 октомври 2017 г.
Продължителност 1 час 35 минути
Директор Били Кристиан
В ролите Estelle Linden, Sophia Latjuba, Bianca Здравейте
Жанр Ужас
Рейтинг Не е налично ( RottenTomatoes.com )


7,4 / 10 ( IMDb.com )

Как, банда, трябва да е забавно и наистина страшно, нали филмът? Ако искате да гледате филма Невидимите хора, просто щракнете върху връзката по-долу.

>>> Гледане на невидимия филм (2017) <<<

Това беше статията на Джака за индонезийски филм на ужасите, озаглавен Те са невидими. Сигурно е ужасно и наистина вълнуващо, банда.

Какви други филми бихте искали да гледате? Напишете отговора си в колоната за коментари, която ApkVenue предостави, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba