как да добавя fps (кадри в секунда), когато играете игри на компютър

За да получите висок FPS, разбира се, е необходимо голямо хардуерно търсене. Е, тук ApkVenue споделя как да увеличите FPS дори на стари компютри / лаптопи.

В момента играта на игри е необходимост за всеки. Не само като хоби, играта на игри също доказано облекчава стреса. Комфортът и удоволствието са основните ключове при игра на игри. В света на игрите, известен като FPS (Frame Per Second) . FPS е може би мярка за комфорта при игра на игри, защото колкото по-висок е FPS, толкова по-гладка ще бъде играта.

Комфортният среден FPS е 30-60 FPS . За да получите висок FPS, разбира се, е необходимо голямо хардуерно търсене . Е, тук ApkVenue споделя как да увеличите FPS дори на стари компютри / лаптопи.

 • 5 най-добри игри за игра на Android в Индонезия 2017
 • Line Rush, най-новата игра от LINE, която е по-готина от Subway Surfer
 • Най-готината ежедневна игра за Android септември 2016 г.

Как да добавяте FPS (кадри в секунда), когато играете игри на компютър

1. Актуализирайте VGA драйвера

Първият начин за добавяне на FPS към компютърните игри е чрез актуализиране на VGA . Това едно нещо е доста важно, тъй като VGA е един от влиятелните хардуери в играта на игри освен процесора. Така че, уверете се, че вашият компютър / лаптоп има инсталиран най- новия VGA драйвер . Ако искате да разберете, можете да проверите чрез диспечера на устройствата, след това дисплейни адаптери .

В момента има две гигантски компании в бизнеса с VGA игри, а именно AMD и Nvidia . Ако искате да актуализирате VGA, можете да преминете директно през официалния им уебсайт, AMD да премине през AMD Drivers Update и Nvidia да премине през Nvidia Drivers Update. Е, ако компютърът / лаптопът все още използва Intel Onboard VGA, можете да го проверите чрез Intel Driver Support. Но ако вашият компютър / лаптоп все още използва бордови VGA, ApkVenue препоръчва да закупите нов компютър / лаптоп, тъй като в момента много игри не поддържат бордови VGA .

2. Промяна на Windows

Вторият съвет за добавяне на FPS към компютърните игри е Tweaking Windows . Промяната на Windows е може би един от най-мощните начини за намаляване на изоставането или това е най-любимият начин за увеличаване на fps. В допълнение към повишаване на комфорта при игра на игри, ощипването може също да намали бавността на компютър / лаптоп. Ето някои от настройките, които ApkVenue препоръчва, така че да играете игри по-гладко и по-удобно.

Премахване на анимационни ефекти в Windows

 • Първата стъпка е отворете System Properties , след това отидете в раздела Advance и изберете Performance .

 • След това отидете в раздела Визуални ефекти и коригирайте за най-добра производителност . След това щракнете върху Приложи .

Задаване на броя ядра на процесора

 • Win + R, след това напишете msconfig , след което ще се появи конфигурацията на системата .
 • След това отидете в раздела Boot и изберете Advanced Options .

 • След това, в Брой процесори, проверете и изберете според общия брой на вашите ядра на процесора . Ако имате 4 ядра, изберете номер 4. Ако сте щракнали върху Приложи, направете рестартиране на вашия компютър / лаптоп.

3. Използване на D3DOverrider

D3DOverrider е достатъчно мощен софтуер за увеличаване на FPS. Този софтуер използва системата за тройно буфериране . Какво е тройно буфериране? Когато играем игри или рендираме, със сигурност се нуждаем от нещо, наречено буфер . Е, този буфер служи за временно съхраняване на данни във VRAM, преди да ги покаже на монитора.

С буфера , производителността на лаптопа при игра на игри автоматично ще се увеличи. Следователно е необходимо тройно буфериране, ако играта внезапно изостава в средата на играта. В допълнение, тройното буфериране също се оказа ефективно при увеличаване на FPS. За да направите тройно буфериране, силно се препоръчва да използвате D3DOverrider. Стъпките са както следва:

 • Отворете приложението D3DOverrider, след което щракнете върху изображението с форма на плюс, както е показано по-долу.

 • След това изберете играта, за която FPS ще бъде увеличен (например PES 2016), след което щракнете върху отвори .

 • Последната настройка е както е показано по-долу.

4. Овърклок на хардуера

Овърклокът е актът на увеличаване на тактовата честота на даден компонент , с други думи, стартирането на компонента с по-висока скорост, отколкото е дошла. Овърклокът обикновено се извършва за CPU или GPU. Така че, процесор, който има скорост от 2,5 Ghz, може да бъде увеличен до 3,0 Ghz.

Овърклок може да се извърши чрез BIOS или чрез допълнителен софтуер . Един от софтуера за овърклок е Rivatuner, SetFSB и MSI Afterburner . Този процес на овърклок обаче е много рисков, тъй като може да накара овърклокиращият компонент да се нагрее бързо и също така бързо да се разпадне. Въпреки това, много хора са готови да овърклокват, за да получат комфортен FPS.

Това бяха някои начини за увеличаване на FPS (Frames Per Second) при игра на игри. Освен метода по-горе, хардуерните възможности , които имате, също трябва да имат голямо влияние при играта на игри. Ако имате предложения или въпроси, можете да ги напишете в колоната за коментари. Надявам се, че е полезно!