как временно да деактивирате WhatsApp на мобилния телефон

Как временно да деактивирате WA, се оказва, че можете да го направите. Любопитен? Хайде, вижте ръководството за това как временно да изключите Whatsapp на Android и iPhone.

Как временно да деактивирате WA е трик, който трябва да овладеете. Познавайки този трик, можете за миг да се успокоите от суматохата на работата и живота.

Сигурно повечето хора са се чувствали раздразнени, защото много чатове идват от групата WhatsApp, от приятели, началници и други роднини.

Всъщност, често чатът в групата на WA пречи на многобройните входящи известия . Особено ако искате да се успокоите, досадно е, че таблата за уведомяване продължават да изскачат.

Е, ApkVenue има начин временно да деактивира WA както на мобилен телефон с Android, така и дори на iPhone. Можете да практикувате този трик веднага и да избягвате досадни известия.

Как временно да деактивирате WhatsApp на Android и iPhone

Как да деактивираме WA може да бъде помощник за онези от вас, които винаги са преследвани от работа и искат да се успокоят за момент. Уведомяванията на WA, които идват многократно, наистина са много досадни.

Това може да бъде измамно, като деактивирате Whatsapp, така че чатът да ви бъде изпратен, само докато състоянието е изпратено / изпратено или просто маркирайте едно .

Освен това виждате и съобщения в WhatsApp, които са били изпратени / изтрити чрез статията, която ApkVenue е написал на тази връзка . По този начин можете да разберете какви съобщения са изпратени преди.

Можете да деактивирате Whatsapp по различни начини, както с приложение, така и без приложение, а методите, които ApkVenue ще осигури, включват телефони с Android и iPhone.

Как временно да деактивирате WhatsApp на Android без приложение

Първият начин за Off WA, ApkVenue, започва от най-простия и може да бъде направен без използване на допълнителни приложения. Номерът е да принудите да спрете или да спрете приложението WhatsApp.

С тази сила на спиране приложението WhatsApp временно ще спре, така че няма да ви безпокоят известията за чат или входящите повиквания.

Как се прави също е много лесно да се практикува и ето пълните стъпки:

 • Стъпка 1 - Отворете настройките на мобилния си телефон и кликнете върху Приложения или Приложения .
 • Стъпка 2 - Намерете и щракнете върху приложението WhatsApp .
 • Стъпка 3 - Щракнете върху Принудително спиране и изберете Ok, когато получите известие.
 • Стъпка 4 - В допълнение към Force Stop, можете също да изключите известията чрез колоната за известия, след което да изберете Block Като снимката по-долу.

С комбинация от принудително спиране и изключване на известия вашият WhatsApp ще изглежда така, сякаш е напълно неактивен.

Нещо повече, хората, които се свържат с вас, ще видят, че номерът ви наистина е мъртъв, а не само временно деактивира WA.

Как да изключите WhatsApp, докато сте на Android с приложение

Вторият начин за временно деактивиране на WhatsApp е използването на специално приложение. Приложението, което ApkVenue препоръчва този път, е Hibernator .

Това приложение се използва за изключване на известията за приложения на Android и спестяване на батерията на мобилния ви телефон. Hibernator също ще ви помогне временно да изключите функцията WA.

За тези, които нямат това приложение, можете да го изтеглите чрез връзката, която ApkVenue предоставя по-долу:

Изтеглете Apps Utilities Ouadban Youssef

Ето пълния начин за използване на Hibernator:

 • Стъпка 1 - Отворете приложението Hibernator

 • Стъпка 2 - Превъртете надолу по екрана, докато намерите колоната Стартирано приложение

 • Стъпка 3 - Потърсете приложението Whatsapp в колоната, плъзнете надолу или нагоре, за да намерите приложението.
 • Стъпка 4 - щракнете върху знака ZZZ вдясно от думите WhatsApp. Изчакайте малко и приложението автоматично ще деактивира вашия Whatsapp.
 • Стъпка 5 - Ако искате да активирате отново приложението Whatsapp, можете да го включите от колоната Хибернирани приложения , както е показано по-долу.

Pastikan Aksesibilitas aplikasi Hibernator kamu diaktifkan lewat setting. Jika belum kamu akan berikan notifikasi akses saat ingin menonaktifkan aplikasi.

Това приложение може също да спести вашата RAM, като деактивира приложенията, които работят във фонов режим, и може да попречи на мобилния ви телефон да се загрее бързо.

Hibernator ще накара мобилния ви телефон да хибернира за момент, ефективно използван като начин за временно изключване на WhatsApp.

Как временно да деактивирате WhatsApp на iPhone

Как временно да деактивирате WA на iPhone всъщност не може да се направи, тъй като тази операционна система за мобилни телефони не позволява това да се случи.

Не сме намерили правилния начин да деактивираме приложението Whatsapp като на Android, освен чрез изключване на самите мобилни данни.

Има обаче и други начини, които можете да направите, за да избегнете известията на Whatsapp, които дразнят момчетата. Харесайте това по пълен начин:

 • Стъпка 1 - Отворете настройките на вашия iPhone
 • Стъпка 2 - Превъртете надолу и щракнете върху Известия
 • Стъпка 3 - Превъртете надолу и щракнете отново върху Whatsapp
 • Стъпка 4 - Щракнете върху лентата пързалка до правото на Разрешаване на известията за да изключите известията WhatsApp.

По този начин няма да ви притесняват известията на Whatsapp, докато отново не включите настройката Разрешаване на известия.

Без известия автоматично ще бъдете по-малко разсеяни от входящите съобщения от групи или от колегите си.

Въпреки че не можете напълно да изключите WhatsApp, поне можете да използвате този трик като начин да изключите WA данните на вашия iPhone.

Ето как временно да деактивирате Whatsapp на Android и iPhone с помощта на приложение или без приложение. Лесно, нали?

С този трик, който ApkVenue споделя, ще можете да си починете от суматохата на външния свят и да се върнете, за да се успокоите в благоприятни условия.

Не забравяйте да напишете мнението си в графата за коментари, момчета, ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Даниел Кахяди .