10-те най-нови и най-модерни приложения за хакери за компютър 2020!

Искате ли да се научите да хакнете като професионален хакер? По-добре просто изтеглете приложението за компютърни хакери, което е най-сложното в момента, внимавайте, ApkVenue не понася!

Всеки хакер , разбира се, има няколко инструмента за хакване, които да подпомогнат действията им. Инструментите за хакване на операционни системи Windows и Linux са широко достъпни в киберпространството.

Някои от тези инструменти за хакване са създадени специално с конкретна цел. Където всеки има предимства и недостатъци.

Затова този път ApkVenue направи списък с 10 - те най-добри безплатни софтуера за хакерски инструменти за Windows и Linux.

Докладвайки от Prophethacker, с тези инструменти за хакване можете да се научите да правите различни трикове за хакване .

Разбира се, тази статия е показана само за увеличаване на знанията и учебните медии. Веднага ето 10 - те най-добри безплатни хакерски инструмента за Windows и Linux OS.

Хакерско приложение за хакване на компютър

1. Nmap

Nmap (Network Mapper) е безплатна програма с отворен код за проучване и анализ на сигурността на мрежата. Някои хора може да са запознати с голямото име Nmap.

Този инструмент за хакване съществува отдавна в подземния свят (червено: хакване). Nmap е проектиран да знае кои портове са отворени или не са филтрирани правилно.

Всъщност мрежовите администратори го използват, за да установят сигурността на собствената си мрежа. Nmap ще картографира разнообразна важна информация в мрежата, включително информация за хоста, услуги , операционни системи, видове изпратени пакети, защитни стени и други.

Вижте как да изтеглите приложението за хакери по-долу.

Gordon Lyon Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Скенер за дистанционна сигурност на Nessus

Nessus Remote Security Scanner е много популярен софтуер и се използва широко от световните организации за мрежова сигурност. Днес Nessus се използва от над 75 000 организации по целия свят.

Този инструмент за хакване се използва за откриване на дупки в сигурността в мрежата. Всъщност Nessus вече не е програма с отворен код , но Nessus все още може да се използва безплатно.

Изтеглете приложението за хакер на компютъра по-долу тук

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

3. John the Ripper (най-доброто приложение за хакване на компютър)

John The Ripper е добре познат хакерски инструмент, който често се използва за бързо разбиване на парола и е достъпен на много платформи, включително UNIX, Windows, DOS, BeOS и OpenVMS.

Основната цел на John The Ripper е да открива слабостите на паролите в UNIX системите (включително Linux). John The Ripper е програма, която може да помогне на администраторите да определят възможността за парола .

Въпреки това, Джон Изкормвача се използва и от страна на неоторизирани лица, за да получите по- потребителя парола .

Изтеглете приложението за хакер на компютъра по-долу тук

Хакерски приложения за други компютри ..

4. Никто

Nikto е хак инструмент за проверка на уязвимости в Apache. Така че можете да разберете къде са дупките на уеб сървър.

Процесът на сканиране наистина е необходим, за да се анализира дали създаденият от вас уеб сървър няма недостатъци или дори много недостатъци.

Изтеглете приложението за хакер на компютъра по-долу тук

Помощни програми Cirt.Net ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Acunetix Web Vulnerability Scanner

Acunetix Web Vulnerability Scanner е софтуер за откриване на уязвимостта на даден сайт, който се използва широко от експерти по сигурността и уеб разработчици, за да провери сигурността на изградените от тях уебсайтове.

Можете да извършите механизъм за сканиране, който може да открие уязвимости или уязвимости . Трябва само да въведете адреса на уебсайта, който ще бъде сканиран , след което Acunetix автоматично ще провери вашия сайт.

Изтеглете скенера за уеб уязвимости Acunetix

6. P0f

P0f е инструмент, който използва усъвършенстван масив , който може да извършва пасивни пръстови отпечатъци.

P0f е доста уникален инструмент за пръстови отпечатъци на операционната система , тъй като не изпраща пакети до целта, а само взема пакетите и ги изследва, за да определи операционната система, която ги е изпратила.

Изтеглете P0f

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ lcamtuf.coredump.cx

7. Wireshark

Wireshark е безплатен анализатор на пакети с отворен код . Тези устройства се използват за решаване на мрежови проблеми, анализ, разработване на софтуер и комуникационни протоколи и обучение.

Първоначално наречен Ethereal, през май 2006 г. проектът е преименуван на Wireshark поради проблеми със запазените марки.

Wireshark.org Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Метасплойт

Metasploit е софтуер за сигурност, който често се използва за тестване на устойчивостта на системата чрез използване на софтуерните слабости на системата.

Metasploit може да се използва за тестване на уязвимостите на компютърните системи за тяхната защита или за влизане в отдалечени системи .

Подобно на много инструменти за информационна сигурност, Metasploit може да се използва както за легитимни, така и за неоторизирани дейности.

Изтеглете Metasploit

9. Гума

Eraser е мощен инструмент за сигурност за Windows, който ви позволява напълно да изтриете чувствителни данни от твърдия диск .

Този инструмент за хакване работи с Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP и DOS. Тази гума гарантира, че данните, които изтривате, са напълно изтрити.

Изтеглете приложението за хакер на компютъра по-долу тук

Безплатни приложения за производителност, lowjoel и samit ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Инструментариум за социални инженери

Основната функция на инструментариума за социални инженери е да получава информация, да получава разрешения за достъп и много други неща.

Инструментарият Social Engineer Toolkit съдържа колекция от инструменти за хакване, които са фокусирани върху атакуването на слабостите на потребителя / човека в Pen-Test.

Основната цел на инструментариума за социални инженери е да симулира атака на социален инженер, така че да позволи на проверяващия система ефективно да тества как работи атаката.

Изтеглете приложението за хакер на компютъра по-долу тук

Това е колекция от най-добрите безплатни софтуерни инструменти за хакване на Windows и Linux OS.

Наистина трябва да научите този инструмент за хакване и трябва да бъдете овладени, ако наистина сте замесени в света на хакерството . Разбира се, можете да практикувате на собствен компютър.

Това е всичко от Джака, Васалам!