не дълбоката мрежа, тук са 10-те най-страшни забранени сайта в света!

забранените сайтове в този ужасен свят със сигурност са създадени от тези, които носят отговорност и обвиняват функционирането на интернет.

Чрез интернет цялата информация може да бъде получена лесно и бързо. Дори сега Интернет не е само средство за търсене на информация, започнаха да се правят различни цифрови транзакции. Можете ли да си представите как би бил животът ни, ако днес нямаше интернет?

Но това не винаги е положително, интернет също може да бъде ужасно място. Това се случва, защото има безотговорни страни, които злоупотребяват с функциите на интернет, като например предоставяне на забранени сайтове в ужасния свят.

  • 10 тайни сайтове, които потребителите на Google НЕ ЗНАЮТ
  • Хакери, Психопати към убийци, това са 5 ужасяващи факта в Deep Web
  • 5 важни сайта, за да се отървете от скуката и стреса поради назначения

Най-ужасните забранени сайтове в света

Дори и без да влезете в Deep Web, има таблици на ужасни сайтове, които могат да бъдат достъпни свободно. Някои от тях са затворени или блокирани, но някои все още могат да бъдат достъпни чрез измама. Има и ужасни сайтове, които са ...

1. Опентопия

В Opentopia можете да получите достъп до хиляди камери за наблюдение, разпръснати на няколко места в няколко държави. Въпреки че нямате достъп до всички камери, можете да изберете дали искате да виждате камери за наблюдение в определена къща или сграда.

С Opentopia е ясно, че границите на личния живот стават все по-пристрастни. Можете ли да си представите дали този зловещ сайт се използва от безотговорни хора за шпиониране на определени хора?

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Човешка кожа

Модните артикули от кожа винаги са скъпи. Но какво се случва, ако е направено от човешка кожа? Е, на сайта на Human Leather има чанти, портфейли и обувки от човешка кожа. Твърди се, че на този сайт има торби, които се продават за 395 милиона IDR. Ужасен ли си?

3. Самоубийство Ръководство

На хората, които са разстроени или депресирани, е строго забранено да отварят сайта за справочници за самоубийства . Причината е, че както подсказва името, този сайт е готов да ви научи наръчник за самоубийство. За мой ужас този сайт дори очертава процентния риск и успеха на някои видове самоубийства. Луд!

4. Pro Ana

Почти същото като ръководството за самоубийства, Pro Ana е и страховит сайт, който предлага начини за самоубийство. Разликата е, че Pro Ana го предлага по-нежно, а именно чрез екстремна диета с анорексичен и булимичен начин на живот .

Този начин на живот ви позволява да не ядете с дни, за да можете бързо да отслабнете. Съобщава се, че има достъп до този сайт, който е починал поради спазване на указанията в този форум.

5. Hurtcore

Hurtcore е страховит сайт, който е готов да ви представи разнообразие от кървави или отвратителни снимки, пълни с насилие и кръв. Този сайт се развълнува заради циркулиращото видео на мъчения на японки.

6. Cannibal Cafe

Така че най-критикуваният сайт в много страни, Cannibal Cafe, който е основан през 1994 г., е специален форум за канибали. Освен че е място за дискусии, транзакциите също са чести на този забранен сайт!

В Cannibal Cafe всички потребители могат да купуват човешко месо онлайн! Колкото по-ужасно, потребителят може да предложи да бъде изяден от другите. Ужасен, нали?

7. Creepypasta

Досега Creepypasta е най-популярният онлайн сайт на ужасите. През 2014 г. обаче 14-годишен тийнейджър наръга съученик, че е бил твърде активен на забранен сайт в света.

Същата година се съобщава, че имало дете, което имало сърцето да изгори къщата и цялото семейство в нея. Оказа се също, че е посетител на Creepypasta. Оттогава този сайт стана още по-ужасяващ и забранен.

8. Информация за катастрофата на самолета

Кой не би се ужасил от последните записи на катастрофирали жертви? Е, според съобщенията на уебсайта Plane Crash Info има записи на самолетни катастрофи от 1960 г., които да слушате. Осмелявам се?

9. Rent-a-Hitman

Както подсказва името, възможно е да наемете услугите на наемен убиец в Rent-a-Hitman . Можете да наемете убийци за различни цели, от нараняване на жертвата до убийството му на място. Наистина ужасен, нали?

Но зад ужасната услуга, която предлага, този сайт има и добра страна. Кои убийци не трябва да се използват за мишени на възраст под 16 години и 10 популярни фигури в света.

10. Shaye Saint John

Представяли ли сте си някога как би изглеждал стар сайт? Просто проверете Shaye Saint John . Това, което прави този сайт ужасен, е историята зад постоянството на този стар училищен сайт и до днес.

Въпреки това, Shaye Saint John е измислен герой под формата на страховита кукла, направена от Ерик Фурние. Казва се, че Shaye е супер модел, който е попаднал в инцидент. След смъртта на Фурние през 2010 г., този сайт е изоставен досега.

Как се осмелявате да получите достъп до най-зловещите забранени сайтове в света по-рано? По-добре не бъдете безразсъдни, страхувайте се, че ако влезете по грешен път и нямате сили за себе си, това всъщност ще има отрицателно въздействие.

Хайде, внимавайте в интернет!