7 безплатни приложения за подобряване на последователите на Instagram 2020

Търсите приложение за бързо добавяне на последователи в Instagram? Тук ApkVenue дава предложения за най-доброто и безплатно приложение за подобряване на последователите на IG през 2020 г.

Приложението за подобряване на последователите на Instagram е наистина задължително, ако винаги се чувствате непълноценни, защото нямате много последователи в IG, банда.

Всъщност в света на социалните медии понякога броят на последователите е параметър за популярността на човека . Нищо чудно, че мнозина искат да увеличат броя на последователите си.

Искате ли да знаете как да увеличите последователите си в Instagram с приложение, което можете да направите лесно и безплатно?

Ето защо в тази статия ApkVenue ще прегледа препоръките за приложението за подобряване на последователите на Instagram за 2020 г., което можете да опитате. Слушай, да!

Колекция от най- бързите и най-добрите приложения за добавяне на последователи в Instagram за 2020 г.

Преди да изтеглите приложението за подобряване на последователите на Instagram по-долу, ApkVenue ви напомня да внимавате с акаунта в Instagram, който имате.

Уверете се, че няма съмнителни методи, например въвеждане на имейл адрес и парола, които могат да бъдат изложени на риск от хакване на акаунт в Instagram, знаете ли.

Вместо да се бавите повече, просто погледнете пълния преглед на приложението за най-добри последователи на Instagram за 2020 г., както следва, банда.

1. Последователи Insight за Instagram

Източник на снимки: play.google.com

Първото приложение, което ApkVenue препоръчва, е Followers Insight за Instagram . Всъщност това приложение няма да увеличи моментално броя на последователите на вашия IG акаунт, банда.

Но ако го използвате и анализирате правилно, гарантирано е, че последователите ви ще избягат за кратко време, особено когато се комбинират с готини надписи в Instagram, знаете ли!

Това безплатно приложение за подобряване на последователите на Instagram ще показва прозрения от вашия акаунт, като например нарастване на броя на последователите, ангажираност и т.н.

Уникално, това приложение, добавено към последователите на Instagram, ви позволява да въведете повече от един IG акаунт, който да анализирате едновременно, банда.

Подробности Последователи Insight за Instagram
Разработчик Елегантен
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.8MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Insight Insight за Instagram тук:

2. Последователи - Непоследователи

Източник на снимки: play.google.com

Един от начините да увеличите последователите на Instagram по органичен начин е да следвате други хора, които имат същите интереси, като техните публикации , и да се надявате, че те ще бъдат последвани обратно.

Ако в крайна сметка не бъдете следени , разбира се, просто трябва да прекратите следенето на акаунта в IG. За да го улесните, можете да използвате приложението Followers - Unfollowers .

С това безплатно приложение за подобряване на последователите без монети можете да разберете кой не отменя вашия акаунт, за да можете веднага да го прекратите .

О, да, при извършване на процеса на прекратяване на следенето , ApkVenue препоръчва максимум 100 души на ден. Това е така, че акаунтът ви в Instagram да не се счита за бот .

Подробности Последователи - Непоследователи
Разработчик последователи-неописани
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете последователи - прекратете следенето тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

3. Промоция на реални последователи (APK Увеличаване на промоция на последователи IG акаунт)

Източник на снимката: apkplz.net

Ако искате да намерите приятели в киберпространството със същите интереси и интереси, трябва да опитате приложение, наречено Real Followers Promo .

Това приложение за увеличаване на индонезийските последователи наистина може да бъде изтеглено безплатно, но в употреба ви трябват монети, за да правите различни неща, включително добавяне на последователи .

Сега, използвайки Промоцията на истински последователи, вие също трябва да сте бдителни, защото акаунтите, които ви следват , са просто ботове , банди.

Подробности Промоция на истински последователи
Разработчик Самолет човек
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 19.61MB

Изтеглете Промоция на истински последователи тук:

Други приложения за добавяне на последователи на IG ...

4. BoostFollowers

Източник на снимки: apkpure.com (Това приложение, добавено към последователите на IG, ще предостави препоръки за hashtag, които се търсят от потребителите.)

Един от триковете за Instagram да получава публикации, виждани от други хора, е да използва хаштагове . Така че не е чудно, че този начин за добавяне на последователи на IG е доста успешен.

За тези от вас, които не искат да си правят труда да избират хаштагове, които са заети да търсят много хора, можете да използвате приложение, наречено BoostFollowers .

За да получите препоръки за hashtag на Instagram, трябва само да играете мини-играта в него. След това просто трябва да копирате и поставите хаштага в публикацията си !

О, да, всеки път, когато приложението за подобряване на последователите на Instagram без парола предоставя препоръки за hashtag , има и потенциален брой последователи, които можете да получите, знаете ли!

Подробности BoostFollowers: Вземете повече последователи, като използвате Hashtags
Разработчик Безплатни последователи Pro
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 6.9MB

Изтеглете BoostFollowers тук:

5. Анализатор на последователи за Instagram

Източник на снимки: play.google.com

Искате ли да знаете тайните на вашите приятели, които са се превърнали в знаменитости ? Е, можете също да следвате стъпките, като използвате приложението Follower Analyzer за Instagram .

Това приложение не само предоставя информация за вашия IG акаунт, но също така може да анализира акаунтите на други хора в Instagram, за да разбере тайните им.

Тук можете да разберете кои снимки или видео публикации на потребителите на Instagram харесват най-много. Можете също така да разгледате техните профили, за да разгледате страхотната биография на Instagram, която използват.

С това приложение за увеличаване на индонезийски и чуждестранни последователи на IG със сигурност можете да създадете правилното съдържание, така че последователите на Instagram да се увеличават бързо!

Подробности Анализатор на последователи за Instagram
Разработчик Maximo Lab
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 5.9MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Follower Analyzer за Instagram тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Повдигане на вентилатора

Източник на снимката: apkpure.com

Подобно на BoostFollowers, безплатно приложение за подобряване на последователите на Instagram, без да добавяте към следното, също ще препоръча популярни хаштагове, за да получите много последователи.

Може би сте любопитни, как може един хеш-маркер да достигне до много потребители в IG? Накратко, хората търсят с помощта на хаштагове, които позволяват вашите публикации да се виждат от другите.

Особено в този момент можете да изпълните този знак, които съответстват на вашите интереси, например интересите ви в света на видео редактиране , фотография, и така нататък, банди.

Подробности Повдигане на вентилатора
Разработчик Повдигане на вентилатора
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.3MB

Изтеглете Fan Lift тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Ana.ly - Анализатор на последователи за Instagram

Източник на снимки: play.google.com (Това приложение за подобряване на последователите е може би доверено с добра оценка в Google Play Store.)

Името на последното допълнение към последователите на Instagram, което ApkVenue препоръчва, е Ana.ly - Анализатор на последователи за Instagram, който има много функции, банда.

Освен че можете да видите прозрения за лични и конкурентни акаунти в Instagram, ще ви бъдат представени и различни уникални функции за анализ на вашите последователи.

Например при търсене на призрачни последователи , а именно последователи на акаунти в IG, които никога не коментират или харесват вашите публикации. Подобно на думата, това е просто тих читател .

Подробности Ana.ly - Анализатор на последователи за Instagram
Разработчик Meepo Dev
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Ana.ly - Анализатор на последователи за Instagram от тук:

Е, това е най -бързото и най-доброто приложение за подобряване на последователите на Instagram за 2020 г., банда. Освен това можете да се възползвате и от вградената функция за прозрение чрез Instagram Business.

Но това, което е ApkVenue, по-добре не използвайте продавачи последователи, защото обикновено това е просто бот, който ще даде на вашия акаунт лоша ангажираност , знаете.

Кой метод е по-добре да използвате? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу. Успех и дано е полезно, да!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от JalanTikus .