7 ефективни начина за справяне с течаща батерия за мобилен телефон с Android

Има няколко неща, които могат да причинят изтичане на батерията на вашия смартфон. Като се започне от зареждане, което не се отстранява, когато батерията е пълна, зареждане с фалшиво зарядно устройство и много други, разбира се.

Ако сте изпитали нещо досадно като смартфон, който внезапно се изключва сам, може да се окаже, че вашият смартфон е изпитал батерия. Това със сигурност е нещо много досадно, особено когато играете на смартфон.

Има няколко неща, които могат да причинят изтичане на батерията на вашия смартфон. Като се започне от зареждане, което не се отстранява, когато батерията е пълна, зареждане с фалшиво зарядно устройство и много други, разбира се.

Е, този път ApkVenue ще предостави 7 ефективни начина за преодоляване на изтичаща Android мобилна батерия . Любопитни ли сте за сложните методи? Нека просто разгледаме следната статия.

  • Внимавай! Тези 5 неща са най-склонни да карат смартфоните да експлодират, не. 5 Най-често!
  • Как да проверите приложенията за източване на батерията на Android без ROOT
  • 4 технологии, които могат да направят батериите на смартфоните да издържат цял ​​живот

7 ефективни начина за преодоляване на течаща батерия на HP за Android

1. Подмяна на батерията

Въпреки че се изисква доста скъпа такса, подмяната на батерията е най-ефективното решение за решаване на течащата ви батерия. Ако обаче вашият смартфон използва вградена батерия, трябва да бъдете внимателни, когато го сменяте, защото изисква допълнителни и подробни усилия. Така че, трябва да го замените в официалната услуга за фенерче от вашия смартфон.

2. Не пускайте отново смартфона си, докато зареждате батерията

Възпроизвеждането на смартфон по време на зареждане на батерията е много опасно, защото може да нагрее смартфона . Освен това този метод може също да повреди батерията и да я накара да се зарежда по-дълго. Така че, опитайте, така че да можете да зареждате батерията на смартфона си, без да го докосвате или изключвате, така че да е по-бързо и да удължи живота на батерията ви.

3. Зареждане с оригинално зарядно устройство

Оригиналното зарядно устройство е официално зарядно, което със сигурност ще бъде безопасно, ако се използва на вашия смартфон. От друга страна, ако използвате фалшиво или фалшиво зарядно устройство, вашият смартфон ще се загрее бързо и батерията ви също ще се счупи или изтече бързо.

4. Не използвайте приложения, които могат да повредят смартфона

Често пъти ще изтегляме приложения незаконно, защото приложението, което искате да изтеглите, не е в Google Play Store. Това всъщност е много опасно, защото може да се окаже, че сайтът, който създавате за изтегляне на приложението, ще носи вирус, който разбира се може да навреди на вашия смартфон.

5. Не позволявайте на HP да умре напълно

Ако оставите вашия HP да умре напълно или докато достигне 0%, тогава трябва да го спрете отсега нататък. Препоръчваме ви да го зареждате, когато батерията достигне 20%, така че батерията да издържи по-дълго и да не се изтощи лесно.

6. Не играйте игри, докато зареждате

Ако често играете игри по време на зареждане, той ще нагрее вашия смартфон, така че да може да повреди батерията и смартфона ви. Освен това зареждането на батерията също става много бавно, в някои случаи дори се казва, че има смартфони, които експлодират при възпроизвеждане, докато се зареждат.

7. Използване на Power Bank

Ако батерията ви се изтощи много, можете да вземете Power Bank, когато пътувате. С това не е нужно да се притеснявате, че вашият смартфон ще умре, защото можете да го зареждате чрез Power Bank, ако не намерите електрически контакт.

Е, това са 7 ефективни начина за преодоляване на изтичащата Android мобилна батерия . Ако има други начини, моля, напишете в графата за коментари и също споделете тази статия с вашите приятели, роднини, семейство и социални медии, момчета. Надявам се, че е полезно.