5 приложения за редактиране на снимки за свиване на стомаха на телефони с Android и iPhone

Как да направите тънко тяло с приложения за редактиране на снимки на телефони с Android и iPhone.

Напоследък селфитата и вефитата станаха част от нашия начин на живот.

Но често се чувстваме недоволни от резултатите от снимки на селфита или wefie, защото външният ни вид изглежда по-малко от оптимален, като разтегнат стомах.

Сега, за да преодолее недоволството от раздутия стомах, този път ApkVenue споделя как да свиете стомаха на мобилен телефон, като използвате следното приложение за редактиране на снимки.

Приложение за редактиране на снимки за свиване на корема на HP

Приложенията за редактиране на снимки наистина са разпръснати в Google Play Store и AppStore. Въпреки това, от многото налични приложения, има някои уникални приложения за редактиране на снимки.

Това са 5 приложения за редактиране на снимки, които можете да използвате за отслабване на тялото или свиване на стомаха.

1. Body Editor

Можете да получите редактора на тялото в Google PlayStore. Това приложение може да направи стомаха ви да изглежда по-малък или по-тънък и по-висок, за да можете да изглеждате като модел.

Бъдете на показ, за ​​да изглежда тялото ви по-тънко с това приложение. Първият е автоматично тънък. Auto Slim автоматично ще редактира вашите снимки

Второ, има ръчен режим, където можете да регулирате собствената си височина по желание. След като снимката бъде редактирана, можете да видите външния си вид преди или преди и след или след . В Google PlayStore това приложение е оценено с 4.6.

2. Кльощава камера

Потребителите на Apple Store могат да получат страхотен външен вид с Skinny Camera .

Издадено през 2009 г., това приложение може да ви направи по-високи и по-тънки в снимките. Можете да видите теглото си намалено с 4 9 кг с Skinny Camera.

Как да свиете стомаха с това приложение също е много лесно. Можете да изберете нормален системен режим, а след това слаб режим. За съжаление това приложение не може да се изтегли безплатно. Трябва да платите 12 хиляди IDR, за да изтеглите Skinny Camera.

3. MeituPic

За потребителите на Android можете да свиете стомаха си с приложението за редактиране на снимки MeituPic .

MeituPic може да редактира стомаха, за да изглежда по-тънък. Освен това, това приложение за редактиране на снимки може също така да премахне дефектите и бръчките по лицето и да направи очите да изглеждат по-привлекателни.

Има и по-висока функция, която може да направи тялото по-високо. Това приложение е изтеглено повече от 300 милиона в Google PlayStore и Apple Store.

4. Пролет

Изтеглено от повече от 4 милиона потребители на Android в 217 държави, това приложение за редактиране на снимки може да ви направи да изглеждате естествено по-тънки.

Тази пролет предлага три възможности, да изглеждате по-тънки на снимки, по-високи и да променяте размера на лицето си.

За да свиете стомаха с помощта на приложението за редактиране на снимки Spring, щракнете върху изображението на лицето от дясната страна на екрана и поставете кръга на зърната около лицето, така че лицето ви да не става по-тънко, когато свивате стомаха в тази опция.

След това плъзнете стрелките наляво и надясно, за да свиете стомаха, както желаете.

5. RetouchMe

И накрая, има приложението RetouchMe, което ще промени вашите снимки, за да изглеждат като модели за нула време.

Това приложение, изтеглено от повече от 15 милиона потребители, може да ви помогне да получите идеалното лице и тяло.

Снимките, които ReTouchMe предлага, включват тънка талия, плосък корем, стегнат и еластичен гръб, тънки ръце, увеличаване на мускулната маса и стегната кожа без мастни гънки.

Ето как да свиете стомаха, като използвате приложение за редактиране на снимки. Можете да изберете кое приложение ви харесва. Надяваме се полезно и моля, опитайте!

Прочетете също статии за приложението за редактиране на снимки или други интересни статии от Andini Anissa .