най-лесният и ефективен начин да се отървете от положителния интернет

Искате ли да знаете как да преодолеете най-мощния положителен интернет? Вижте най-новите съвети и трикове за това как да се отървете от положителния интернет, най-бързата и най-лесната 2020.

Положителният интернет е един от начините на правителството да ни попречи да получим достъп до някои сайтове, за които се счита, че съдържат порнография и SARA.

Ако някой се опита да осъществи достъп до такъв злонамерен сайт, той ще бъде пренасочен към положителен интернет сайт. Само си представете, че положителният интернет е бариера.

Това се отнася за всеки, който използва интернет в Индонезия с помощта на приложение за браузър през смартфон или компютър.

Е, за тези от вас, които искат да влизат в определени сайтове, без да бъдат обезпокоявани от положителния интернет, ApkVenue има начин да преодолее положителния интернет за потребителите на Android и PC.

Как да преодолеем позитивния интернет на телефони с Android

За потребителите на мобилни телефони с Android, които често сърфират, използвайки своите мобилни телефони, е вероятно те често да се пресичат с положителен интернет .

Понякога позитивният интернет блокира чужди форумни сайтове като Reddit, които всъщност не са твърде опасни или съдържат порнографско съдържание.

Затова този път ApkVenue ще сподели съвети как да се отървете от положителния интернет на мобилни телефони Andoid със и без приложения.

1. Как да премахнем положителния интернет на телефони с Android без приложения

Сякаш сте запознати с положителния интернет на Android, има много сайтове, които предоставят прокси услуги за проникване на защити като тази.

Без да е необходимо да изтегляте и инсталирате приложения, можете веднага да сърфирате в интернет, без да се притеснявате, че ще бъдете блокирани от позитивния интернет.

Можете да направите как лесно да се отървете от положителния интернет на мобилен телефон с Android с услуга, наречена Proxy Site .

Прокси сайтът е подобна на VPN услуга, до която имате достъп, без да се налага първо да я инсталирате. Ето стъпките за това как да преминете през положителния интернет чрез прокси сайт

 • Стъпка 1 - Достъп до уеб прокси, наречен Прокси сайт на (//www.proxysite.com/), и сменете сървъра на ЕС сървър, след което попълнете уебсайта, до който искате да влезете.
 • Стъпка 2 - Въведете връзката към сайта, до която искате да влезете, в наличното поле за url и след това натиснете бутона Go .

Автоматично се свързвате автоматично с прокси сървъра и имате свободен достъп до всеки сайт, без да се притеснявате за положителен интернет.

Как да се отървете от интернет и двете Telkomsel е много практично, защото не се нуждаете от допълнителни приложения, когато го използвате.

2. Как да премахнем положителния интернет на телефони с Android с приложения

Е, освен че използвате уеб прокси, можете да използвате и VPN, за да преодолеете положителния интернет на мобилен телефон с Android, предоставен от трета страна.

VPN или виртуална частна мрежа ви позволява достъп до сайтове със защита и свобода. Използвайки VPN, вие също ще бъдете защитени от тракери.

Как да избегнете положителния интернет, използвайки това приложение, може да бъде най-добрата алтернатива за тези от вас, които често имат проблеми и с интернет. Ето стъпките за използването му.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Turbo VPN и за тези от вас, които нямат това приложение, можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу.

Изтеглете приложението Turbo VPN тук!

 • Стъпка 2 - Щракнете върху символа на морков в долния център на екрана на мобилния ви телефон и изчакайте да се свържете.
 • Стъпка 3 - Ако за първи път използвате решението за положителен интернет с това приложение, натиснете OK, когато се появи известието за искане за разрешение.
 • Стъпка 4 - Ще получите известие, когато сте свързани, сега можете да сърфирате в интернет свободно и защитено без никакви притеснения.

Как да преодолеем положителния интернет на компютър или компютър

Следващото е да преодолеете лесно позитивния интернет на компютър, банда. Положителният интернет никога не е бил безразборен и ще е насочен към всички устройства без изключение.

За щастие има много начини за решаване на този проблем и този път ApkVenue ще обсъди 2-те най-добри алтернативи, налични в момента.

Стъпките, които трябва да направите, са много прости и не се нуждаете от много интернет квота. Как да се направи? Хайде, нека разгледаме следното:

1. Как да премахнем положителния интернет в Chrome

Начинът да се отървете от положителния интернет в Chrome е с разширение, което можете да добавите безплатно към браузъра си Chrome.

От многото налични разширения , ApkVenue избра Browsec, за който се знае, че е доста добър в справянето с този вид проблеми.

Ето как да се справите с положителния интернет на компютър, който използва уеб браузъра Google Chrome .

 • Стъпка 1 - Щракнете върху маркировката с 3 точки в горния десен ъгъл на екрана, изберете още инструменти и щракнете върху Разширения, за да изведете нов прозорец за избор.
 • Стъпка 2 - Изберете разширения и щракнете върху Отваряне на уеб магазина на Chrome, който ще покаже различни разширения, които можете да инсталирате.
 • Стъпка 3 - Потърсете Browsec в полето за търсене.
 • Стъпка 4 - Изберете Browsec VPN и щракнете върху Добавяне в Chrome.

С това Browsec ще се включи автоматично и ще можете да сърфирате свободно в интернет. Ето как да се отървете от положителния интернет в Chrome.

2. Как да премахнем положителния интернет в Mozilla

Следва как да се отървем от положителния интернет в Mozilla, методът е доста лесен и е подобен на функцията за разширение на Chrome.

Mozila също така предлага разнообразни разширения, които могат да се използват за улесняване на работата на лоялни потребители.

Как да се отървете от този положителен интернет, който можете да направите безплатно, нека преминем направо към пълните стъпки:

 • Стъпка 1 - Отворете браузъра си Mozilla и кликнете върху маркера от 3 реда в горния десен ъгъл на екрана. След това изберете Добавки или щракнете върху Ctrl + Shift + A
 • Стъпка 2 - Потърсете Anonymox в лентата за търсене в горния десен ъгъл на екрана.
 • Стъпка 3 - Добавете Anonymox и той автоматично ще бъде инсталиран в браузъра Mozilla.

Това са стъпките, които трябва да следвате в серия от лесни и практични начини да се отървете от позитивния интернет в Mozilla.

Ето го, бандата съвети как да се справите с положителния интернет на телефони и компютри с Android от Jaka. Можете да изпробвате методите и да се насладите на неограничен достъп до сайта. Но най-важното е, че не го използвайте!

Всъщност много хора не се чувстват комфортно с Положителния интернет, но от друга страна тази функция също ще направи преживяването на сърфирането в Индонезия по-чисто и по-удобно.

Запишете вашите мнения и опит за това как да преодолеете положителния интернет на телефони и компютри с Android в колоната за коментари, момчета. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за позитивния интернет или други интересни статии от Даниел Кахяди .