как да разбера местоположението на някого чрез приложението за намиране на моите приятели

Ето как да откриете местоположението на някого в реално време чрез приложението Find My Friends!

В тази усъвършенствана дигитална ера знанието за местоположението на някого е лесно. Можете лесно да споделяте местоположението си с други хора чрез приложения за чат . Улесняване, когато си уговорите среща да се срещнете някъде.

Но искали ли сте някога да знаете местоположението на хората, независимо дали семейството, приятелите или дори гаджето ви в реално време ? Ако е така, JalanTikus има начин да открие местоположението на други хора в реално време, като използва приложението Find My Friends .

  • Как да намерите местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилен телефон, наистина е лесно!
  • Как да разберете местоположението на прекъсванията на електрозахранването в Джакарта в реално време

Как да намерите местоположението на някого чрез приложението Find My Friends

По някаква причина знанието за местоположението на някого в реално време със сигурност е много полезно. Например, за да разберете къде се намират децата ви или местоположението на вашия любовник. За да ви е по-лесно да контролирате близките си с помощта на приложението Find My Friends .

Изтеглете приложението Find My Friends

Смартфоните улесняват нещата. Не само за общуване и присъствие в социалните медии. Смартфоните могат да се използват и за проследяване местоположението на други хора. Разбира се, имате нужда от помощта на приложението Find My Friends, за да можете да разберете местоположението на любимите си хора в реално време .

Apps Utilities Семейна безопасност Производство ИЗТЕГЛЕТЕ

Как да настроите приложението Find My Friends

Без разрешението на участващите страни, това явно нарушава поверителността. По същия начин и с приложението Find My Friends . Членът на вашето семейство или приятелка също трябва да инсталира приложението Find My Friends на своя смартфон. След като приложението Find My Friends е успешно инсталирано, ето стъпките.

  • Отворете приложението Find My Friends на вашия Android смартфон.
  • След това трябва да влезете . Ако нямате акаунт, щракнете върху Напред и първо се регистрирайте . Просто следвайте въпроса.
  • След това каните приятели, членове на семейството и приятелки чрез изброения код.
  • Моментално позицията им се появи в реално време .

Много е лесно, вместо да използвате приложението Find My Friends, за да проследите местонахождението на някого. Освен да показва позицията, приложението Find My Friends показва и какъв процент от батерията е на целевия смартфон. Уверете се, че добавяте към кръга си само хора, на които наистина имате доверие, като близки приятели, членове на семейството или гаджета. Не непознат или някой, когото току-що сте срещнали. Опитайте добре!