7 от най-добрите актьори-жокери за всички времена, кой има най-много актьорска игра?

Гледали ли сте филма за Жокера? Този път Джака ще сравнява актьорите, които са играли Жокера, от Сезар Ромеро до Хоакин Фоникс!

Според вас кой е най -добрият злодей на супергерои някога? Джака е сигурен, че много от вас ще споменат името Жокер .

Немезида от Батман наистина е много популярна и има много фенове. Няма нищо лошо в много актьори, които са изиграли клоуна.

Следователно този път ApkVenue ще ви даде класация на най-добрите актьори на Жокера за всички времена , от Сезар Ромеро до Хоакин Фонекс!

Най-добър актьор в Жокера

Както знаете, Джокер ще има първия си самостоятелен филм, който ще започне да се излъчва в Индонезия на 2 октомври 2019 г.

Филмът ще бъде изигран от известния актьор Хоакин Фонекси и режисиран от Тод Филипс .

Преди това в персонажа на Жокера са участвали много известни актьори. Кой обаче е най-добър в играта на агента на хаоса ?

Този път ApkVenue ще ви даде списък с най-добрите герои на Жокера във версията на JalanTikus!

7. Джаред Лето (Самоубийствен отряд)

Източник на снимката: Метро

Противоречия възникнаха, когато Джаред Лето беше назначен да играе Жокера във филма „ Отряд самоубийци“ . Фигурата на Жокера в този филм е напълно различна от другите версии на Жокера.

Татуираният жокер и носенето на обеци предизвика вълна от протести на феновете. Собствената актьорска игра на Лето се смяташе за по-малко от оптимална.

Всъщност Лето направи всичко възможно, за да изпълни ролята на Жокера. Той често се държи странно по време на снимачния процес, като например да донесе мъртво прасе на масата си.

Във филма той също участва в доста дебела любовна връзка с Харли Куин. В комичната версия Джокерът никога не се интересува от Харли.

По различни причини Джака реши да постави Лето на седмо място.

6. Камерън Монаган (Готъм)

Източник на снимки: TV Insider

Гледали ли сте телевизионния сериал на Готъм ? Ако е така, със сигурност не сте непознати за героя на Жокера, изигран от Камерън Монаган .

Като поредица, която разказва живота на Брус Уейн, преди да стане Батман, са необходими пет сезона за появата на Жокера.

Жокерът от тази поредица взема доста препратки от комикса. Според Джака обаче собствената актьорска игра на Монаган не е успяла да остави впечатление на публиката.

5. Сезар Ромеро (Батман 1966)

Източник на снимката: Imgur

Сезар Ромеро играе Жокера в телевизионния сериал за Батман от 1966 до 1968 г. Ромеро също играе героя във филма за Батман , който излиза през 1966 г.

Ромеро може да покаже детска природа, когато играе този герой. Някои смятат, че версията на Ромеро на Жокера е твърде глупава, странна и твърде карикатурна.

Въпреки това той остави много наследство за това как да играе Жокера. Той е и този, който определя стандарта за това как звучи лудият смях на Жокера.

Интересен факт е, че Ромеро отказва да си обръсне мустаците. Накрая гримьорният екипаж реши да го сложи далеч от погледа.

4. Джак Никълсън (Батман 1989)

Източник на снимки: WhatCulture

Под ръководството на режисьора Тим Бъртън старши актьор Джак Никълсън успя да изобрази добре героя на Жокера във филма за Батман на Майкъл Кийтън, който излезе през 1989 г.

Версията на Джокър на Никълсън взе много от вдъхновението си от комикса „Убиващата шега“ на Алън Мур.

Следователно ще видим сцената на Никълсън да бъде потопен в химическия разтвор, който го е трансформирал.

Преди да падне, Джокерът беше човек на име Джак Нейпиър . След като се промени, той става садистичен и зловещ характер.

Нейният безумен грим и актьорско майсторство са толкова перфектна комбинация, че Жокерът на Никълсън се смята за един от най-добрите.

Играта на Жокера е едно от най-добрите изпълнения на Никълсън през цялата му кариера в света на киното.

Числа 3, 2 и 1. . .

3. Марк Хамилтън (Батман: Анимационният сериал)

Източник на снимки: CinemaBlend

Жокер често се появява в телевизионни сериали или игри на Батман. Един от най-легендарните обаче е този, чийто глас е изпълнен от Марк Хамилтън , актьорът Люк Скайуокър в „Междузвездни войни“.

Той стана гласът на Жокера в „ Батман: Анимационният сериал“, който започна през 1992 г. Освен това Хамилтън също изрази Джокера в различни други медии, включително играта „Батман“.

С Хамилтън ще видим анимираната версия на Жокера да изглежда също толкова ужасяваща, колкото и Жокера на живо . Той също така може да показва забавни шеги, които звучат сатирично.

Въпреки че никога не се е появявал физически, Хамилтън успява да разпространи ужас със своя остър и хитър глас.

2. Хоакин Феникс (Жокер)

Източник на снимки: YouTube

В момента се показва в кината. Версията на Joaquin Phoneix на Joker чака дълго време от феновете. Нещо повече, това е първият самостоятелен филм на Жокера.

Можем да видим как Артър Флек трябва да страда поради влиянието на заобикалящата го среда.

Артър работи като нает клоун и култивира кариера като комик . Мила, нито една от кариерата й наистина не е била успешна,

Като номиниран за Оскар, актьорската игра на Финикс беше изключителна и успя да даде различна сензация в сравнение с други актьори.

1. Хийт Леджър (Тъмният рицар)

Източник на снимката: Newsarama

Въпреки че актьорската игра на Хоакин Фонекси е много впечатляваща, според Джака, най-добрият актьор на Жокера все още е покойният Хийт Леджър в „Тъмният рицар“ на Кристофър Нолан.

Както знаете, Тъмният рицар често се смята за най-добрия филм за супергерои за всички времена. Една от причините е заради ролята на Леджър като Жокера.

Леджър беше прекият избор на Нолан, въпреки че получи презрение, защото Леджър не беше фен на супергероя. Очевидно решението на Нолан беше правилно да го вербува.

Посвещението на Леджър не играе игри, за да навлезе по-дълбоко в характера на Жокера. Веднъж се затвори в хотелска стая за месец, за да усъвършенства гласа си.

В резултат на това виждаме Жокера, който изведнъж се появява, за да изпита морала на обществото на Готъм. Тя няма друга цел, освен да гледа как светът гори.

За съжаление Леджър никога не е гледал Тъмния рицар заради предозиране на хапчета за сън. Той нямаше шанса да получи Оскар, който спечели благодарение на грандиозното си представяне.

Това е списъкът на най-добрите актьори на Жокера за всички времена от JalanTikus. Джака обмисля представянето на актьора във филма и как влияе на публиката.

Въпреки това, според Джака, всеки актьор е дал всичко от себе си, за да изобрази легендарния герой.

Кой е вашият любим актьор, който играе Джокера, банда? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .