10 най-нови начина за изключване на компютъра, които може би не знаете

знаете ли как да изключите компютъра? По-добре първо вижте статията на ApkVenue относно 10-те най-нови възможни начина за изключване на компютъра ...

Извършването на процеса на изключване за изключване на компютъра е много важно. Защото ако не го направим, това ще доведе до повреда на компонентите на компютъра. Особено на твърдия диск , ако процесът на изключване на компютъра не е чрез изключване, той е много склонен към лоши сектори.

Такава е важността на процеса на изключване. Но знаете ли как да изключите компютъра си? По-добре първо вижте статията на ApkVenue относно 10-те най-нови начина за изключване на компютъра, които може би не знаете.

  • Разлика между изключване, заспиване, хибернация, хибриден сън и бързо стартиране!
  • 5 причини защо изключването е задължително при изключване
  • Как да изключите Windows само за 1 секунда

10 начина за изключване на най-новия компютър

Изключването на компютъра е много важно. Изключването има за цел да изключи безопасно вашата компютърна система , като гарантира, че всеки компонент не работи или не работи.

Тъй като изключването е толкова важно, очевидно има много начини да го направите. Ето 10 начина ApkVenue да изключи най-новия компютър.

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Извършете изключване през менюто "Старт"

Първият метод е обичайният начин, по който повечето хора го правят, а именно чрез менюто "Старт" .

2. Извършете изключване чрез клавишна комбинация Alt + F4

Следващият начин е да натиснете клавишите на клавиатурата Alt + F4 на работния плот, дисплеят ще се появи както по-долу.

3. Извършете изключване чрез командата за изпълнение

Следващото е чрез командата Run . За да направите това, натиснете клавиша Win + R на клавиатурата , след което въведете следното изречение: изключване / и .

4. Извършете изключване чрез командния ред

След това, чрез Command Promt . Първо отворете приложението Command Promt, след това въведете следното изречение за спиране / и .

5. Извършете изключване чрез програмата SlideToShutdown.exe

Номерът е да натиснете клавишите Win + R , след което въведете следното изречение slidetoshutdown.exe .

6. Извършете изключване чрез Win + X

След това трябва да натиснете бутона на клавиатурата Win + X , дисплеят ще се появи, както е показано по-долу.

7. Извършете изключване чрез иконата за пряк път

Можете също да направите изключване чрез иконата за пряк път . Трикът, щракнете с десния бутон на работния плот, след което изберете нов пряк път . Вижте изображението по-долу за повече подробности.

След това въведете следното изречение % windir% \ system32 \ shutdown.exe -s -t 0 в предоставените полета. Можете да видите изображението по-долу за по-голяма яснота.

Ако е така, щракнете върху следващия и иконата ще се появи както по-долу. Щракнете два пъти, след което процесът на изключване ще започне незабавно.

8. Изключване чрез заключен екран

Има и чрез заключен екран . Кой би помислил, а? Може би понякога не осъзнаваме, че на заключения екран на Windows, който винаги преминаваме, има бутон за изключване.

9. Извършете изключване чрез Android смартфон

Използвате смартфон с Android? Със сигурност може. Можете да изключите чрез вашия Android с отдалечена система . Просто изтегляте приложението чрез следната връзка JalanTikus, след което свързвате вашия Android с вашия компютър.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

10. Извършете дистанционно изключване

И накрая, системата все още е същата като метод номер 9. Но този път го правите от компютър на компютър. Това е лесно, просто трябва да изтеглите приложението чрез следната връзка JalanTikus, след което да свържете другия си компютър с другия си компютър (който ще бъде изключен).

Приложения Производителност TeamViewer GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ Източник на снимка: Изображение: Kundan Bhattarai

Това са 10-те най-нови начина за изключване на компютъра, които може би не знаете, стилът на Jaka. И така, знаете ли вече кой номер е? Или вече знаете всичко? Оставете мнението си в коментарите по-долу!