изтегляне plague inc. последен мод 2020 (v1.16.3)

Искате да играете играта Plague Inc. с всички отворени функции? Просто опитайте да изтеглите Plague Inc. Най-новият MOD на този!

Какви игри могат да ви помогнат да научите за разпространението на вируса Corona? Има няколко, една от най-известните е Plague Inc.

В тази игра вие ще играете роля в разпространението на смъртоносен вирус, който може да изяде човешката популация в света.

Безплатната версия обаче има няколко ограничения. За да бъдете по-доволни, по-добре изтеглете Plague Inc. Най- новият MOD 2020 за този!

Plague Inc. APK Изтеглете пълната версия

Plague Inc. е игра за симулация на стратегия, която е много уникална и гарантирано изцежда напълно мозъка ви.

Мисията на играта е ясна, от вас се иска да унищожите човешката популация в света! Правите това, като разпространявате смъртоносната чума по всички краища на Земята.

Трябва да можете да развиете болест, която е нелечима и много лесно се разпространява сред други хора.

Геймплей Plague Inc.

Разработено от Miniclip.com , тази игра се състои от три нива, а именно случайни , нормални , и брутални . Всяко ниво представлява различно човешко състояние.

Например на непринудено ниво ще се сблъскате с хора, които не се интересуват от чистотата, лекари, които са мързеливи да намерят лек и т.н.

Има няколко важни точки, които трябва да знаете от тази игра. Нещо?

Непрекъснато развитие на вируси

За да може болестта, която създавате, да се разпространява повече, трябва да можете постепенно да развивате вируса .

Можете да развиете начина на разпространение на болестта, какви симптоми причинява, до способността на вируса да оцелее.

Колкото по-голям е броят на жертвите, учените и изследователските институции ще бъдат по-интензивни в намирането на лек.

Така че, трябва да помислите внимателно за стратегията, за да можете да убиете цялото човечество, преди някой да намери лек.

Събиране на ДНК и намиране на информация

С разпространението на болестта ще се появи нещо като икона на ДНК, която можете да съберете . Можете да използвате тази ДНК, за да развиете патогени към по-добро.

Например можете да увеличите пътя на разпространението му, например по въздух или контакт с други животни.

Също така трябва да обърнете внимание на природните условия в няколко държави. Болестите, които могат да се разпространят в тропическите страни, може да не са непременно в по-студените европейски страни.

Затова можете да четете ежедневните новини, за да получите най-новата информация, за да знаете какво да подобрите от заболяването си.

Видове огнища на болести

Има няколко вида чума, които можете да разпространявате, вариращи от бактерии, вируси, гъбички, паразити, приони, нановируси до биологични оръжия .

Всяко от тези огнища или патогени има своите предимства и недостатъци. В началото на играта ще разпространявате бактерии, които се разпространяват бързо, но лесно се лекуват.

Тази игра има подробни параметри за проследяване на патогенния статус и данни. Можете също така да видите броя на смъртните случаи и напредъка на ваксината срещу болестта.

Във версията на MOD можете също така директно да играете специални видове чума като Neurax Worm, Necroa Virus, Simian Flu и Shadow Plague .

Има и различни видове сценарии, които можете да играете и гарантирано ще бъдат по-предизвикателни!

Plague Inc. Cheats MOD

Вътре във версията на Plague Inc. Премиум APK Без модове, има няколко мами, които можете да използвате веднага в играта. Менюто за измама ще се появи, когато изберете нивото на трудност на играта.

По-долу ApkVenue предоставя пълния списък:

Име на измама Функция
Имунен щам No Cure Cheat


Няма да има антидот за болестта

Скрит щам Няма правителствена измама


Хората никога няма да предприемат действия за борба с болестите

Неограничен щам Неограничен ДНК измама


ДНК, която трябва да актуализирате, е неограничена

Турбо щам Headstart Cheat


Първата заразена от вас държава пряко засегна всички нейни жители

Разбъркайте щама Еволюционно разбъркване


Всички еволюции са смесени

Щастлив капещ щам Изненадващи еволюции


Играта започва с пет произволни еволюции

Двойно щам Double Cheat


Можете да изберете две държави едновременно в началото на играта

Изтеглете Plague Inc. MOD

Едно от страхотните неща в тази игра е нейният интуитивен интерфейс и зашеметяваща графика. Светът е илюстриран с много подробности.

Тази игра е оборудвана с интелигентен ИИ, за да можете ефективно да управлявате болестта си. Ако за първи път играете тази игра, има урок, който можете да следвате.

За тези от вас, които искат незабавно да изтеглят играта Plague Inc. MOD APK Отключена и неограничена ДНК , просто кликнете върху APK връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

Ако сте го изтеглили, просто стартирайте APK файла. Не забравяйте да предоставите достъп, така че вашият смартфон да може да инсталира приложения извън Play Store.

Подробности Plague Inc.
Разработчик Miniclip.com
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 50 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.3 / 5.0

Това беше всичко за Plague Inc. MOD Неограничен ДНК, който можете да изтеглите безплатно на вашия Android смартфон.

Играейки тази игра, можете да научите за разпространението на вируса, за да бъдете по-бдителни при справянето с вируса Corona.

Има ли друга игра, която бихте искали да играете? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .