10 най-добри приложения за дизайн на дома за android и pc 2020

Най-доброто и безплатно приложение за домашен дизайн за Android, iPhone и PC може да ви помогне да проектирате къщата на мечтите си, знаете ли!

Приложението за домашен дизайн може да ви помогне да осъществите мечтания дом, банда! Независимо дали става въпрос за модерни, съвременни или минималистични дизайни, които са актуални напоследък.

Като една от основните нужди на човека, разбира се, трябва да проектирате къщата възможно най-добре, за да направите обитателите удобни.

Искате ли да проектирате свой собствен, като да играете игри за домашен дизайн, като The Sims и други? За вас начинаещи, разбира се наистина можете, тук!

Особено ако използвате най-добрите препоръки за приложение за домашен дизайн на Android и PC, които ApkVenue ще обобщи по-долу. Можете да го направите според вашите предпочитания, знаете ли!

Препоръчани безплатни и най-добри приложения за домашен дизайн 2020, подходящи за начинаещи!

Приложенията за домашен дизайн по-долу се препоръчват най-вече за начинаещи, които може да не са запознати с използването на софтуер за 3D дизайн, банди.

Работата е там, че тук трябва само да поставите различни елементи от шаблона , като формата на стаята, вратите, прозорците, мебелите за дома и други.

Източник на снимки: stlloftstyle.com (В сравнение с проектирането на хартия, това приложение за домашен дизайн има инструмент за измерване, който е точен и практичен за използване.)

За тези от вас, които нямат компютър или лаптоп, можете да използвате приложение за домашен дизайн на Android, което можете да инсталирате и използвате безплатно.

Сред приложенията, които ApkVenue обсъдиха по-долу, има и приложения за домашен дизайн на iPhone, които можете да изтеглите безплатно от App Store.

Междувременно за професионални и по-сериозни нужди има и софтуер за дизайн на дома за компютър и лаптоп , както под формата на офлайн приложения, така и онлайн сайтове .

Любопитно, кой ще е подходящ за вас? Хайде, вижте пълния преглед по-долу!

1. Планер 5D

Източник на снимки: play.google.com (Можете лесно да намерите този APK за домашен дизайн чрез страницата на Google Play Store или връзката по-долу.)

Първото безплатно приложение за домашен дизайн на Android е Planner 5D . Както подсказва името, това приложение е предназначено да създаде домашна концепция директно през екрана на вашия смартфон .

Тук можете лесно да проектирате къща, било то в 2D или 3D. Пълни функции, нали? Онова, което е страхотно, е, че Planner 5D е и приложение за домашен дизайн на iPhone , знаете.

Не само концепцията извън дома, Planner 5D предлага и опция за създаване на псевдоним на интериорен дизайн за вътрешността на къщата.

Това приложение с размер 90MB осигурява удобство чрез многото предоставени инструменти . Дори и да се чувствате като начинаещ, има и различни шаблони .

Подробности Планер 5D - Създател на дома и интериора
Разработчик Планер 5D
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 90MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Planner 5D тук:

5D ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Houzz (Приложение за домашен декор за интериорен дизайн)

Източник на снимки: play.google.com

Ако наистина искате концепция веднага, без да е необходимо да проектирате, има и Houzz, който предоставя база данни от снимки за интериорен дизайн, които могат да се използват като вдъхновение.

Това приложение за интериорен дизайн с различни видове вдъхновение също предлага функции за свързване с домашни консултантски услуги и магазини за мебели, знаете.

Houzz предлага и функция за разглеждане на мебели, които могат да бъдат директно поставени в стаята, които можете да направите снимки и да запазите в галерията.

С тези различни избори за шаблон , разбира се, използването на Houzz ще бъде по-лесно. Това е толкова лесно, колкото използването на приложението за създаване на лого на Android, което просто трябва да изберете и редактирате, ако е необходимо, банда.

Подробности Houzz - Дизайн и реконструкция на дома
Разработчик Houzz
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 18MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Houzz тук:

Приложения за производителност на Houzz ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Homestyler

Източник на снимки: play.google.com

Следващото 3D приложение за домашен дизайн е Homestyler, което е подходящо, ако сте объркани от интериорни проблеми и искате да закупите мебели за дома.

Работата е в това, че Homestyler ще ви помогне да визуализирате стаята и да поставите мебелните продукти, които искате да поставите във вашата стая.

Как така? Е, Homestyler прилага дизайн с пълен 3D модел с технология, задвижвана от добавена реалност (AR), знаете ли.

От обяснението по-горе определено сте изумени и искате да изтеглите това приложение за домашен дизайн за начинаещи, нали?

Подробности Homestyler - Идеи за интериорен дизайн и декорация
Разработчик Homestyler - 3D декорация на дома навсякъде
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 65MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Homestyler тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Други безплатни приложения за домашен дизайн ...

4. Планер за кухня 3D

Източник на снимки: play.google.com

Както подсказва името, Kitchen Planner 3D е приложение за домашен дизайн за начинаещи, което можете специално да използвате за проектиране на кухня.

С триизмерна визуализация можете лесно да поставите кухненски прибори, шкафове, врати, прозорци и да изберете цвят на стената.

Kitchen Planner 3D също ви позволява да запазвате и отваряте проекти, както и да експортирате изображения директно в галерията безплатно.

Подробности Планер за кухня 3D
Разработчик Андрей Овчинников
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 25MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Kitchen Planner 3D тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Създател на етажен план (приложение за съставяне на планове за къщи на Android)

Източник на снимки: play.google.com (Creator Plan Plan е приложение за създаване на планове на къщи с точни и точни измервания за професионални нужди.)

Всъщност Creator Plan Creator е по-насочен към потребители, които са по- експертни и се нуждаят от приложение за домашен дизайн с по-пълни инструменти .

Floor Plan Creator ще ви помогне да проектирате къща, като направите модификации от изглед отгоре, известен още като да направите план на къща с точен и точен размер.

Едно от предимствата на Creator Plan Floor е функцията 3D Tour Mode, за да изследвате къщата, която сте проектирали.

Подробности Създател на етажен план
Разработчик Марчин Левандовски
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Creator Plan Plan тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ Marcin Lewandowski

6. DreamPlan

Източник на снимката: capterra.com

Можете да използвате това офлайн приложение за домашен дизайн на компютър, наречено DreamPlan, ако рядко се свързвате с интернет мрежата.

Всъщност интерфейсът, предлаган от DreamPlan, изглежда малко старомоден. Това обаче е повече от достатъчно за проектиране на малка къща или обикновен проект за начинаещи.

Когато за първи път използвате DreamPlan, това приложение ще предостави редица шаблони, които могат да се използват като примери за започване на проектирането на вашия дом, банда.

Минимални спецификации DreamPlan Home Designer
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 2.0 GHz
Памет 4 гигабайта
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Съхранение 100MB

Изтеглете DreamPlan тук:

Приложения за снимки и изображения NCH Софтуер ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Безплатно SketchUp ( Най-популярният софтуер за домашен дизайн безплатен за компютър)

Снимка източник: aca-apac.com

След това има SketchUp Free, който е софтуер за онлайн дизайн на дома, собственост на Google и в момента се разработва от Trimble Inc.

Подобно на Adobe Photoshop, който е известен като най-доброто приложение за графичен дизайн, SkecthUp също е добре познат сред архитектите, от начинаещи до професионалисти.

В тази безплатна версия ще ви бъде даден редактор, който може да бъде достъпен само онлайн с някои ограничени функции. Въпреки че всъщност е повече от достатъчно за начинаещи.

SketchUp Free предоставя софтуер за домашен дизайн на лаптопи, които имат лесен за разбиране интерфейс с гъвкави функции за редактиране.

За по-професионални опции има също SketchUp Make и SketchUp Pro, които могат да бъдат получени чрез абонамент, в комплект с настолно приложение за изтегляне .

Минимални спецификации Безплатно SketchUp
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 2.0 + GHz
Памет 8GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Други Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome със стабилна интернет връзка

Изтеглете SketchUp Free тук:

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Сладък дом 3D

Източник на снимката: quora.com

Ако искате такъв, който е напълно безплатен, има и Sweet Home 3D, което е приложение с отворен код от разработчика SourceForge.net.

В допълнение към опциите за директно редактиране, без да инсталирате приложението чрез браузър на компютър, можете да изтеглите и безплатната версия, която може да се използва на Windows, MacOS и Linux.

Тази безплатна версия на Sweet Home 3D осигурява около 100 мебели и 26 текстури, които могат да бъдат използвани за проектиране на вашия мечтан дом.

Това приложение за домашен дизайн на Windows предлага и платена версия с по-пълно обзавеждане и текстури само за R95 195 хиляди.

Минимални спецификации Sweet Home 3D Безплатно
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 2.0 GHz
Памет 4 гигабайта
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Съхранение 200MB

Изтеглете Sweet Home 3D тук:

Приложения за производителност Emmanuel Puybaret ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Roomstyler 3D Планер за дома

Източник на снимки: blogdom.ru (Знаете ли, можете да получите достъп до този софтуер за дизайн на дома и да го направите директно от официалния уебсайт.)

Ако ви мързи да инсталирате приложения, има и други сайтове за домашен дизайн, които можете да използвате освен SketchUp Free. Един от тях е 3D Home Planner на Roomstyler .

Този сайт, до който имате достъп безплатно, предлага много пълна селекция от орнаменти, вариращи от избор на подове, прозорци, врати, легла, дрешници, до будилници.

Това приложение за домашен план може да прави проекти в 2D, където можете също да видите 3D визуализацията. Подобно на играта за симулация на живота The Sims, когато проектирате къщата, тук!

Можете също да запазите псевдонима за експортиране на дизайна, който сте създали, като първо се регистрирате, банда.

Минимални спецификации 3D Планер за дома на Roomstyler
операционна система Windows 8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 1.0 + GHz
Памет 4 гигабайта
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Други Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome със стабилна интернет връзка

Изтеглете Roomstyler тук:

10. HomeByMe ( Безплатно онлайн приложение за домашен дизайн )

Наскоро има HomeByMe в приложение за 3D дизайн на дома, което Jaka предпочита за вас, опитайте се да влезете в сайта и да го редактирате онлайн .

Можете да получите достъп до всички функции в него безплатно с доста пълна база данни в сравнение с неговите конкуренти.

Едно от предимствата на HomeByMe е, че той предлага не само 2D и 3D ъгли на гледане.

Има и гледна точка на човек, която те кара да се чувстваш като в къща, проектирана от теб, знаеш ли. Наистина готино, нали?

Минимални спецификации HomeByMe
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 2.0 GHz
Памет 4 гигабайта
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Други Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome със стабилна интернет връзка

Изтеглете HomeByMe тук:

И така, това са препоръките за най-добрите приложения за дизайн на дома за Android и PC за 2020 г., които можете да използвате безплатно. И разбира се за по-пълни функции, трябва да се абонирате, банда.

Освен архитект, за тези от вас, които обичат да рисуват, има и приложение за дизайн на дрехи, което може да бъде доста доходоносен онлайн бизнес източник , знаете.

Отсега нататък кой предпочитате? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу и ще се видим следващия път. Късмет!

Прочетете също статии за Дизайн или други интересни статии от JalanTikus .