как да стартирате android на компютър с windroye

Сега можем да стартираме Android на нашите компютри с помощта на софтуер, наречен Windroye. Подобно на Bluestacks, Windroye ни позволява да стартираме Android на компютър.

Android вече е широко разпространен в Индонезия. Въпреки това не всеки има смартфон с Android. Сега можем да стартираме Android на нашите компютри с помощта на софтуер, наречен Windroye. Подобно на Bluestacks, Windroye ни позволява да стартираме Android на компютър.

 • Лесни начини за преоразмеряване на резолюцията на Bluestacks, за да играете игри по-гладко!
 • Как да поправите грешката в Bluestacks
 • Как да стартирам BBM за Android на компютър

Почти всички приложения и игри за Android могат да се управляват от Windroye, като BBM, LINE, WhatsApp, Path, Instagram, Clash of Clans, Get Rich, Cut the Rope и много други. Освен че поддържа всички приложения и игри за Android, Windroye е и много лек и стабилен при работа. Играта на игри също е много гладка и не прекъсва или забавя .

Ето как да стартирате Android на компютър с Windroye:

 1. Първо, първо изтеглете софтуера Windroye.
 2. Стартирайте инсталатора на Windroye, след което инсталирайте както обикновено.
 3. Ако е така, пуснете Windroye.
 4. При първото отваряне на Windroye езикът по подразбиране беше китайски. След това първо трябва да го замените, за да не стане объркващо, когато се използва.
 5. Щракнете върху изображението на зъбното колело в опциите на приложението.
 6. Превъртете надолу, докато не се намери на клавиатурата икона A .
 7. Щракнете върху горната опция.
 8. След това превъртете надолу и изберете индонезийски.

Сега можете да използвате Android на вашия компютър. Можете да изтеглите приложения и игри директно през Google Play Store или чрез JalanTikus.com. За да не усетите появата на Windroye, можете да инсталирате стартери , като GO Launcher, Smart Launcher, Hola Launcher и други.

За тези от вас, които все още са объркани относно това как да инсталирате и как да използвате Windroye, потребител на YouTube на име Omil Plankton също предоставя урок, особено за вашите лоялни читатели на JalanTikus.

Социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЯНЕ Стратегически игри на Supercell ИЗТЕГЛЯНЕ