15 приложения за хакерски инструменти за най-новите игри за Android

По-нататък ApkVenue предоставя преглед на няколко приложения за инструменти за хакване на Android за игри, които са доста популярни в общността.

Hack Tools за приложения и игри за Android са циркулирали много в киберпространството. С тези инструменти за хакване можете да правите интересни игри и дори да правите работещите приложения по-забавни и по-малко скучни от обикновено.

Тук JalanTikus има колекция от най-популярните Android _hack tools_ приложения, които обикновено се използват за манипулиране на данни за игра или приложения. По-нататък ApkVenue предлага преглед на няколко приложения за инструменти за хакване на Android за игри, които са доста популярни в общността.

 • 7 сайта, за да научите хакерството безплатно
 • Как да предотвратим надникването на хакери през уеб камерата на вашия лаптоп
 • 7 начина да не бъдете хакнати, докато сърфирате

Android Hack Tools Приложение за игри

Това приложение за хак инструменти със сигурност изисква корен достъп при използването му. Ако вашият Android смартфон не е вкоренен , можете да използвате следния метод:

 • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър с Framaroot
 • Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
 • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android с KingoApp
 • Лесни начини за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър
 • Търсете в Google с ключовата дума : „Как да изкорени xxxx“

1. Хакер на игри

За тези, които са запознати с Cheat Engine, разбира се, няма да е твърде трудно да използват това приложение. Game Hacker е Android версия на Cheat Engine. Можете да извършите сканиране и да промените стойността на резултатите от сканирането .

Помощни програми за приложения SB Tools ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Свобода

Google Play прилага система за покупка в приложение, за да извършва транзакции безопасно. Има обаче някои приложения, които все още имат слабости при покупката си в приложението . Freedom работи, като използва своите вратички и прави покупки в приложението достъпни, без да се налага да използвате кредитна карта.

Примери за използване на свободата

 • Как да получите безплатни скъпоценни камъни в неумелата нинджа
 • Как да получите монети или скъпоценни камъни в безплатни игри без кредитна карта
 • Cheat Dragons: Rise of Berk Unlimited Runes
Свобода на производителността на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Лъки Пачър

Имате проблеми с проверката на лиценза? Lucky Patcher е най-доброто решение. С Lucky Patcher системата за проверка на лиценза в приложението е модифицирана, така че да можете да използвате приложението без намеса в лиценза.

Помощни програми Lucky Patcher ИЗТЕГЛЯНЕ

4. xxzhushou

xxzhushou или китайски apk е приложение за Android, което ви позволява да добавяте MOD към няколко игри за Android. Това приложение работи добре и също винаги се актуализира според версията на играта.

Примери за използване на xxzhushou

 • Режим SandBox на Boom Beach
 • Как да получите голям плячка в Clash of Clans
Xxzhushou Apps Developer Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Game Killer

Не много по-различен от SB Game Hacker, Game Killer е полезен за манипулиране на данни за игри или приложения за Android.

Приложения за производителност на ZNTX ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Пазител на играта

Game Guardian е и Android версия на Cheat Engine. Game Guardian се използва за сканиране на данни от приложението и промяна на стойностите му .

Инструменти за разработчици на приложения Game Guardian ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Xmodgames

Не се различава много от предишния xxzhushou, разликата е, че Xmodgames използва английски за интерфейса си . Така че, новите потребители няма да имат проблеми с използването на Xmodgames. Що се отнася до функциите си, Xmodgames остава същата като xxzhushou.

Пример за използване на Xmodgames

 • Как да използвам Xmodgames за най-новата версия на Clash of Clans
 • Как да симулираме атаки в Clash of Clans с Xmodgames
 • Последен MOD Clash of Kings на Android с Xmodgames
 • Candy Crush Saga измама на Android с Xmodgames
 • и още много
Приложения за производителност XModGames ИЗТЕГЛЕТЕ

8. DaxAttack

DaxAttack е приложение за хак инструменти, което има същата функция като Cheat Engine. DaxAttack е инструмент, който хората рядко използват. Така че, DaxAttack все още не се открива от много приложения или игри.

Приложения Производителност Android Developer ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Данни за хакване на приложения

Hack App Data е приложение за Android, което е полезно за редактиране на данни, съхранявани в приложения и игри за Android. С това приложение можете да редактирате запазените данни, както искате.

ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за производителност на SteelWorks

10. Шестнадесетичен редактор

Hex Editor е приложение за Android, което ви позволява да редактирате данни от приложения или игри под формата на Hex.

GoAndroid Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

11. Cheat Droid

Cheat Droid е приложение за инструменти за хакване на Android, създадено от FLX Apps, което функционира за редактиране на някои данни за играта, съхранявани в определени приложения или игри. Можете лесно да преглеждате, редактирате или добавяте няколко неща. Преди да използвате приложението за инструменти за хакване на Android Cheat Droid, уверете се, че сте вкоренили вашия Android смартфон. Продуктивност на приложенията FLX Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

12. App Ops

App Ops е приложение за Android от Droid Mate за управление на функциите на всяко приложение. С приложението App Ops можете да зададете какви функции могат да се използват в определени приложения. За потребителите на Android Marshmallow със сигурност вече сте запознати със следните функции. Изтеглете nowsky Productivity Apps

13. CheatEngine

CheatEngine е едно от най -добрите приложения за инструменти за хакване, които могат да се използват на Android. Това приложение може да сканира и променя стойностите според вашите желания. Почти всички функции на Cheat Engine на компютъра присъстват във версията на Cheat Engine за Android. За тези от вас, които искат да изпробват приложението за инструменти за хакване на Android Cheat Engine, можете да го изтеглите на връзката по-долу. Инструменти за разработчици на приложения Cheat Engine ИЗТЕГЛЯНЕ

14. Slash Game Buster

Функции, подобни на CheatEngine, това приложение Slash Game Buster е подходящо за тези от вас, които искат да променят директно данните за играта. Можете да добавяте или изваждате различни данни лесно и бързо. Не забравяйте първо да изкорените Android, преди да използвате това приложение. Можете да изтеглите Slash Game Buster на връзката по-долу.

Приложения за производителност на Black Dragon ИЗТЕГЛЕТЕ

15. Root Explorer

Root Explorer е приложение за Android, създаден от JRummy Apps Inc . С това приложение той позволява на всеки потребител да има лесен достъп до системните файлове. Потребителите могат бързо да редактират, изтриват и добавят файлови системи на Android.

Moof Games Limited Apps Инструменти за разработчици ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са някои приложения за Android хак инструменти за игри за Android и приложения, които могат да се използват. Използвайте според нуждите. Можете да изтеглите всички тези приложения безплатно, директно от JalanTikus. Късмет!