Това са 4-те най-добри пътуващи приложения за евтини и икономични почивки

Но това, което се нарича ваканция, обикновено не е евтино. Ако получите грешен план, спестяванията от месеци може да изтекат за миг. За да не се случи, ето 4-те най-добри пътуващи приложения за евтини и икономични почивки!

След като се уморихме да работим месеци наред, със сигурност ни трябва нещо, наречено ваканция. Самият Яка на всеки няколко месеца, определено подготвя планове за празниците. Защото, ако не отидем на почивка, може да бъде стресиращо.

Но това, което се нарича ваканция, обикновено не е евтино. Ако получите грешен план, спестяванията от месеци може да изтекат за миг. За да не се случи, ето 4-те най-добри пътуващи приложения за евтини и икономични почивки!

  • 5 приложения за пътуване, които ТРЯБВА да инсталирате в чужбина!
  • 7 съвета за правене на снимки на почивка, за да направите ваканцията си още по-вълнуваща
  • Хайде, ваканция! Ето 4 начина да търсите евтини ваканционни билети за вас

4 от най-добрите пътуващи приложения за евтини и икономични ваканции

Източник на снимка: Изображение: ShutterStock

С тази селекция от приложения за Android ще можете да сравнявате цените на хотелите и билетите в цяла Индонезия. В резултат на това, разбира се, можете да получите най-добрите цени за хотели и билети. Освен това процесът на резервация също е по-лесен.

Без повече шум, тук е най-доброто пътуващо приложение за евтини и икономични почивки.

1. Въздушни стаи

Източник на снимка: Изображение: AiryRooms

Когато пътувате извън града, когато е нощ, разбира се, имате нужда от място за отсядане. Мястото за престой, което обикновено се търси, определено е хотел. Сега с помощта на това приложение можете лесно да намерите хотелски стаи на най-добри цени.

Изтеглете от тук: Airy Rooms PlayStore

2. Триваго

Източник на снимката: Изображение: Trivago

Ако смятате, че приложението Airy Rooms е непълно, можете също да изпробвате това приложение. Предлаганите ценови оферти и отстъпки са наистина атрактивни. Въз основа на опита на Jaka и приятелите на Jaka, това приложение е доказано, че може да помогне за по-евтини хотелски стаи.

Изтеглете тук: Trivago PlayStore

3. PegiPegi

Източник на снимката: Изображение: PegiPegi

След като Джака обсъди хотелските стаи от вкъщи, този път това беше билет за пътуване. Да, разбира се, защото почивката изисква не само хотелски стаи, но и нужди като билети за влак или самолетни билети. Така че, за да получите най-добрите цени на билети за пътуване, можете да ги търсите чрез това приложение.

Изтеглете тук: PegiPegi PlayStore

4. Травелока

Източник на снимка: Изображение: Травелока

Точно както преди, ако смятате, че PegiPegi е непълна, можете да опитате това приложение. Всъщност функцията е същата, но има различна база данни. Така че, разбира се, шансовете ви да получите най-евтините цени на билети за пътуване могат да бъдат много по-големи.

Изтеглете тук: Traveloka PlayStore

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако сте любител на пътуванията, който е свикнал да предприема пътувания всеки месец или два месеца, това най-доброто приложение за пътуване за евтини и икономични почивки е задължително за вас. Добре, приятна ваканция!

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с празници или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: PlayBuzz