как да сменя андроид мобилен телефон в bluetooth високоговорител на компютър / лаптоп

Искате ли да имате Bluetooth високоговорители, но тънък портфейл? Можете също така да следвате как да превърнете мобилен телефон с Android в Bluetooth високоговорител на компютър / лаптоп, гарантирано ще работи!

Случвало ли ви се е да счупите внезапно високоговорителите на вашия компютър или лаптоп, момчета ?

Да, сигурно наистина се паникьосвате, нали! Така че, преди да купите, отидете при сервиз или купете нов високоговорител, ApkVenue има идеалното решение за вас.

Без да е необходимо да харчите, можете да превърнете мобилния си телефон с Android в Bluetooth високоговорител за вашия компютър / лаптоп, знаете ли . Любопитни ли сте как?

  • Ценова листа на активните високоговорители от най-добрите марки през 2021 г. (Най-евтината актуализация)
  • 15 най-добри евтини Bluetooth слушалки и слушалки, започвайки от 100 000!
  • 15 най-добри евтини слушалки и слушалки за игри през 2021 г., трябва да имате!

Как да превърнете мобилния си телефон в говорител за компютър / лаптоп, наистина е лесно!

Източник на снимки: androidauthority.com

Android наистина е мобилна операционна система, която е оборудвана с много невероятни възможности, въоръжени с множество уникални приложения, налични в нея.

Той също така включва едно от следните приложения, които могат да превърнат вашия Android смартфон в Bluetooth високоговорител , било то на компютър или лаптоп. Любопитно как работи?

Стъпка 1 - Подгответе софтуера

Разбира се за първи път трябва да подготвите приложения, за да превърнете вашия Android в Bluetooth високоговорител . Тук можете да инсталирате приложението SoundWire Free на Android и SoundWire Server за компютри и лаптопи.

За да улесните и вас, тук ApkVenue предлага и връзки за изтегляне на двете приложения, момчета .

ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Стъпка 2 - Подгответе клиента на вашия компютър / лаптоп

След като и двете са инсталирани, първо отворете софтуера SoundWire Server на вашия компютър или лаптоп. Тук се уверете, че вашият компютър или лаптоп и смартфон са свързани към една и съща WiFi мрежа!

След като отворите сървъра SoundWire, всичко, което трябва да направите, е да погледнете секцията Адрес на сървъра и да отбележите посочения адрес, който да бъде свързан към вашия Android смартфон .

Стъпка 3 - Подгответе клиента на HP

Отворете приложението SoundWire Free на Android и се уверете, че сте свързани към същата WiFi мрежа като вашия компютър или лаптоп.

След това просто трябва да въведете адреса на сървъра в колоната Сървър . Докоснете знака за проверка, когато го завършите.

Стъпка 4 - Тест на звука на високоговорителите

Ако е така, уверете се, че софтуерът SoundWire Server на вашия компютър или лаптоп е променил състоянието си от Disconnected на Connected . За да тествате звука или не, всичко, което трябва да направите, е да опитате да пуснете видеоклип в YouTube или песен от момчета от Spotify .

Ако това не помогне, опитайте да прекъснете връзката, докато песента може да се възпроизведе на високоговорителя на вашия Android.

Стъпка 5 - Направете корекции

Обикновено звукът ще се сблъска между компютъра и смартфона , просто трябва да го заглушите, за да го слушате само на Android.

Сега, за да изключите звука, трябва само да докоснете иконата на SoundWire на Android, докато иконата потъмнее .

Catatan:


Beberapa kasus suara yang terdengar akan delay sekitar 1 detik jika kamu menggunakannya untuk menonton film. Kamu bisa pakai tool audio/video sychronization yang terdapat pada software pemutar video seperti VLC dan sebagainya.

ВИДЕО: Направи си сам - Как да направим външни високоговорители за вашия Android телефон!

Как, наистина страхотно нали? Така че как да превърнете мобилния телефон с Android в Bluetooth високоговорител на компютър / лаптоп.

Разбира се, този метод не е толкова добър в сравнение с вас, използващ Bluetooth високоговорител или високоговорител, който е свързан чрез 3,5 мм жак порт. Успех момчета !

Прочетете също статии за мобилни телефони или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .