лесен начин да публикувате истории на други хора без приложението!

Искате ли да публикувате повторно историята на приятеля си в Instagram? Ето един лесен начин за повторно публикуване на историята, без да са необходими допълнителни приложения, знаете ли. (Android и Iphone)

Instagram Story или Stories е една от характеристиките на Instagram, която позволява на потребителите да споделят кратки снимки и видеоклипове. Публикациите ще се съхраняват само за период от 24 часа.

Виждали ли сте публикации на други хора и се интересувате да ги публикувате в историята си?

Така че ApkVenue има съветите за вас, това е как да пренасочвате приятели от Instagram Story без приложение на Android и iPhone.

Ето как да препращате Instastory без приложение

Instagram Story наистина вече е медия за споделяне от много деца днес . Известни хора или известни личности често споделят своето интересно съдържание в Instagram Stories.

Трябва да сте намерили вълнуваща история в Instagram и след това да искате да я публикувате във вашата история в Instagram? Но можеш ли?

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Instagram сега също има собствена история за репост на Instagram , нали знаете, момчета . За съжаление можете да публикувате истории само от хора, маркирали вашия акаунт в публикацията.

Така че все още не можете да публикувате историите на Instagram за всички.

Ако не знаете как да публикувате нечия история на Instagram в Instagram, тук ApkVenue ще ви каже пълния метод.

Процесът също е много прост , момчета , отнема само няколко стъпки. Гледайте го веднага, докато свърши.

Стъпка 1 - Отворете известията

Когато приятели или други хора ви маркират в своите публикации в Instagram Story, ще получите известие чрез DM или Direct Message .

Сега първата стъпка към повторното публикуване на публикацията е да отворите известието, след което докоснете опцията Добави това към вашата история .

Стъпка 2 - Редактирайте историята

След това ще влезете в менюто за редактиране на Instagram Story. Можете да регулирате размера, като докоснете двукратно и го плъзнете, както желаете.

Ако сте приключили с редактирането, просто докоснете иконата на Вашата история в долния ляв ъгъл, за да продължите процеса на репостиране на историята на вашия приятел в Instagram.

Стъпка 3 - Готово

Сега процесът е завършен и публикацията на Instagram Story на вашия приятел ще влезе на страницата ви в Instagram Story.

Публикацията също автоматично ще маркира акаунта на приятеля, когото сте публикували. Ето как изглежда:

Сега, когато той момчета как да репост приятели Instagram, без историята на приложението на Джейк. Надяваме се в бъдеще Instagram да добави нови функции, така че да можем да публикуваме публикации на истории на Instagram на други хора, без да са необходими маркери. Късмет!

Прочетете също статии за Instagram Story или други интересни статии от Chaeroni Fitri .