16-те най-добри евтини интелигентни часовника през 2020 г., започвайки от Rp. 90 хиляди

Объркани ли сте от избора на евтин, богат на функции умен часовник? Е, ApkVenue има препоръка за най-добрия евтин смарт часовник 2020, който заслужавате да разгледате.

Представяли ли сте си някога да имате скъпи джаджи като Apple Watch или Samsung Galaxy Watch , банда?

Определено е наистина страхотно, а! Но за съжаление не всички от вас имат по-голям бюджет за закупуване на тази най-добра линия смарт часовници, тъй като те имат сравнително скъпа цена.

Затова този път ApkVenue ще ви даде препоръка за най-добрия евтин и качествен интелигентен часовник през 2020 г., който има пълни функции и страхотен дизайн. Любопитни ли сте за какво?

Най-добри и качествени препоръки за евтини смарт часовници, Цени не до 1 милион!

По-голямата част от интелигентните часовници, които ApkVenue препоръчва този път, са най-добрите интелигентни часовници под 1 милион за 2020 г. Някои дори започват от около 90 хиляди, знаете ли.

Въпреки че има ниска цена, но все пак интелигентният часовник, който ApkVenue препоръчва, има съществени характеристики, типични за интелигентните часовници.

NOTE:


Daftar harga smartwatch murah di bawah ini diambil dari berbagai toko online yang ada di Indonesia, terbaru hingga 30 April 2020. Harga sewaktu-waktu biasa berubah.

1. Cognos Smartwatch A1 - 100 000 IDR

Носейки дизайн, който е доста подобен на Apple Watch, Cognos Smartwatch A1 може да бъде съображение за тези от вас, които търсят евтин смарт часовник под 500 хиляди, банда.

Въпреки че е на евтини цени, този интелигентен часовник е оборудван с различни интересни функции, които могат да поддържат нуждите на своите потребители.

Тези функции включват крачкомер , наблюдение на съня , осъществяване на телефонни разговори, възпроизвеждане на музика, четене и изпращане на съобщения, аларми и сърфиране в социалните медии.

Не само това, този евтин интелигентен часовник е снабден и с обектив на камерата с резолюция 0.3MP и 64MB вградена памет.

Спецификация Cognos Smartwatch A1
Екран 1,54 инчов TFT дисплей
Характеристика Крачкомер, мониторинг на съня, напомняне за заседнал, аларма против загуба, аларма, SMS
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 3.0
Батерия 380mAh

2. Lenovo Watch 9 - 320 000 IDR

Предлага се с опростен дизайн, но въпреки това изглежда очарователно, Lenovo Watch 9 е подходящ за тези от вас, които търсят евтин смарт часовник за жени или за двойка с приятелка или банда.

С помощта на този интелигентен часовник можете да наблюдавате различни дейности като изчисляване на разстоянието за бягане, каране на колело, плуване, туризъм .

Освен това можете да използвате Lenovo Watch 9 като бутон на затвора, когато искате да правите снимки от камера на смартфон .

Що се отнася до съвместимостта, Lenovo Watch 9 може да бъде свързан както с Android HP, така и с iPhone устройства.

Спецификация Lenovo Watch 9
Екран 1,5 инчов LED дисплей
Характеристика Крачкомер, Anti-lost, Pedometer, Sleep Monitor, хронометър, известие, аларма, SMS
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 5.0
Батерия -

3. Honor Band 5 - 349 000 IDR

Следващият най-добър евтин часовник е Honor Band 5, който се продава само за 300 хиляди, банда.

Въпреки че Honor Band 5 всъщност е само интелигентна лента, а не интелигентен часовник, това носимо устройство е оборудвано с различни функции, които също присъстват на интелигентния часовник.

Освен че може да вижда часа, Honor Band 5 има функции за откриване на сърдечната честота в реално време , наблюдение на качеството на съня, тракер за мобилни телефони, крачкомер и музикален контролер.

Спецификация Honor Band 5
Екран 0,95-инчов AMOLED дисплей
Характеристика Крачкомер, Сензор за сърдечен ритъм, Музикален контролер, Търсене на телефон, Уведомяване, SpO2 монитор
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 5.0
Батерия 100mAh

4. HUAWEI Band 4 - IDR 359.000, -

След това има HUAWEI Band 4, който е следващата препоръка за евтини смарт часовници, която можете да обмислите.

Проблемът е, че тази евтина интелигентна лента е възприела технологията Plug and Charge , която ви позволява да зареждате батерията, като я свързвате директно към адаптера за зарядно устройство.

Самият HUAWEI Band 4 осигурява 9 спортни режима за наблюдение на всяко ваше движение, както и технологията TruSleep 2.0, която функционира за наблюдение на качеството на съня.

За съжаление, това едно носимо устройство няма достатъчно други поддържащи функции за управление на вашия смартфон , банда.

Спецификация HUAWEI лента 4
Екран 0.96 инчов TFT дисплей
Характеристика Крачкомер, Намери моя телефон, Дистанционен затвор, Известия, Проследяване на пулса
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 4.2
Батерия 91mAh

5. Xiaomi Mi Band 4 - 349 000 IDR

Като една от най -популярните серии устройства за носене , Xiaomi Mi Band 4 не само представя различни атрактивни функции, но и по- свеж и елегантен дизайн.

В сравнение с предшественика си, Xiaomi Mi Band 4 е получил редица подобрения, като наличието на NFC функция, по-широк AMOLED екран и все по-способна AI технология.

Въпреки че не е снабден с IP сертификат, Xiaomi Mi Band 4 може да се потопи на дълбочина 50 метра, банда.

В допълнение, Mi Band 4 е оборудван не само с различни функции за спортни и здравни функции, но Mi Band 4 предлага и функции за показване на телефонни известия, SMS и приложения на вашия мобилен телефон.

Спецификация Xiaomi Mi Band 4
Екран 0.96 инчов TFT дисплей
Характеристика Крачкомер, мониторинг на съня, 6 режима на тренировка, уведомяване, проследяване на пулса, прогноза за времето, отключване на телефона, намиране на моя телефон
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 5.0
Батерия 135mAh

Други най-добри евтини смарт часовници ...

6. Realme Band - Rp.299.000, -

Не само, че се конкурира в сферата на смартфоните, но сега Realm пусна и евтина смарт лента с цената от 200 хиляди под името Realme Band , тук.

Подобно на повечето интелигентни ленти, Realme Band е оборудван с 0,96-инчов екран, който може да се управлява с капацитивен тъчпад в долната част.

realme Band вече има сертификат IP68, което го прави устойчив на вода и прах. Неговите функции също са доста пълни, като например импулсен сензор, спортен тракер , мониторинг на съня и уведомяване .

За зареждане дори не са ви необходими допълнителни кабели. С малко по-различна цена, очевидно ще бъде сериозен претендент за бандата Xiaomi Mi Band 4.

Спецификация реалм банд
Екран 0.96 инчов TFT дисплей
Характеристика Крачкомер, мониторинг на съня, 9 режима на тренировка, уведомяване, проследяване на пулса, прогноза за времето, отключване на телефона, намиране на моя телефон
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 4.2
Батерия 90mAh

7. M2 Heart SmartBand - 98 000 IDR

Следващият евтин интелигентен часовник, който ApkVenue препоръчва да можете да вземете вкъщи, без да правите кух портфейл, е M2 Heart SmartBand .

Този интелигентен часовник има усъвършенствани функции като пулсомер, проследяване на съня , напомняне за обаждане и много други, знаете.

Само като похарчите 98 хиляди рупии , можете да имате M2 Heart SmartBand. И така, за тези от вас, които търсят евтин интелигентен часовник под 100 000, какво чакате, банда!

Спецификация M2 Heart SmartBand
Екран 0.42 инчов OLED дисплей
Характеристика Крачкомер, сензор за сърдечен ритъм, следене на съня, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS
Сертифициране IP67
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 70mAh

8. F1 Wearfit Smartwatch - 95 000 IDR

Освен това има F1 Wearfit Smartwatch , евтин смарт часовник, който е оборудван с различни усъвършенствани функции. Този път ще получите функция за кръвно налягане, в допълнение към пулсомер.

Не спирайте дотук, този часовник също твърди, че може да открива нивата на кислород в кръвта. Не знам колко е точен, но защо не, стига да е евтин, нали?

В допълнение, този интелигентен и евтин часовник също е оборудван със сертификат IP67, което го прави устойчив на вода, така че можете да го вземете за плуване тук.

Спецификация F1 Wearfit Smartwatch
Екран 0.66 инчов OLED дисплей
Характеристика GPS, крачкомер, сензор за сърдечен ритъм, следене на заспиването, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS, анти загуба
Сертифициране IP67
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 80mAh

9. Xiaomi Mi Band 3 - 275 000 IDR

Известен с качествените си продукти на гагдет на достъпни цени, кой не познава китайската марка Xiaomi?

Освен че се продават известните евтини мобилни телефони Xiaomi, се оказва, че има и евтини качествени интелигентни часовници на изкусителни цени, нали знаете.

Xiaomi Mi Band 3 има различни функции като пулсомер, проследяващо упражнение и монитор за сън, които имат доста точна точност.

Можете да използвате този интелигентен часовник с пълния му потенциал с помощта на приложения, налични в Google Play, особено когато тренирате.

По отношение на цената, Xiaomi Mi Band 3 в момента е в диапазона 200-300 хиляди . Просто дразнещо!

Спецификация Xiaomi Mi Band 3
Екран 0.78 инчов OLED дисплей
Характеристика NFC, крачкомер, сензор за сърдечен ритъм, мониторинг на съня, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS, заседнал напомняне
Сертифициране IP67
Връзка Bluetooth 4.2
Батерия 110mAh

10. Lemfo E07 - 599 000 IDR

Със спортен дизайн и поддръжка за различни атрактивни функции, Lemfo E07 очевидно е на цена на доста приятелска цена, банда!

Самият Lemfo E07 е оборудван с GPS функции и IP67 сертификат, който е безопасен за плуване.

За други функции този евтин интелигентен часовник разполага и с крачкомер , мониторинг на съня , управление на камерата и много други.

Освен това ще бъдете разглезени със сладък OLED екран с прости и интерактивни анимации.

Спецификация Lemfo E07
Екран 0.96 инчов OLED дисплей
Характеристика GPS, крачкомер, дистанционна камера, наблюдение на съня, напомняне за повикване, известие, аларма, SMS, анти загуба, напомняне за активност
Сертифициране IP67
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 90mAh

11. Cognos DZ11 - 135 000 IDR

Този Cognos DZ11 е евтин интелигентен часовник с първокласен анодизиран алуминий и хладен цветен LCD екран.

Този интелигентен часовник има интерактивна операционна система, базирана на Android и разбира се може да бъде свързан към вашия смартфон .

Можете да управлявате смартфона си с часовника си, докато тренирате. По същия начин с пълни функции, за да запазите тренировката си по-ефективна. Наистина добър!

Спецификация Cognos DZ11
Екран 1,22-инчов IPS LCD дисплей
Характеристика Android OS, SIM карта, 0.3MP камера, крачкомер, отдалечена камера, мониторинг на заспиването, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS, Anti Lost, напомняне за активност
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 3.0
Батерия 280mAh

12. Lenovo Smart Band G03 - Rp. 239.000, -

Веднъж предвиден като конкурент на серията Mi Band на Xiaomi, Lenovo Smart Band G03 също е оборудван с страхотни функции, които са не по-малко интересни, банда.

Този евтин интелигентен часовник има качествени материали под формата на антикорозивен Bayer, за който се твърди, че не причинява алергии.

Можете също да използвате този часовник, докато плувате с максимална дълбочина на гмуркане до 30 метра. Уау, нали?

Самата цена е доста достъпна, а именно от 200-300 хиляди ценови диапазон. Хей, обърквате се кой да избера?

Спецификация Lenovo Smart Band G03
Екран 0.91 инчов OLED дисплей
Характеристика Крачкомер, монитор за сърдечен ритъм, наблюдение на съня, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS
Сертифициране IP67
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 110mAh

13. imoo Watch Phone Y1 - 599 000 IDR

Търсите евтини интелигентни часовници за деца, по-малки братя и сестри, племенници? Ако е така, просто купете imoo Watch Phone Y1, който в момента се продава на около 500 хиляди.

Този детски интелигентен часовник има доста пълни функции, вариращи от гласови повиквания, локализиране в реално време , семеен чат , крачкомер , детектиране на движение и много други.

Благодарение на тези интересни и полезни функции, imoo Watch Phone Y1 е много безопасен за използване при деца.

Спецификация imoo Гледайте телефон Y1
Екран 0.91-инчов IPS LCD дисплей
Характеристика Намиране в реално време, семеен чат, крачкомер, хронометър, автоматично включване, откриване на движение
Сертифициране IPX8
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 680mAh

14. Xiaomi Amazfit Bip - IDR 649 000

За по- напреднала употреба тази китайска компания разполага и с интелигентен часовник, наречен Xiaomi Amazfit Bip, който има достъпна цена.

Счита се, че този интелигентен часовник има просторен екран и е в състояние да побере доста информация, която можете сами да персонализирате на външния вид, банда.

Имайки спортен дизайн като Apple Watch, Amazfit Bip е оборудван с различни функции и IP68 сертификат, което го прави водоустойчив.

Спецификация Xiaomi Amazfit Bip
Екран 1,28-инчов IPS LCD дисплей
Характеристика GPS, крачкомер, монитор за сърдечен ритъм, наблюдение на съня, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS
Сертифициране IP68
Връзка Bluetooth 4.0
Батерия 190mAh

15. I-One U8 - 100 000 IDR

I-One U8 е интелигентен часовник, който има прост модел, но е оборудван с функции, които са не по-малко интересни от другите евтини интелигентни часовници.

Ще получите часовник с LCD екран, който има доста атрактивна страница с интерфейс и поддържащи функции като крачкомер , напомняне за обаждане , известие и аларма.

Още по-интересното е, че този евтин смарт часовник има и функция за синхронизиране на камерата , която може да функционира като безжична камера, където активността на камерата на мобилния ви телефон може да бъде синхронизирана с I-One U8.

Спецификация I-One U8
Екран 1,48-инчов TFT LCD дисплей
Характеристика Android OS, камера, крачкомер, напомняне за обаждане, известие, аларма, SMS
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 3.0
Батерия 230mAh

16. Onix Smartwatch X6 - 150 000 IDR

Този Onix Smartwatch X6 е евтин интелигентен часовник с дизайн на долния екран, който следва китката ви за удобно използване, банда.

Той няма функция за пулсомер като другите, но все пак можете да се насладите на други интересни функции като крачкомер , мониторинг на съня , напомняне за обаждане , известие , 0.3MP камера и други.

За съжаление, този евтин SmartWatch все още не е оборудван с IP рейтинг сертифициране , което го прави по-малко рисковано, ако поканена да плува.

Спецификация Onix Smartwatch X6
Екран 1,54-инчов IPS LCD дисплей
Характеристика 0.3MP камера, крачкомер, наблюдение на съня, напомняне за повикване, известие, аларма, SMS, заседнал напомняне
Сертифициране -
Връзка Bluetooth 3.0
Батерия 450mAh

Е, това бяха едни от най-добрите препоръки за евтини интелигентни часовници през 2020 г., които няма да разбият джобовете ти, банда.

Въпреки че е с цена на ниска цена, всъщност горният интелигентен часовник е оборудван с различни функции, които са не по-малко интересни. И така, знаете ли кой да купите?

Прочетете също статии за Smartwatches или други интересни статии от Daniel Cahyadi .