6 начина за отваряне на най-новите блокирани сайтове 2020

Искате да отворите любимия си сайт, но той е блокиран от Kominfo? Ето как да отворите блокирани сайтове на компютър и Android. Можете да го направите без приложение или VPN, просто използвайте Chrome!

Как да отворите блокиран сайт може да бъде решение за тези от вас, които често се чувстват раздразнени, защото нямате достъп до определени сайтове, тъй като те са блокирани от правителството.

Блокират се не само забранени видео сайтове с отрицателно съдържание. Понякога това блокиране се прави и на други сайтове като Reddit, който между другото е най-големият интернет форум в света.

Въпреки че правителството е засилване на здравословни и безопасни интернет кампания или Инсан за дълго време, изглежда, че това усилие е напразно, банда.

Доказателните незаконни сайтове все още са на върха в списъка с най-посещавани от индонезийски потребители на мрежата. За да увеличите знанията си, ApkVenue ще прегледа задълбочено как да отваряте блокирани сайтове чрез HP или компютър или лаптоп.

Как да отворите блокирани сайтове без приложения на Android, iPhone и PC

Има няколко неща, които можете да направите, за да отворите блокирани сайтове без приложение, като започнете от използване на SSH, промяна на DNS и т.н.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже няколко съвета за това как да отворите блокирани сайтове в Google Chrome на HP, компютър и лаптоп. Трябва да си нетърпелив, нали? Е, вместо да чакате повече, просто погледнете следващата статия, а, банда!

Как да отворите блокирани сайтове със SSH

Освен VPN, можете също да отваряте блокирани сайтове с помощта на SSH ( Secure Shell ) . SSH функционира като мрежа, която защитава обмена на данни от вирусни заплахи.

И VPN, и SSH имат почти сходни характеристики. Разликата е, че тук ще използвате трета страна, особено за процеса на SSH тунелиране .

За да използвате метода SSH, можете веднага да използвате мобилен телефон с Android, наистина. Методът е доста лесен и можете да го следвате, както следва.

1. Отворете сайта FastSSH

Отворете сайта FastSSH и изберете индонезийския сървър ( //www.fastssh.com/page/secure-shell-servers/continent/asia/indonesia ). След това докоснете Създаване на SSH акаунт в Индонезия и създайте акаунт, като въведете вашето потребителско име и парола . Щракнете върху Създаване на акаунт .

2. Изчакайте акаунта да бъде създаден

Изчакайте, докато получите потребителското име на SSH, паролата за SSH и IP адреса на хоста, които можете да запишете и използвате в следващата стъпка.

3. Инсталирайте приложението KPNTunnel Revolution

След това трябва първо да изтеглите и инсталирате приложението KPNTunnel Revolution , което можете да получите на връзката по-долу.

Помощни програми за програмисти KPN ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Отворете приложението KPNTunnel Revolution

Отворете приложението KPNTunnel Rev и всичко, което трябва да направите, е да отидете в менюто Настройки . Първо, активирате SSH тунела .

5. Попълнете Host / IP

Превъртете надолу и върху съдържанието Хост / IP , както във формата, който отбелязахте по-рано. Също така попълнете секциите за потребителско име и парола, както сте се регистрирали на сайта FastSSH.com. Активирайте Auto Reconnect и попълнете URL адреса на Pinger с "www.bing.com".

6. Активирайте персонализиран DNS

И накрая, активирайте персонализирания DNS и можете да използвате настройките по подразбиране в приложението. След това се върнете на главната страница и докоснете Старт, за да започнете да използвате SSH.

След като успешно използвате SSH, можете веднага да опитате как да отворите блокирани сайтове в Google Chrome HP, де!

Как да отворите блокиран сайт с DNS сървър

Следващият начин за отваряне на блокиран сайт е използването на DNS ( Domain Name System ) сървър, който функционира, за да промени IP адреса на домейн адрес .

Тук не е необходимо да инсталирате никакви приложения. Защото само с настройките в контролния панел можете веднага да отворите блокиран сайт в Google Chrome на преносим компютър.

Любопитно ли е да знаете как? Ето стъпките:

1. Отворете контролния панел

Отворете менюто на контролния панел на компютър или лаптоп. След това отворете опцията Мрежа и интернет> Център за мрежи и споделяне .

Тук отново избирате опцията Промяна на настройките на адаптера вляво, банда.

2. Отворете Опции за свойства

На интернет връзката, която използвате, щракнете с десния бутон, след което изберете опцията Properties .

3. Изберете Internet Protocol Version 4

След това отново избирате опцията Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) и щракнете върху Properties в долната част.

4. Активирайте DNS

В следващия прозорец първо трябва да активирате опцията Използване на следните адреси на DNS сървъра . Съдържание на предпочитан DNS сървър: 1.1.1.1 и алтернативен DNS сървър: 1.0.0.1 . Ако е така, щракнете върху OK .

Ако сте променили DNS по методите по-горе, гарантирано е, че вашият интернет вече може да има повторен достъп до сайтове, които преди това са били блокирани от правителството, без да е необходимо VPN да отваря отрицателни сайтове.

Ако не работи, опитайте първо да рестартирате браузъра и да го отворите отново на вашия компютър или лаптоп. Същият начин се отнася и за вашия мобилен телефон с Android, наистина!

Как да отворите блокиран сайт с уеб прокси

Можете също така да опитате как да отворите блокиран сайт, като използвате уеб прокси . Уеб прокситата са сайтове, които осигуряват достъп до интернет чрез сървъри от трети страни.

Този метод е доста лесен за изпълнение и може да се изпробва директно чрез браузър , както на компютър, така и на мобилен телефон с Android.

Но дори не се опитвайте да отваряте сайтове за възрастни, ако не сте достатъчно възрастни, а! По-добре го използвайте за неща, които са по-позитивни и мъдри, разбира се ...

Можете да видите стъпките за използване на уеб прокси за това как да отворите блокирани сайтове на компютър с Windows 10 и други по-долу, банда.

1. Отворете сайта ProxySite

Отворете приложението на браузъра на вашия телефон с Android, след което отидете на сайта ProxySite ( //www.proxysite.com/ ). След това в предоставената колона всичко, което трябва да направите, е да изберете сървър, да въведете адреса на блокирания сайт и да докоснете Go .

2. Посетете Блокирани сайтове

Сега ще бъдете пренасочени към сърфиране с помощта на уеб прокси . Посетете сайта както обикновено, когато използвате Chrome или Mozilla, като използвате адресната лента в горната част.

Освен на телефони с Android, този метод е ефективен и за вас на компютър или лаптоп. След опит за известно време уеб прокситата не са толкова бързи, колкото предишните методи.

Решението можете да промените сървъра на използвания уеб прокси сървър . Можете също така да проверите скоростта на интернет мрежата, която използвате, защото това също може да бъде много влиятелно, знаете ли!

Е, ако все още имате нужда от други алтернативи за това как да отворите мрежа, която е блокирана от сървър, можете да прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да отворите блокирани сайтове с приложения

Освен без помощта на приложения, можете, разбира се, да отваряте и блокирани уебсайтове, като инсталирате допълнителни приложения на компютър, Android и iPhone.

Този метод обикновено е най-предпочитан, тъй като се счита за по-практичен и по-лесен за следване. Ако и вие се интересувате да го изпробвате, ето няколко метода, които можете да използвате.

Как да отворите блокирани сайтове с VPN

Първият метод, който можете да направите, за да отворите блокирани сайтове в Google Chrome на мобилния си телефон, е с VPN приложение . VPN работи чрез рандомизиране на IP адреси за отваряне на блокирани сайтове.

Използвайки VPN, можете лесно и свободно да сърфирате в интернет, или чрез мобилен телефон с Android, или чрез компютър.

Отворете блокирани сайтове с Turbo VPN

Първо, ApkVenue ще ви каже как да отворите блокирани сайтове в Android. Можете да използвате приложение, наречено Turbo VPN, за да направите това.

1. Инсталирайте приложението Turbo VPN на мобилния телефон

Изтеглете и инсталирайте приложението Turbo VPN, което можете да изтеглите безплатно чрез връзката по-долу.

Изтеглете Turbo VPN мрежови приложения

2. Отворете приложението Turbo VPN

Отворете приложението Turbo VPN и докоснете бутона I Agree, за да продължите. За да изберете сървър, можете да докоснете иконата на глобус горе вдясно.

3. Изберете Сървър

Изберете един от наличните безплатни сървъри и ще бъдете автоматично свързани към VPN мрежата за вашия мобилен телефон с Android.

4. Успешно свързан

Ако сте свързани, той ще каже Свързан и иконата VPN в лентата за известия ще се появи . Тук можете също да видите състоянието и скоростта на мрежата.

Освен на мобилен телефон с Android, можете да използвате и VPN приложение на вашия компютър или лаптоп за това как да отваряте сайтове, които са блокирани от администратора на офиса.

Отворете блокирани сайтове с TunnelBear VPN

Освен Turbo VPN, все още има и други VPN приложения, които ApkVenue също препоръчва. Приложението е TunnelBear VPN , банда.

Само с едно щракване с бутон можете автоматично да се свържете с най-добрия VPN сървър. как? Следвай тези стъпки!

1. Инсталирайте приложението TunnelBear VPN на мобилния си телефон

Изтеглете и инсталирайте приложението TunnelBear VPN за компютър, което можете да получите чрез връзката по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ TunnelBear тунелни приложения

2. Отворете VPN приложението TunnelBear

След като инсталацията приключи, отворете приложението TunnelBear VPN и незабавно натиснете превключвателя, за да активирате VPN в горната част.

3. Изчакайте, докато се свърже

Изчакайте най-добрата, най-стабилната VPN мрежа да се свърже бързо с вашия компютър или лаптоп. Веднага отворете браузъра, за да се насладите на безплатен достъп до интернет.

В допълнение към приложенията Turbo VPN и TunnelBear VPN, можете да използвате и други антиблокиращи VPN приложения, които и двете имат максимални функции и производителност.

Не само това, някои от тези приложения имат и редица допълнителни функции, които наистина ви помагат, когато отворите мрежа, която е блокирана от сървър.

Как да отворите блокирана мрежа с DNS приложение

Следващият начин да отворите блокиран сайт е да използвате помощта на DNS приложение, за да промените IP адреса на адрес на домейн .

Приложението за деблокиране на видеоклипове в Google Chrome, което ApkVenue препоръчва този път, е да се използва DNS 1.1.1.1 , направен от Cloudflare и APNIC, за който се твърди, че има най-бърз достъп с време за реакция до 14,8 ms.

Този метод се прилага и когато използвате мрежа за данни или WiFi, като следвате стъпките, както следва.

1. Инсталирайте приложението Cloudflare 1.1.1.1

Изтеглете и инсталирайте приложението Cloudflare 1.1.1.1, което можете да получите чрез връзката по-долу.

Cloudflare Networking Apps, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Отворете приложението

Продължете да отваряте приложението и просто трябва да плъзнете превключвателя, докато се появи Свързан и иконата на VPN се появи в лентата за известия .

На този етап можете веднага да опитате да отворите блокирани сайтове, за да проверите техния успех.

3. Как да отворите блокирани сайтове с добавка за Chrome и Firefox

Освен метода по-горе, нали знаете повече алтернативи за отваряне на блокирани сайтове без други приложения. Ако ви мързи да инсталирате първо VPN приложение на вашия компютър или лаптоп, можете да използвате VPN разширение, което се придържа директно към вашия браузър .

Как да се направи? Тук можете да направите как да отворите блокиран сайт без приложение на лаптоп или компютър с добавки или разширения за браузъри , като Google Chrome или Mozilla Firefox .

Добавка за Google Chrome

Първо, за потребителите на Chrome можете да изтеглите и използвате специално разширение VPN по този начин.

1. Посетете уеб магазина на Chrome

Посетете страницата на уеб магазина на Chrome и отворете Browsec VPN - безплатно и неограничено разширение за VPN ( //chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl=bg ). След това докоснете Добавяне към Chrome, за да започнете да инсталирате.

2. Щракнете върху Добавяне на разширение

След това ще се появи изскачащ прозорец за инсталиране на разширението Browsec VPN. За да продължите, трябва само да щракнете върху Добавяне на разширение .

3. Достъп до Browsec VPN

Ако е така, можете да получите достъп до Browsec VPN, като щракнете върху иконата горе вдясно. След това можете първо да изберете сървъра и да плъзнете превключвателя, за да започнете да активирате.

Добавка за Mozilla Firefox

Въпреки че това не е браузър без позитивно блокиране в Интернет, вие всъщност можете да използвате Mozilla Firefox, за да отваряте блокирани сайтове, знаете ли!

Можете да използвате добавка, която можете да изтеглите безплатно за достъп до блокирани сайтове, като следвате метода по-долу, банда!

1. Посетете добавката за Firefox

Посетете страницата за добавки за Firefox и изберете AnonymoX ( //addons.mozilla.org/id/firefox/addon/anonymox/ ) и изберете Add to Firefox .

2. Приемете известието

Ще се появи и изскачащ прозорец, за да потвърди инсталирането на добавката . Тук просто щракнете върху Добави, за да продължите процеса.

3. Достъп до AnonymoX

След като приключи инсталирането, можете да осъществите достъп до AnonymoX върху иконата горе вдясно. Тук всичко, което трябва да направите, е да изберете сървъра и плъзнете превключвателя, за да започнете да активирате VPN функцията.

Е, това са редица начини за отваряне на блокирани сайтове със или без приложение. Не забравяйте, използвайте този метод разумно и отговорно, да!

Не позволявайте да го използвате за забранени неща, които могат да навредят на много хора, особено за да нарушат приложимите законови разпоредби.

Имате ли и други методи, които са работили? Ако е така, не се колебайте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу и да се видим в следващата статия.

Прочетете също статии за блокирани сайтове или други интересни статии от Даниел Кахяди