Тези 4 игри за Android имитират компютърни игри, номер 1 трябва да опитате!

Игрите, които са направени подобни, също са много версии като FPS, MOBA, MMORPG и много други. Започвайки от много подобна на версията за компютър до само подобна на стила на игра

Популярността на компютърните игри е неудържима до степен, че някои са направили копия, подобни на версията за компютър. По този повод ще ви бъдат представени игри с Android, които имитират компютърни игри.

Игрите, които са направени подобни, също са много версии като FPS, MOBA, MMORPG и много други. Започвайки от много подобна на версията за компютър до само подобна на стила на игра и те са пакетирани по-долу.

  • За тези 7 игри се твърди, че са най-добрите RPG игри на всички времена, съгласни ли сте?
  • 5 най-добри симулационни игри за Android 2017
  • 5 най-добри FPS игри на компютър за приятели от Ngabuburit

Ето 4 игри за Android, които имитират компютърни игри

1. Драконово гнездо: Сейнт Хейвън

На първо място е играта Dragon Nest: Saint Heaven , тази игра е направена от Mobile Embedded Technology. Тази игра много прилича на компютърната игра Dragon Nest, разработена от Gemscool. Започвайки от сюжета и героите до жанра на играта, въпреки че и двамата са вдъхновени от филма Dragon Nest. За целта тези от вас, които се интересуват, могат да го изтеглят директно от JalanTikus.

2. Мобилни легенди

Mobile Legends е жанрова игра на MOBA, създадена от Mooton, която е пусната за мобилни устройства. Понастоящем самата Mobile Legends се обсъжда от геймърите, тъй като играта е много подобна на PC играта MOBA, а именно League of Legends или LoL, публикувана от Garena.

Приликите в играта са много сходни, като се започне от жанра, геймплея, героите, опаковани в мобилната версия, което прави тази игра клонинг на LoL играта на компютър. За тези от вас, които искат да опитат да играят играта, можете да я изтеглите от JalanTikus.

3. Кризисни действия

Самата Crisis Action е включена в игра за Android, която имитира една от известните компютърни игри, а именно Point Blank, публикувана от Garena. Въпреки че има различен потребителски интерфейс от Point Blank или PB, Crisis Action е подобен на PB играта. Това може да се види от жанра, геймплея и оръжията, които са може би подобни и имитация на PB.

4. Арена Мастърс

Играта на android, която имитира последната компютърна игра, е играта Arena Master. Самата Game Arena Master е непринудена екшън игра, разработена от Nexon Company. Самата тази игра има 60% сходство с играта Lost Saga на компютър, публикувана от Gemscool. За Arena Master може да се каже, че е клон на Lost Saga на мобилни устройства и можете да го изтеглите от JalanTikus.

Заключение

Всички игри, споменати по-горе, могат да се кажат като имитации, но това, което е ясно, е, че игрите, споменати по-горе, имат свои собствени характеристики, които ги правят интересни за игра.

Това са 4 андроид игри, които на практика са имитация на компютърни игри , надяваме се, че са полезни. , не забравяйте да оставите следи в колоната за коментари и да споделите с приятелите си.